- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi #1426 üzenetére
Ha te egyszer neki állsz valaminek...
Nagyon jól haladsz! Azt ugye tudod hogy ha alut szépre akarsz festeni akkor alu alapozó ajánlott? Csak az vele a bibi hogy egy kicsit drága. A sima 400 ml-es spray-t 3200 forintért vettem
. Talán nem túl nagy veszteség hogy ha kész van szétfúrod az egészet és a darabokat eloxáltatod. Szerintem szebb mint a festés és tuti hogy nem jön le róla. Lehet kapni fekete (meg sok egyéb más színű) szegecset is, és azzal szépen össze lehet újra rakni.
A következő projekt nekem is (újra) egy alu ház lesz. Az előzővel ellentétben ennek váza lesz és szerelhető oldallapjai mert máshogy nem lehetne hozzáférni a belsejéhez. Eredetileg rézből akartam csinálni de sajnos arra most nincs lehetőség úgyhogy marad az alu. Úgy terveztem hogy a vázat hegesztem majd (újra), mert akkor egyben lehet eloxáltatni. Nekem a váz 15*15*2-es szögalu lesz, a burkolat 2,5-es vagy 3-as alu lemez. Utóbbinak szeretnék valami ridegebb ötvözetet szerezni mert az Al 99,5-el abszolút nem voltam megelégedve és az AlMg3 se ridegebb ha jól tudom. Két szintes konstrukció lesz, alul táp, slim ODD, 3,5-es HDD, felül az alaplap meg amit abba kell szerelni. A felső felének a hátlap egy részét leszámítva plexi burkolata lesz hogy a lényeg látszódjon
. Ki fogok még alakítani a felső részen egy 2,5-es HDD helyet SSD-nek, remélem hamarosan sikerül szerezni belevalót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő