Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz urbanjozsi #1426 üzenetére

Ha te egyszer neki állsz valaminek... :C

Nagyon jól haladsz! Azt ugye tudod hogy ha alut szépre akarsz festeni akkor alu alapozó ajánlott? Csak az vele a bibi hogy egy kicsit drága. A sima 400 ml-es spray-t 3200 forintért vettem :Y . Talán nem túl nagy veszteség hogy ha kész van szétfúrod az egészet és a darabokat eloxáltatod. Szerintem szebb mint a festés és tuti hogy nem jön le róla. Lehet kapni fekete (meg sok egyéb más színű) szegecset is, és azzal szépen össze lehet újra rakni.

A következő projekt nekem is (újra) egy alu ház lesz. Az előzővel ellentétben ennek váza lesz és szerelhető oldallapjai mert máshogy nem lehetne hozzáférni a belsejéhez. Eredetileg rézből akartam csinálni de sajnos arra most nincs lehetőség úgyhogy marad az alu. Úgy terveztem hogy a vázat hegesztem majd (újra), mert akkor egyben lehet eloxáltatni. Nekem a váz 15*15*2-es szögalu lesz, a burkolat 2,5-es vagy 3-as alu lemez. Utóbbinak szeretnék valami ridegebb ötvözetet szerezni mert az Al 99,5-el abszolút nem voltam megelégedve és az AlMg3 se ridegebb ha jól tudom. Két szintes konstrukció lesz, alul táp, slim ODD, 3,5-es HDD, felül az alaplap meg amit abba kell szerelni. A felső felének a hátlap egy részét leszámítva plexi burkolata lesz hogy a lényeg látszódjon ;) . Ki fogok még alakítani a felső részen egy 2,5-es HDD helyet SSD-nek, remélem hamarosan sikerül szerezni belevalót is.

Új hozzászólás Aktív témák