- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
a nem rossz ar csak viszonyitas kerdese!
kar hogy a gen 8 eleg zajos gepecske es csak ivys procik mennek belemindezert osszesen azert eleg draga...
foleg ha a dell t20 szerveret nezzuk ami halkabb, kevesebbet fogyaszt, erosebb a haswell procija, intel a halokartyaja,
raadasnak 3 ev a garija a HP 1 evvel szemben...
cserebe nagyobb a haza (ami sztem nem hatrany, mert igy normal meretu az alaplapja es a tapja) -
-
DopeBob
addikt
Harmony nem jó, ahhoz nem adnak infra vevőt. Egyébként jó hogy mondod, mert van egy valahol, de évek óta nem használtam... talán 525-ös
Lehet, hogy előásom, és megpróbálom majd beüzemelni.
Holnap végre összeáll a cuccos, Win7+XMBC lesz rajta nekem. Win7-hez találtam egy egy kis programot, ami engedélyez egyidejűleg több RDP kapcsolatot, így az XBMC szépen indulhat alapból, explorer helyett, ha meg valamit turkálni kell a gépen, akkor arra van másik felhasználó. Illetve ez nekem a "játszótér" egy csomó Virtuális Gép van rajta, minden féléket kipróbálni.
A rendszer maga SSD-n van, hogy gyorsan elinduljon. A letöltések egy notebook vinyóra mennek, így a 3,5" merevlemezek az idő nagy részében kikapcsolva maradhatnak. (2x 640GB Samsung F1, Raid0-ban, itt laknak a VM-ek, így egész érlemesen lehet dolgozni velük, plusz van egy Samsung EcoGreen 2TB adattárolásra, letöltésekre pedig egyenlőre egy 80GB-os 4500RPM-es notebook HDD)
A gép nem megy éjjel nappal, úgy lett beállítva, hogy kb akkor legyen bekapcsolt állapotban, ha otthon vagyunk. Hétköznap kb 17h-kor kapcsol be, és 24h-kor ki, hétvégén pedig 8h-kor indul, és szintén 24h-kor kapcsol ki. Távolról is el lehet érni, RDP-vel is, illetve távolról is be lehet kapcsolni, ha kellene valamiért (WoL)
Honap megjön a távirányító, a vga, és valamikor jövő év elején még a hangkártya, aztán kész is van minden! :-)
-
teleguru
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest