- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Hamar Bence
újonc
Üdv, vettem egy hs 282-es hangfal dobozt, de nem éppen erre vártam, van egy hs 284-esem és nagyon szép és jó mélye/hangja van, de a hs 282 doboz hangja a közelében sincs, doboz hangja van, elől a szövet búrkolat a levegő nyomására fel-le megy ezzel egy nagyon hangos rezgő hangot csinál, ugyanaz a mély hangszóróm van benne, mint a hs 284-ben, de nagyon gyenge a hangja, próbáltam leszedni a szövetet de bele van szögecselve a dobozba és hozzá van ragasztva a doboz falaihoz belülről, próbáltam kitömni az elejét szivaccsal, tépőzáras megoldást is kipróbáltam, de nem segített.
segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tehessem halgathatóvá. (a hs 282-es dobozban csak egy mély van, nincs benne magas, se közepes de kitömtem a lyukaikat szivaccsal, mellesleg szivacs nélkül se jobb)
itt egy videó a hangfalról: https://www.udrop.com/6CCP/20220516_135158.mp4
köszönöm
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest