- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz szabonagyur #54120 üzenetére
Azt én is látom!
Nagyon durva!
billentyűzet lassú reagálása ezt már meg sem említem. Lehet megy vissza még benne vagyok a 14 napba.
HP 15s.15.6FHD.i3-1125G4.8GB.256SSD.ezüst 15s-fq2031nh 396Q4EA 15.6" CI3/1125G4 8GB 256GB FreeDOS ezüst Laptop win11MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Sumptuous
senior tag
válasz szabonagyur #49160 üzenetére
Nekem ugyan csak egy ilyen caddy-m van, így lehet nem releváns amit írok, de hátha beválik. Amikor még nem rakod bele a merevlemezt, találsz a caddyn egy kapcsolót, amivel elvileg pont ez a kompatibilitási probléma oldható meg.
-
SerkyKrisz1
csendes tag
válasz szabonagyur #37976 üzenetére
Nekem is ezzel az ufivel lenne a bajom.
Adott egy win10 es pendrive.
Bedugom bemegyek biosba és a secure boot ot átállítom disable-re a legacy supportot enabel-re DE minden egyes újraindításnál visszaállítja magát! Minden más megmarad csak ez a kettő visszaáll!Tel.:O6 2O 523 92 59 Minden hétköznap reggel 8tól elérhető vagyok.
-
Csokiii
aktív tag
válasz szabonagyur #40372 üzenetére
Köszi
Azt nem tudja véletlen valaki hogy mekkora a legnagyobb amit bele lehet rakni? Most egy Intel Centrino Advanced-N 6205 van benne. -
inyuska
tag
válasz szabonagyur #40372 üzenetére
Lenne egy HP notebook aminek a vincsesztere kondija 34%-os.Gari még egy hónap háztól-házig.Szerintetek ezt garanciában kifogják cserélni mármint a vinyót?Néha nagyon kerreg illetve nem mindig tölt be az op rendszer.
-
őstag
válasz szabonagyur #40034 üzenetére
Köszi szépen, mint írtam telefonon nehezebb elérni ezeket az információkat és ezért kértem segítséget. (Az oldalon láttam hogy a billentyűzetvilágítás opcionális, ezt hol lehet kérni? Vagy ezt egyszerű ember nem tudja elintézni és csak külön jóval drágább modelben van?)
Köszi jakos73, csak egy fényképre voltam kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pcpartpicker.com/b/xMBcCJ
-
őstag
válasz szabonagyur #40032 üzenetére
Nekem igazából elég lenne egy általános probook oldal ahol mondanak pár mondatot a minőségről (nem muszáj magyarúl, nézzétek el nekem a túlzott kíváncsiságot, csak sajnos mobilon nehezebben érem el az információt erről). A szétszerelésnél viszont csak a hdd és ha esetleg van akkor a + adattároló hely érdekelne.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pcpartpicker.com/b/xMBcCJ
-
törölt tag
válasz szabonagyur #37988 üzenetére
Hali,
Végre találtam egy sors társat.
Nekem is ilyen gépem van de csak szopok vele.
Nem tudom, hogy mi lehet a baj de nem értem...Kalóz windows 8.1-et használok de szerintem ez annyira nem fontos.
Feltettem a Hp oldaláról az audio illetve a videokártya drivert de az eszközkezelőben még mindig semmit nem érzékelt majd rámentem az amd hivatalos oldalára onnan leszedtem az r7 200-as széria driverét majd ezután már felismerte a drivert de még mindig olyan mintha szar lenne.
Fos színei vannak, olyan játékok akadnak amik a 3 évvel ezelőtt vett HASONLÓ árfekvésben vásárolt asus laptopomon szépen mentek (nem tökéletesen de játszható volt, ezzel meg játszhatatlan).
Ez az egyik problémám.A másik problémám az, hogy tegnap rákötöttem a tvmet hdmi csatlakozással (van wifis billentyűzetem meg egerem és úgy döntöttem, hogy kipróbálom pcnek a laptopot ) Szóval így rákötöttem, elkezdtem használni. Elég sokáig jó majd egyszer csak nem veszi be a billentyűket. Mióta írom ezt a szöveget azóta kivételesen nem csinálta ezt de bennem van a para, hogy biztos ennek is megvan az oka. Szóval így nem veszi be a leütéseket pár másodpercig aztán meg mintha lelki ismeretfurdalása lenne gyorsan belevágja random a szövegbe az elfelejtett betüket.
Az első probléma jobban zavaró:
- játék szaggatás
- rossz színekKöszi előre is a válaszod!
Üdv,
Norbi -
dash17291
tag
válasz szabonagyur #39647 üzenetére
Szerintem addigra teljesen kifut a Haswell, a G2 -t fogja tudni megvenni.
-
davis999sola
tag
válasz szabonagyur #39723 üzenetére
Koszi
De mas gepbe atrakva is 37%-ot mutat a hdd sentinel ! Akkor a winchesternek semmi baja?[ Szerkesztve ]
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
drmotto
őstag
válasz szabonagyur #39699 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből. Megtaláltam az ms oldalán a leírást, ha nincs ikon.
A szükséges frissítések fent vannak. A szép hosszú parancsot bemásoltuk jegyzetbe, majd elmentettük ahogy írva van. Futtattuk, azóta is olyan mint ha egy végtelen ciklusba futna, ugyanazokat a sorokat látom ismétlődni. -
drmotto
őstag
válasz szabonagyur #39699 üzenetére
Köszönöm
-
Ciccuka
veterán
válasz szabonagyur #39689 üzenetére
Ha nem csak integrált vga van benne, hanem dedikált is (HD8750 és felette), akkor régebbi játékokat elég jól viszi.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
adika4444
addikt
-
adika4444
addikt
válasz szabonagyur #39689 üzenetére
Értem, köszi!
Még egy kérdés, ProBook 650 kontra ez a ProBook melyik ajánlottabb? Vagy mindkettő ajánlott, és itt már csak a külsőn, USB-ken áll a dolog?
Köszi!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz szabonagyur #39645 üzenetére
Köszi, akkor majd vmikor szeptember-december között reményeim szerint boldog tulajdonosa leszek egy ilyen gépnek.
üdv, adika4444
-
drmotto
őstag
válasz szabonagyur #39590 üzenetére
Köszönöm!
-
doora18
csendes tag
válasz szabonagyur #39413 üzenetére
500 ezer körül jó lenne megállni
-
válasz szabonagyur #39288 üzenetére
jaa, értem, akkor okés... köszönöm az infót és az okfejtést, ma is tanultam
a pontos okát nem tudtam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz szabonagyur #39278 üzenetére
ami nekem van az 4GB-os..
és hidd el kérlek, tapasztalatból mondom hogy az ssd felgyorsítja a gépet.
abban igazad van hogy nem egy erőművész a proci, de amit le is írtam, a netezés, youtube, facebook, amire akár egy tabletet használna az ember, arra tökéletes, és egy ssd-vel rendben elsz az átlag felhasználás sebessége...
azért is írtam hogy tablethez, egy komolyabb tablethez hasonlítva rendben van a sebessége.
többet nem is szabad elvárni tőle
amikor mi is megkaptunk elég lassú volt a win 8.1-el is ami köztudott hogy még a vasalón is szépen tud
viszont mi most win 7-el hajtjuk és tökéletesen megvagyunk vele elégedve, persze kizárólag ssd-vel hajtva, használvaszerk: jah és ami a lényeg és ebben igazad van maximálisan, nem szabad összehasonlítani egy asztali géppel valamint egy "normális" laptoppal, mert azon a téren tuti elhasal
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz szabonagyur #39275 üzenetére
Ez jó volt
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Gedeon31
addikt
válasz szabonagyur #39104 üzenetére
Nekem is így van igaz 3 év garancia van rá ,de pár hónap csúszás van ,de a HP-nál már jeleztem ezt és azt mondták számlát el kell küldeni a garancia lejártakor és pár hónappal meghosszabbítják a garanciát.
-
veterán
válasz szabonagyur #39079 üzenetére
Na látod, ezért kell olyan gépet venni, amire gyári garancia van de úgy tűnik a másik hozzászóló már rövidre zárta ezt a kérdést.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
GRaul
őstag
válasz szabonagyur #39079 üzenetére
A HPshop oldalan nem találtam UK707e-s garit.
Ezt a tipust szeretnem megvasarolni.
Kb 5 fele garakiterjesztest sorolt fel a HP-s ugyintezo.
TEgnap meg megtalaltam az Aqua honlapjan, ma mar nemRossz driver-t raktam fel a vidkarihoz. Ezert volt furcsa az integralt. De a legujabb driverrel eleg korrekt teljesítményt produkal.
[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
GRaul
őstag
válasz szabonagyur #39018 üzenetére
hát sajna nem. mivel ilyen procival szerelt nincs itthon. ami gyengebb procival van szerelve az 170eft.....
ezt a garis dolgot csak azert nem ertem, mert pl serial szam alapjan gondolom a hp 1 ev garit ad (pl a gyartastol, lenovonal ez talan 14 honap). pl lenovonal meg dellnel is az szamitott sokszor. szamlat pont leszartak. Mindegy lehet raprobalokSeniorTilla:
Egyebkent ezekben a probookokban a proci az cserélheto vagy alaplapra forrasztott?[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Fido01
aktív tag
válasz szabonagyur #39014 üzenetére
Tartottam ettől a választól
Akkor viszont felhívom őket. Köszönöm szépen. -
Sokimm
senior tag
válasz szabonagyur #39009 üzenetére
Sok dolog van, aminek nincs értelme, mégis van, létezik.
Ha tud valaki biztos infót, akkor megköszönöm. -
Sokimm
senior tag
válasz szabonagyur #39007 üzenetére
Létezik olyan laptop, aminek a ram energiagazdálkodása változik terhelés változás következtében? (idle, vs videó vágás) 1.35v-1.5v
-
Sokimm
senior tag
válasz szabonagyur #39000 üzenetére
Valamit nagyon én is észrevettem, hogy nem jól csinálok!
Ugyan ilyen adatokkal írtam le az előbb a rufus-t, amivel csináltam az origi win7-et, angol, és magyar verzióst... Jah remélem nem vagyok annyira bugyuta, hogy szupergány-t akarjak "felgányolni"....
Windows 7 Home Premium SP1 x64 ENG MSDN
Windows 7 Home Premium SP1 x64 HUN MSDNAhogy mutattam, a "telepítés" első fázisa elindul, tehát a rufus "jó", a két iso rossz volna?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz szabonagyur #39000 üzenetére
Én AIO-t rakok fel Rufussal. Nem állítok semmit, alap minden, mint nálad, kiválasztom az ISO-t és ennyi.
Elöszörre kiválasztom honnan bootoljon (pendrive), és megy normálisan a telepítő.
Szerintem is a telepítő a hibás.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Sokimm
senior tag
válasz szabonagyur #38994 üzenetére
rufus, bios+uefi ntfs és fat32-vel is, de csak ntfs-ben lát bootolható részt.
Sima uefi-s-t is csináltam, de azt nem is látta... (Csak adathordozónak a pendrive-ot)
[ Szerkesztve ]
-
Sokimm
senior tag
válasz szabonagyur #38991 üzenetére
"mert ilyen van itthon"
-
Sokimm
senior tag
válasz szabonagyur #38989 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom másik win-nel.
Kipróbálom a ramokat is. Szét süthetem vajon? -
Sokimm
senior tag
válasz szabonagyur #38987 üzenetére
Ahogy megnyomom a gombot, elindul a fekete alapon, a fehér csík (tölti a telepítendő boot file-okat), majd utána a win boot logó fogad, rá 1 pillanatra, az ssd-n lévő oprendszer.
És ha beleteszek low voltage ramokat, akkor mi történik? (ilyen van itthon :\)
-
kutga
nagyúr
válasz szabonagyur #38984 üzenetére
Én is erre jutottam. Újonnan kb. 60k környékén találtam használhatót.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
INTELligent
senior tag
válasz szabonagyur #38969 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ , de sajnos nem örülök neki .
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
lakospeti
csendes tag
válasz szabonagyur #38870 üzenetére
A HP hivatalos oldaláról. Innen:
[link] -
veterán
válasz szabonagyur #38628 üzenetére
Támogatom. A tartóssága sem lesz valami fényes, hamar lecsökken majd az üzemideje.
-
veterán
válasz szabonagyur #38611 üzenetére
nem árt az sem, ha OEM verziót tesz fel
-
barrakuda
újonc
válasz szabonagyur #38609 üzenetére
Köszönöm.
Reméltem hogy a Bios-ban van a megoldás,holnap kiprobálom. -
kabelmania27
félisten
válasz szabonagyur #37903 üzenetére
Szerencsére kaptam hozzá garanciát pecsételve, leven írva a hp szerviz elérhetősége.
Telepítéskor derült ki hogy két videókártya van benne egy intel és egy ndvidia.[ Szerkesztve ]
-
Adam264
újonc
válasz szabonagyur #38312 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Adam264
újonc
válasz szabonagyur #38310 üzenetére
1 éve vettem, hp pavilion 17-e113sh
-
csƵ
addikt
válasz szabonagyur #38184 üzenetére
Nem tudom, de egyelőre én nem szeretnék vádaskodni...
Küldtem üzenetet ez ügyben az eladónak.[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz szabonagyur #38182 üzenetére
Az úgy elég meredek, hogy bizonyíték nélkül lopott cuccról beszéltek...
-
veterán
válasz szabonagyur #38177 üzenetére
Ha adásvételi nélkül vette, akkor simán orgazda, és ez meg is áll ha kap egy feljelentést.
Kicsit naív a srác, egyrészt mert ezt nem tudja, és itt kérdezget a nyilvánosság előtt (ahol fent vannak bűnüldöző szervek is, a tisztességesen üzletelők védelmére és legnagyobb megelégedésére), másrészt pedig azt hiszi, hogy haragszom rá mert nem vett meg tőlem egy gépet Ha tudná, mennyire nem érdekel, mert amit ő akart megvenni, megvette előtte más. Ettől függetlenül most legalább kiderült, hogy jobban járt volna ha olyan eladótól vesz, aki nem veri át letiltott jelszavas géppel.
-
csƵ
addikt
válasz szabonagyur #38177 üzenetére
BIOS frissítés megoldja a dolgot?
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #38129 üzenetére
Megcsináltam, azaz csak csináltam volna, mert csak kb a felére (352 GB) engedte zsugorítani, az újabb zsugorítást már nem engedi, az alábbiakat írja ki.
A zsugorítást megelőző teljes méret: 360956MB
Szabad terület: 0Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #38129 üzenetére
Lehet állítani, csak nem értettem, hogy miért csak felesre veszi vissza.
Amúgy köszi a választ, akkor a win saját progiját fogom használni.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #38126 üzenetére
"...miért nem a windows saját programjával zsugorítod össze a C meghajtót majd az üresen csinálsz egy újat?"
Néztem azt is, de valamiért kb. felébe osztaná meg a C partíciót ami azért túl sok lenne a win 8.1-nek.
Vagy amit adott/javasolt azt manuálisan lehet még tovább csökkenteni? Én a C-nek kb. 80 GB-ra gondoltam.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
New Life
aktív tag
válasz szabonagyur #38105 üzenetére
Szia!
A sima hdd-t kiveszem és beleteszem másba, így arra a helyre szeretném tenni az SSD-t.
DVD meg nincs a 430-asban sajnos.mod: megvan a megoldás
[ Szerkesztve ]
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
simos
tag
válasz szabonagyur #38090 üzenetére
Igen, több fajtával valóban. Ez : G1N11EA Mármint a noti.
Köszi a segítséget....... vadászok tovább
-
simos
tag
válasz szabonagyur #38088 üzenetére
Közben már keresgéltem. Már csak a wifi és a bluetooth kellene.
Ebben nem tudnál segíteni ? -
Misu2002
csendes tag
válasz szabonagyur #38065 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a gyors választ, akkor megválunk tőle.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz szabonagyur #38060 üzenetére
Thx
-
Hardver Arc
senior tag
válasz szabonagyur #38058 üzenetére
És az 1104 sh tipus? Abba i3 van ati 6470m grafikus vezérlővel társítva az mennyivel jobb?
-
veterán
válasz szabonagyur #38028 üzenetére
Kimondtad a jelszót: magyarok.
Minden más normális népnél akkor van reklamáció, ha tényleg baj van. máskor nincs.
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #38039 üzenetére
Nem tudom, hogy ezek csak az útmutatók vagy a konkrét műveleteket indítják el ezért is kérdeztem meg, mert nem szeretnék butaságot csinálni.
Remélem lesz valaki aki jártas a témában és biztos választ tud adni.Ezidáig másutt még nem találkoztam semmilyen útmutatóval vagy ismertetővel.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Ren Hoek
veterán
válasz szabonagyur #38034 üzenetére
Ebben lehet igazad van... egyrészt hozzá vagyok szokva az asztali SSD-hez, másrészt azért reméltem, hogy a 6 éves notebookomtól lesz valami előrelépés... de sokkal hangosabb, és brutálisan le tud akadni a rendszer ha teker. Ilyen szempontból ugyan ott vagyok, mint a 6 éves tejfölösdoboz Asussal.
SSD kell ezekbe, mert különben semmi értelme az erős procinak...
Szerk: Ja és szerintem a Win 8.1 kifejezetten rossz HDD alatt... A régi notimon is ez volt 8 alatt (le is töröltem), és az újon is. Sokszor benyom háttérprocesszeket, és gyakran teker 100%-os lemezkihasználtsággal elejétől kezdve (de pár megás transfer rate-el) és van amikor pont használnám, tehát pofátlanul betolja amikor dolgoznék rajta...
Az fix, hogy az Asus Win 7-el nem csinált ilyet, csak 8-assal.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz szabonagyur #38028 üzenetére
Hát a rosszat gondolom fixen vissza kell küldeni. Különben hogy lehetne ellenőrizni?
... de azt aláírom, hogy tényleg nagyon durva dolgok mennek itt, régi hitelügyintézőként mennyi ilyet láttam, amikor biztosan lehetett tudni, hogy nem fogja kifizetni a hitelt, vagy eladják a telefont előfizzel, és persze az új tulajnak nem mondják stb...
(#38029) wwhy Jó is lenne minden alkatrésszel ez már belenéztem, kifújtam alaposan, kiszedhetném belőle, postán meg küldenék az új bordát + fan-t Amúgy nem javaslom senkinek otthon szétszedni ezeket (aki még nem csinált ilyet...) trillió kis torx csavarka van, meg szalagkábel stb...pattintós feszegetős cucc...
Ha pasztázni kéne, az egy horror. direkt úgy van kitalálva, hogy ne lehessen szétszedni könnyen. Csak az újakat csinálják így, a régi ASUS-omnál kereken hátlap + 6 csavar és ott volt a proci szűzen... good old times[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabonagyur #38024 üzenetére
nincs
miért lenne?
-
Ren Hoek
veterán
válasz szabonagyur #38018 üzenetére
Jah ez így jogos... azt a verziót tényleg kifelejtettem, amikor hibátlannak állapítják meg. A visszáru meg 100%-os...
Még nekem is lesz egy meccsem majd januárban a szervizzel. Cicergő venti miatt... csak az a probléma, hogy idővel halkult, és annyira megszoktam, hogy észre se veszem Csak ha rázogatom akkor jöhet elő újra... nem tudom ezzel érdemes-e bevinni... az tuti, hogy nekem is szervízfóbiám van, szinte 100%-os rossz tapasztalattal (nem HP)
-
Ren Hoek
veterán
válasz szabonagyur #38016 üzenetére
... de ez tuti megéri? Ha jól tudom ilyenkor 30 napig nem kötelesek visszafizetni a zs-t, meg szerintem kellemetlen visszaküldeni csomagban. Ráadásul gariban szerintem pikk-pakk cserélnek egy HDD-t, meg se kell bontani a gépet. Szerintem egy ilyen visszárus dologgal több a szopás...
-
Ragnar95
félisten
válasz szabonagyur #37988 üzenetére
Köszi a tippet, AMD megoldása nem is működik csökkentett módban (), úgyhogy a DDU "megmentett"
Úgy tűnik, a 61161-es számú működik egyelőre, remélhetőleg így is marad.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz szabonagyur #37986 üzenetére
Az alkalmazások automatikus frissítések azt hiszem, bepipáltam.
Miközben a driver felment netre volt dugva.
Most csökkentett módban megpróbálom törölni a Catalystot, aztán teszek egy próbát a 61161 kódnevű driverrel a 61159 helyett, hátha ezzel több sikerrel járok.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz szabonagyur #37984 üzenetére
Valóban, nem értem, nekem miért nem hozta ki a kereső
Viszont én is elírtam, mert Pavilion 17-F102NH, nem F101
Esetleg arra ötlet, hogy bírjam működésre a gépet?
Amúgy most nézem, ugyanezt a drivert raktam fel, ami a 17-F102NH driverlistájában is szerepel és így nincs kép[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
félisten
válasz szabonagyur #37983 üzenetére
Link lemaradt: [link]
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #37980 üzenetére
Nem volt betéve a CD ......
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #37978 üzenetére
Nálam a Boot Manager az alábbi:
Boot Options MenuOS Boot Manager
Boot from EFI FileMűanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #37976 üzenetére
"...bár ez nem fontos mivel ha jól tudom indításkor ennél is felugró boot választó menü valamelyik gombra, talán F9"
Bocsi, de ezt hogy értsem? Minden egyes indításkor felugrik a boot választó menü és ki kell választani, hogy miről akarom indítani a gépet?
Amúgy köszi a segítséget.
-
félisten
válasz szabonagyur #37975 üzenetére
Ahogy nézem csak annyit kell tenned hozzá hogy amit mutattál képen a Legacy Supportot enabledre állítod, ezek után alatta a Legacy boot résznél beállítod a sorrendet, bár ez nem fontos mivel ha jól tudom indításkor ennél is felugró boot választó menü valamelyik gombra, talán F9
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #37973 üzenetére
Szerencsére nincs szükség (még) a gyári rendszer helyreállítására, mindössze egy bootolható vírusirtó CD-t (Rescue Disk) akarok a notihoz is csinálni (például Kaspersky Rescue Disk vagy Avast, stb), ezért van szükségem arra, hogy bootolható CD is tudjon indulni. Ehhez kérném a segítségedet.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz szabonagyur #37967 üzenetére
Vistával volt
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #37965 üzenetére
A Win7 telepítőlemeze előtt egy ezzel a notival ISO-ból készített Avast Rescue Disk CD-ről sem indult, ezért próbálkoztam a win7 lemezével .....
Visszaállítottam az OS Boot Manager-t elsőnek (csak ennyi volt a változtatás)
Amúgy, hogy "ne barmoljam el", ha nem gond, akkor kérhetem a segítségedet?
A javasolt secure boot-ot megtaláltam, de a fast boot-t és EUFI-t hol találom, hogy átrakhassam legacyra?[ Szerkesztve ]
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz szabonagyur #37958 üzenetére
Köszi. Menni fog, mivel a Win 7 is megy gond nélkül. Csak para, hogy lesz-e hozzá normálisan működő wi-fi, hangkártya meg egyéb driver, amit jó lenne, ha le is szedne magától
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
Ren Hoek
veterán
válasz szabonagyur #37960 üzenetére
Áh, köszi jól kicentiztük, most olvastam Szóval akkor marad a mm-erezgetés... Technikailag nem teljesen értem miért nem tud egy sz..ros 1080p-s képet kiküldeni 1:1-ben pixelmérettel egy ugyan ilyen felbontású kijelzőre. Amúgy asztali AMD kártyás több monitoros móddal is szopok jelenleg... Úgy látszik csak az nVidia driverek képesek normálisan kezelni egy ilyen triviális dolgot... elég szégyen.
Amúgy amióta kikapcsoltam a hybrid módot, és vissza BIOS-ban, azóta eltűnt a Catalyst "Váltható grafikus beállítása" ... és a dVGA-nál sincsenek beállítások..
...de már előtte SEM engedte a High Performance-ot beállítani a lejátszónak. Lakat ikonnal volt lezárva...Szóval tipp: Ne piszkáljátok ezt a BIOS beállítást, mert most lehet újra kell raknom a drivert.
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #37936 üzenetére
Köszi az infót.
-
CrckBoT
csendes tag
válasz szabonagyur #37932 üzenetére
jó, kösz szépen.
-
CrckBoT
csendes tag
válasz szabonagyur #37930 üzenetére
ezen a gépen nem tudom, hogy működött-e a wi-fi rendesen, most lett vásárolva kéztől, más eszköszön rendesen megy minden, a windows update-eket mindet felraktam, volt hozzá frissítés, a broadcom modem eszközhöz, felrakta, ugyanúgy megy a letöltés mint előtte, nem javult.
-
CrckBoT
csendes tag
válasz szabonagyur #37927 üzenetére
diginet 100/50 a csomag
-
CrckBoT
csendes tag
válasz szabonagyur #37925 üzenetére
http://www.speedtest.net/result/4012151790.png
kábeles sebesség
[ Szerkesztve ]
-
CrckBoT
csendes tag
válasz szabonagyur #37925 üzenetére
az a kép amit most küldtem wifin keresztül van és a speedtest is ugy hozott 5mbps sebességet
-
CrckBoT
csendes tag
válasz szabonagyur #37923 üzenetére
ja bocs, nem tom pontosan milyen a net, nem otthon vagyok, valami digi, a router meg 1 tp-link - 150M Wireless Lite N Router
telefonon, másik laptopon szakít a net wi-fi-n keresztül....
-
CrckBoT
csendes tag
válasz szabonagyur #37921 üzenetére
itt a kép, speedtest most 5,9-et hozott letöltésre, feltöltésre meg 1,89-et
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #37898 üzenetére
Persze, de a 450-nek az volt a megfelelője, nem akartam a 8000-est említeni, mert nem egy árszint és kategória.
-
kabelmania27
félisten
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #37896 üzenetére
Bocs, nem azért írtam, csak kár, hogy most ennyire megváltozott a minőség.
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #37894 üzenetére
Ha ezek annyira ajánlottak, akkor milyen volt a 4000-es széria?
[ Szerkesztve ]
-
borcsokj22
csendes tag
válasz szabonagyur #37889 üzenetére
általában melyik driver hiánya okozz ezeket a problémákat?.
By.Jani
-
borcsokj22
csendes tag
válasz szabonagyur #37887 üzenetére
Azokat már mindet fel raktam!. az fn+esc kombináció működik csak...:S a többi hogy fn+f7 hangerő le az egyáltalán nem megy...:S
By.Jani
-
borcsokj22
csendes tag
válasz szabonagyur #37882 üzenetére
... ki gondolta volna? De mikor egy driver-ből van fent öt meg nem szeretném ezeket a hp supportos és a cyberlinkes felesleges programokat felrakni a gépre akkor marad az hogy ami tényleg kell azokat raknám fel... és arra gondoltam hátha valaki tudja melyik driver kell ezeknek a hibáknak a kiküszöböléséhez!...
További válaszokat előre köszönöm!.
By.Jani
-
kovaripeti
aktív tag
válasz szabonagyur #37884 üzenetére
Köszönök minden kioktató választ!
-
kovaripeti
aktív tag
válasz szabonagyur #37881 üzenetére
Még egy kérdés. Windows 8.1, de 32 bit-es rendszert ha felteszek rá, akkor az sokat segítene? Tehát akkor már felismeri a drivereket? Vagy szigorúan csak a 8.1 64-est eszi meg?
-
kovaripeti
aktív tag
válasz szabonagyur #37878 üzenetére
Ajjaj!! Nem hangzik túl jól.... Na de nekem Win7 telepítőm van. Esetleg tippet tudsz adni, hogy merre kezdjek keresni Windows 7 32bit drivert? Mert én kerestem, de nem találtam. Mondjuk biztos én nem tudok olyan helyeket.
Még egy kérdés. Windows 8.1, de 32 bit-es rendszert ha felteszek rá, akkor az sokat segítene? Tehát akkor már felismeri a drivereket? Vagy szigorúan csak a 8.1 64-est eszi meg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest