Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Flashben nem is tudok segíteni angolul nem tudok csak kicsit,ha láttam a böngibe leírva akkor kisilabizáltam a beállítást de ennyi, nekem most nincs is a gépemen , sajnálom mert tényleg jó lenne, de amég pl a facebookon hol engedi a flash-t hol nem és más játékoldalon is ez van , addig pápá..... a bővitményeket se tudom feltenni, pl nekem kell a lastpass, a böngészőbe be van ugyan építve a lastpass plugin, de kis guglizás után azt olvastam, hogy a lastpass nem támogatja (egyenlőre) a Bravét, szóval a beépített lastpassba meg nem bízom. Egyszóval majd visszatérek rá ha rendesen összekalapálják és lesz magyar támogatás mint a többi nagy névnél is van meg bővitmények, persze ha te értesz angolul és érted a beállításait plussz fel tudsz menni a hivatalos fórumukra, oldalukra elolvasni a help-ket akkor próbálgasd, nekem azért problémás mert nem tudok angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Marathon (2025)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parfüm topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest