Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Na, megrendeltem.
Ha meglesz, jövök a kérdéseimmel, addig is néhány:
Milyen HDD-t használtok?
Ill tudom, hogy wd red az ajánlott, melyik széria? 3 TB vagy 2 TB? Melyikkel van több rossz/jó tapasztalat?Másik, 4 HDD-t tervezek bele, ebből 2 lenne új raid1, tömbben, viszont van 2 db 1,5 TB, szintén raid1-ben egy NAS-ban, azt fel tudom valahogy csatoni adatvesztés nélkül?
Arra gondoltam, mivel most is szoftveres raidben vannak, egy linux disztró alá fel tudom csatolni őket?
Itt jön a képbe a következő kérdés: ha virtualizálok, és felteszem az esxi-t (remélem jól írtam), az alá fel tudok tenni egy linuxot, a meglévő HDD-ket felcsatolva, nem kell adatot másolnom, valamint fel tudok tenni egy OMV-t és egy Xpenologyt is?
Alap proci és 4 gb ram esetében működhet, vagy kell mindenképp bővítés?És (egyelőre) az utolsó kérdés: ha jól emlékszem van az alaplapon microSD kártya foglalat, abba egy 32 GB kártyára mehet az esxi? Később át tudok migrálni egy, az ODD helyére rakott SSD-re, vagy tegyem mindenképp most SSD-re a rendszert?
Vagy válasszak valami más konfigurációt?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest