- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A szoftveres nyitogatás eszembe sem jutott

Elektronikai munkálatok terén (mit hova, miért, honnan) nincs tapasztalatom, a bekapcsoló gomb volt az első ilyen jellegű próbálkozásom, és mint említettem, a forrasztást is egy gázlángon hevített késhegy segítségével végeztem
Ez egy icsit meghaladja a jelenlegi ismereteimet. Esetleg ezt részletesen kifejthetnéd, hogy még én is megértsem 
A saját mikrokapcsolóját hogyan kössem át? Az a tálca elején van, ami ki-be jár a tálcával együtt. Ezt is kifejthetnéd bővebben, ha esetleg van rá egy kis időd. Még csak most kezdtem gyűjteni a tapasztalatokat, teljesen kezdő vagyok ezen a téren.Üdv.:
-
válasz
üzenetére
Na látod, nekem is bántja a szépérzékemet, de nem tudtam másképpen megoldani a slim ODD nyitását
Kénytelen voltam abból dolgozni, amit itthon találtam, és ez a randa fehér műanyag kis bizbasz volt a legalkalmasabb, mármint a funkcionalitást tekintve
Szerinted hogyan kellett volna megoldanom, te hogy csináltad volna? Csak a Sony CD lejátszó tálca-takaró eleme volt meg amit rátettem a slim meghajtó elejére, és így jó messze lett a nyitást érzékelő "gombocskától", ami a meghajtó tálcájába van beépítve.
Ha van még észrevételed, véleményed, akkor ne kímélj, biztosan tanulok belőle.Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szemüveges topik
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez egy icsit meghaladja a jelenlegi ismereteimet. Esetleg ezt részletesen kifejthetnéd, hogy még én is megértsem 
Szerinted hogyan kellett volna megoldanom, te hogy csináltad volna? Csak a Sony CD lejátszó tálca-takaró eleme volt meg amit rátettem a slim meghajtó elejére, és így jó messze lett a nyitást érzékelő "gombocskától", ami a meghajtó tálcájába van beépítve.