Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - SSD kibeszélő

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Turbobacsi
senior tag
válasz

Jocozolg

üzenetére
						szerintem neked is ez lesz a gond
 - 

Drughi
addikt
válasz

Jocozolg

üzenetére
						nekem ugyanilyen problémára 10-14 munkanapot mondtak, szintén egy probooknál.
Igaz én még nem adtam le, mert egyszerűen nem tudom nélkülözni a gépet, ennyi időre, de majd ha lesz egy tartalék gép, akkor én is leadom.Szerintem még úgysem lesz kész, örülj, ha jövőhéten visszakapod.
 - 

B-L-A-C-K
titán
válasz

Jocozolg

üzenetére
						Ahogy nézem ez függ attól is hol adtad le, milyen jellegű a hiba, azaz rendelni kell e az alkatrészt (nekem touchpad körüli kopás miatt kellett), illetve adott helyen hogy van kedvük dolgozni. De ha még alkatrészt is kell rendelni akár a világ végéről, max 1 hét alatt kész kéne lennie, de itt már az én esetemben holnaptól 3 hét lesz...

Remélem neked hamar kész lesz...
 Tulajdonképen engem nem zavarna mikor lesz kész, ha nem kérdeztem meg volna, és nem azt válaszolták volna hogy pár munkanap alatt...
 De így nekem is kellemetlen mert már elvileg elvan adva a gépem, és most a vevőmet várattatom ezzel, mert nem az van amit ígértek. - 

Dhampir
félisten

Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Helldivers 2 (PC, PS5)
 - Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Hálózati / IP kamera
 - Arc Raiders
 - Tőzsde és gazdaság
 - További aktív témák...

- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na, azért csak vannak kivételek. 

Vagy az enyémnek az eredeti vételárat visszafizetik (~400K)...

Tulajdonképen engem nem zavarna mikor lesz kész, ha nem kérdeztem meg volna, és nem azt válaszolták volna hogy pár munkanap alatt...

Pyttawrx