Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

Le lett tesztelve a kis Compaq hővédelme. Kiegészítettem a felszereltségét + 2 db USB-vel egy PCI-os kártya személyében. Mielőtt vissza pattintottam volna a fedelet megpróbáltam elrendezni az egy szál venti kábelét. Mint már korábban említettem Silent Blade van benne az eredeti helyett, de nem akartam megcsonkítani a kábelét ezért egy molex toldóról leágaztatott három tűs venti aljzatról kapja a fix 12 voltot. Szóval sikerült úgy elrendezni a kábelt hogy ne legyen túl kaotikus, azt viszont nem vettem észre hogy szétcsúszott. Tető helyére, gép indit, kb fél óra múlva mikor rápillantok póver led nem világít. Gépház tapiz, forró de nagyon. Lekaptam a fedelet, csati a helyére, újraindít, mindenki boldog. :DD

Közben szétszedtem a HTPC-t is. Átalakítottam a DVD tartójának furatait hosszúkás lukakra hogy állítható legyen. Az eredeti furatokkal kb 2 mm-el kijjebb volt a DVD előlapja a házénál. Így pontosan be lehet majd állítani. Hétfőn viszem be a házat melóba és újra fújom. Annyi változás lesz hogy nem fényes hanem matt lesz. Remélem kedden vagy legkésőbb szerdán haza tudom hozni és már véglegesre tudom szerelni. Tudtommal más módosításra már nincs szükség.

Elő túrtam az ágy alól a Modecom HIT slim mATX házam dobozát és belepróbáltam a HTPC-t. Pont belefér, kétodalt 5-5 cm-es hungarocell lapok kellenek bele és így akár BKV-vel is el tudom vinni MTH-ra :D .

Új hozzászólás Aktív témák