Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
''Sajnos'' - ha az ember fia/lánya eladni próbál. Egyébként örvendetes.
Inkább az a sajnos, hogy csak most kezdődött igazán az áresés. Az a legnagyobb baj, hogy azokért a gépekért, amiket most épphogy 100k fölött lehet eladni, a jelenlegi tulaj még jó 2x ennyiért vette nem is olyan régen. MOndjuk hardveren mindig iszonyatosat lehet bukni...
Azért up neked, nem elrugaszkodott az az irányár!
p -
Szeke
senior tag
-
Vitus
őstag
Ja ertem. Csak eppen nem tudom mi ertelme lett volna neked azt a full-os cuccot lecserelni egy legregebbi A64-re.
Meg ugy egyaltalan nem ertem miert akarsz most cserelni. XP x64-et butasag felrakni meg nemsokara itt az A64 x2 akkor mar arra valtsad le azt a fain kis konfigodat.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Meg ugy egyaltalan nem ertem miert akarsz most cserelni. XP x64-et butasag felrakni meg nemsokara itt az A64 x2 akkor mar arra valtsad le azt a fain kis konfigodat.