Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Hamar Bence
üzenetére
Üdvözöllek!
Rossz helyen tetted fel a kérdésedet! Ennek a kérdésnek ITT a helye! Ott hamarabb választ kaphatsz!
-
Hamar Bence
újonc
Üdv, vettem egy hs 282-es hangfal dobozt, de nem éppen erre vártam, van egy hs 284-esem és nagyon szép és jó mélye/hangja van, de a hs 282 doboz hangja a közelében sincs, doboz hangja van, elől a szövet búrkolat a levegő nyomására fel-le megy ezzel egy nagyon hangos rezgő hangot csinál, ugyanaz a mély hangszóróm van benne, mint a hs 284-ben, de nagyon gyenge a hangja, próbáltam leszedni a szövetet de bele van szögecselve a dobozba és hozzá van ragasztva a doboz falaihoz belülről, próbáltam kitömni az elejét szivaccsal, tépőzáras megoldást is kipróbáltam, de nem segített.
segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tehessem halgathatóvá. (a hs 282-es dobozban csak egy mély van, nincs benne magas, se közepes de kitömtem a lyukaikat szivaccsal, mellesleg szivacs nélkül se jobb)
itt egy videó a hangfalról: https://www.udrop.com/6CCP/20220516_135158.mp4
köszönöm
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest