Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Flashben nem is tudok segíteni angolul nem tudok csak kicsit,ha láttam a böngibe leírva akkor kisilabizáltam a beállítást de ennyi, nekem most nincs is a gépemen , sajnálom mert tényleg jó lenne, de amég pl a facebookon hol engedi a flash-t hol nem és más játékoldalon is ez van , addig pápá..... a bővitményeket se tudom feltenni, pl nekem kell a lastpass, a böngészőbe be van ugyan építve a lastpass plugin, de kis guglizás után azt olvastam, hogy a lastpass nem támogatja (egyenlőre) a Bravét, szóval a beépített lastpassba meg nem bízom. Egyszóval majd visszatérek rá ha rendesen összekalapálják és lesz magyar támogatás mint a többi nagy névnél is van meg bővitmények, persze ha te értesz angolul és érted a beállításait plussz fel tudsz menni a hivatalos fórumukra, oldalukra elolvasni a help-ket akkor próbálgasd, nekem azért problémás mert nem tudok angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest