- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vegha
senior tag
válasz
gaborbol #55862 üzenetére
Erre nem is gondoltam, igazad van. Amennyi idot elpocsekoltam mar erre a driver balhera, annyibol mar vehettem volna egy masikat; annak ellenere, hogy szinte 100% biztos vagyok benne, hogy a kartyanak nincs baja. Mindegy.
Koszi a tippet. Remelem ezzel az AX200-zal menni fog siman.
Egyebkent egesz jol muzsikal a W11 a 840 G2-n. (azert ezt most gyorsan lekopogtam) Termeszetesen SSD-rol fut. -
válasz
gaborbol #55787 üzenetére
De mint tudod nem a legjobb idő, ahogy Tilla is írja.
Az hogy te mit vársz el meg mit csinálsz az senkit nem érdekel, főleg a hp-t nem.
Én sem jövök azzal hogy szervizelek, mennyi idő…. stb. nincs itt helye most. Meg kit èrdekelne.Meg gondold át azt is hogy neked meg a hp-nek mennyi ügyfele van. Meg ugye a kiemelt ügyfelek… stb.
De mint mondtam ez nem is tartozik ide. A történeteidet máshol írd le kérlek, és ne egy szakmai topikban.Erre való a saját napló írása.
Köszi -
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #55764 üzenetére
A HP gar eddig katasztrofa(USA) .
Sikerult a HP oldalon vegre nyitni egy hibajegyet, 9 napig abszolut semmi kommunikacio. A 10. napon jott egy email, hogy sajnos alkatresz hiany van, majd szolnak, ha lesz alkatresz, ezen kivul abszolut semmi info, de legalabb nem farasztottuk egymast a hibakeresessel
28.-an jott egy sms a HP szervizcegtol, hogy lehet idopontot foglalni Januar 2, jott egy email, hogy rendben. Azota megint semmi, mikor jon a Tech, jonnek ma, nem jonnek, ezek szerint ma csak itthon ulok aztan varjujk a szervizest, hatha.
Kivancsi vagyok, hogy proci hibas-e, mivel csak 3d-s alkalmazasnal fagy az integralt GPU es nem melegszik tul, egyszeruen csak lekapcsol.Nem is vettem eszre, hogy alap 1 ev HP garral jott, mostantol csak a 3 eves extra garral rendeljuk ezeket.
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #55551 üzenetére
Szep, leszedte a windows a bios frissitest. Nem kapcsol be azota a laptop, csak ha hosszan lenyomom a bekapcsolo gombot. A numlock feheren vilagit, elalszik. Bekapcsolo gomb elenged power gomb , laptop elindul , shutdown vagy sleep, es megint nem kapcsol be csak a hosszu powergomb megnyomasa segit
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #55542 üzenetére
"az also resze majdnem kinyilik ahol ossze van hajtogatva"
Vegre megneztem, valakki kivagta a doboz aljat teljes hosszaban, kinyitotta majd visszacsukta, latszik a karton szelen, de nem rakott ra uj ragaszto
A szamlan levo 5 MP IR webcam helyett 2 MP van benne, valamint vilagitos billenytuzet sincs az osszes tobbi parameter viszont stimmel.
Gyarliag 65W-os USB C toltovel jott a gep, bedugaskor szol a gep, hogy nagyobb tolto kene
( Intel® Core™ Ultra 5 processor 125U )A gep maga szep meg normalis is .
-
válasz
gaborbol #55542 üzenetére
Értelek a zenbookom is jó dobozba érkezett, de ki érdekel. Spóroljon a dobozon, és a noti legyen pöpec, meg olyan amit akarok. A doboz azóta is szekrénybe vagy pincében van. A gagyibb doboz is ott lenne..
De a doboz minősége pont nem a topik témája.Engedd el, ilyenben kaptad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest