Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Hogy tudom N40L hálókártya mac adressét megnézni. Valahol megtalálható a Biosban pl? Perpill nincs rakta monitor meg semmi mert böngészőn keresztül érem el, és a rajta futó programnak egy hasra ütött mac szám van megadva, de kéne a valódi.
-
Essejó
veterán
válasz
magyarzoltan
üzenetére
Pedig van akinek bevált, 3 db 4 Terrás SHR-ben.
-
Essejó
veterán
Sziasztok! Egy HP Gen7 N40L-be mekkora max tárkapacitású HDD-t lehet bele tenni?
Konkrétan 2db ilyet szánnák bele: Seagate 4TB 256MB ST4000DM004 merevlemez -
Essejó
veterán
Egyfelől van Xpenology topik ahol a lépések le vannak írva a topik nyitóban, meg kérdezni is lehet. Letölteni meg, akár innen.
Aztán van egy Logout blogbejegyzés is ahol le vannak a lépések írva a 6.1 telepítéséhez, ezzel csak az a baj, hogy a 6.1.x verzió óta a lépések sorrendje megváltozott, szóval ott át kéne olvasnod a hozzászólásokat is. Ha nem akarod az egészet elolvasni, akkor a #100-ik tól kezd.
Ha nem olvasod el a hozzászólásomat, és simán a bejegyzés alapján próbálod feltenni a legutolsó 6.1.7 vagy 6.2.2 verziót akkor hibára fut a telepítés. -
Essejó
veterán
Sziasztok!
Van itt egy HP Mikroszerver (N40L) amin Nas program fut (Xpenology), igazából a port nyitáson kívül ma nyúltam hozzá először, hogy az adsl alá került. Frissítettem a XpenoBoot programját.
Nos azóta nem kap IPv4-et a Digitális elosztó Speedport Entry 2i-től.
Gondoltam belenézek a Biosba a hálókártya beállításokért, de ez annyira felhasználó barát Bios, hogy még megemlítés szinten sem foglalkozik a hálókártyával.
Hogy lehetne elérni, hogy a Bios ne legyen ennyire felhasználó barát? Hanem láthatóak legyenek a beállítási lehetőségek és esetleg módosíthatóak is. -
Essejó
veterán
válasz
cyber86
üzenetére
Egy "kis" olvasnivaló MBR - GPT partició témában.
(#5396) radi8tor1 Ez így nem teljesen igaz! Neked is egy kis Olvasni való a témában.

Röviden összefoglalva egy speciálisan az Uefi-re készített telepítőkészlet kell hozzá.
-
Essejó
veterán
-
Essejó
veterán
válasz
andras.tim
üzenetére
Esetlegi itt is érdemes körülnézni.
-
Essejó
veterán
Az összes fikázónak!
Nesze itten van az úly hejesirási szótárad bamme... Vigyed mán!
-
Essejó
veterán
A kulcskérdés pillanatnyilag megoldva! Nagy köszönet worxland kollégának a gyors segítségért!

Valamint köszönöm mindenki másnak is akik ajánlkoztak.
-
Essejó
veterán
Sziasztok!
Egy elégé triviális probléma akadt. Van egy cég, pár éve vettek egy Hp Proliant MicroServert. Amit végül sohasem használtak. Most viszont kellene. A HP-t valamilyen T-s akció keretében kapták. Most csomagoltam ki, viszont nem volt kulcs a ház elejéhez a csomagolásban. Tudom kalapács.
De azt leszámítva, hogy nyitható? Lehet hogy a T úgy gondolta majd ők tartják karban és szándékosan nem adtak kulcsot hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vagy kimondottan Linux specifikus ficsör?