Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
FSP 180-50LH flex atx táp van bagóért az aprón, ha valakit érint, érdekel, betartalékolna.
-
magyarzoltan
tag
válasz
bugizozi
üzenetére
nagy!már úgy értem fizikailag,meg hangos. Valszeg ez a cloud computing-ba kiszervezes sokmindent megold majd. A helyzet az hogy 25TB redundáns tárhely sem jött ki sokkal drágábban felhő alapon mintha fizikailag itthon üzemeltetnem. Aztán a gond meg elenyésző egy itthonihoz. Ha mégsem akkor flexelek. Az asusnak van 6 csatornás Sáta vezérlős I7 alapú mini-itx megoldása viszonylag elfogadható áron, lehet elviszem arra az irányt
-
*Ropi*
félisten
válasz
tomi5244
üzenetére
Ez az dvi add2 flexislot engem is érdekel, kérlek írd meg a tapasztalataidat vele!
Mondjuk a kompatibilitási listájában nincs benne...
Köszönöm!

-
Drone86
tag
Köszi a válaszokat.
Flex:
Próbáltam már tűzfal nélkül is, nincs javulás.
Statikus dhcp van beállítva, minden eszköznek fix ip-je van.
Az első lehetséges megoldások egyike volt a belső háló forgalomszűrésének kiiktatása, így most minden kommunikáció engedélyezett a routeren belül - semmi változás..
slashing
A végső lépés a Win2008 lesz, de ha lehet szeretnék a W7nél maradni, ezért kérdezősködök, hátha vki talált már rá megoldást.Mindreader
Legalább már tudom, hogy nem vmi egyedülálló probléma az enyém.
A routeren a gyári fw van, nem szoktam állítgatni, max néhány havonta a wpa kulcsot.
Mivel a többi W7es gép ezután is látja a megosztást, valószínűleg vmi oylan változás áll be, amit a médialejátszók, célhardver lévén, nem tudnak kezelni. De a forrása a gépnél kell legyen, mert a lejátszók újraindítása nem oldja meg a problémát, viszont ha előjön a hiba, a gépet kell csak újraindítani, a lejátszókat nem. -
teleguru
csendes tag
Vedd le a hűtőt a kártyáról h ne sérüljön az elektronika berhelés közben. Alsó sort végig letörögeted fogóval mozgatással, majd a közepén lévő T formájú távtartókat is. Ha megvagy érdemes ezeket flexxel lecsizsolni szépre, de ha jól törted őket még erre sincs szükség csak csúnya lesz, de a dobozban úgysem látszik
Le kell akasztani az ajtót és simán be tudod tolni a lapot kártyástul. Nekem ment, Neked is fog 
-
teleguru
csendes tag
Igen. UNITY felület alatt jelentkezett... Most hogy XBMC live van felhúzva X-re egy ubuntu64bit serverre semmi probléma. Jelenleg film lejátszás közben is max 40%ig kúszik fel a proci. A többit a vkártya elintézi. Proci max40C VPU max 70C volt eddig.Lejátszásnál tudja a 60fps-t is, de láttam már egyik filmnél 90fps-t ne kérdezzétek miért. A kép javítás be van kapcsolva XBMC alatt.
Képet hamarosan dobok a kártya moddingról. Semmi kül amúgy a legalsó lamella sort kell levágni + van egy távrtartó sor középen. Azokat szépen először apró hajlításokkal kitöröd majd flex-xel óvatosan kitisztázod.Egyébként ha szeretnétek szívesen .iso -ban felteszem vhova a 8gb os pendrive tartalmát ami az eddigi szenvedésem eredményeként működik most a micro serveren. Így egy 8gb os tetszőleges pendrivera kitömörítve elvileg elindul. Konkrétan:
Ubuntu 64bit server
Xbmc live HDMI-n TV-re indulás után kiteszi a képét 5perc után elalszik, ekkor az XBMC elalszik TOP lekérdezésnél serverből 2% erőforrást és pár MB memót foglal. 03.25.-i kiadás.
Transmission 2.50 :9091en hallgat, minden ip-ről fogad. /mnt/disk2/download-ba tesz
PureFTPd
SambaNem tudom, hogy feszt csökkent-e a VPU-ban de az tuti hogy nagyon hűvösen működik mióta az NVIDIA drivert kernel szinten beépítettem. Ha jól emlékszem a legújabb driver van jelenleg fent 295. ...... Opciók nem nagyon voltak az install-nál de ha folyamatosan fullon menne a mag szerintem olyan 80-90C körül lenne a proci hőmérséklet, tehát van benne skálázás. Nem??? Eddig nagyon meg vagyok elégedve amit ki tudtam hozni a gépből. Ha megy a torrent letöltés akkor is 2% alatt van a terhelés. A CPU 25-30C, VPU meg 30-40C fok körül.
UNITY alatt felrakott driver 295. .... mutatta grafikusan hogy a magot alacsonyabb frekvenciára rakta mikor nem volt terhelés alatt. 250Mhz re emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 128GB M2 SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Gamer PC - RTX 4060 Ryzen 7 5800X 16Gb RAM
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)