- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmisi99 #38599 üzenetére
Ezért (is) szerettem a Sony Vaio-kat. Sokan nem tudják, de a sony nagyon jó gépeket csinált, üzleti kategóriában is.
SVS13, SVS15 sorozat pl.
Magnézium ház, FullHD IPS kijelzők, háttérvilágításos billentyűzetek, nagyon jó minőség és tartósság, második akkumulátor hely, stb-stb. Mindez volt nálam már 200 ezer alatt is, de a fullos kivitel is 400 ezer alatt maradt, i7-tel, ssd-vel win prof-fal, 3G modemmel... és sokkal kevesebb baj van velük, mint a HP-kkal.
Kár, hogy eladták a Vaio termékcsaládot, és nem csinálták olyan jól, mint anno az IBM a Lenovo-val
-
djBaree
csendes tag
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
kmisi99 #36537 üzenetére
Ha korrekt műhelyben történik és megfelelő hozzáértéssel akkor nincs baj a reball-al, a gond inkább az, hogy sokkal gyakoribb a chip-en belüli BGA -érintkezési hiba, sérülés általában (flip-chip), és ilyenkor cserélni kellene egy hosszabb távú működéshez. Természetesen ez már inkább 30k iránya, de így akár 1-2 évet simán elmehet még a noti normális, megbízható módon. Reball, reflow esetén chip-en belül is megtörténik ideglenesen az érintkezés (hőhatás), ilyenkor tényleg elég kiszámíthatatlan a jövő.
-
-
-
And01
aktív tag
válasz
kmisi99 #36256 üzenetére
Nekem 8540p- vel voltak (vannak) hasonló hűtési gondok!
Bár szerintem abban a szériában a driverekkel is vannak gondok, egy sima
youtube videó, és sivít a ventillátor!Rendeltem egy 450 probookot, a hűtése sokkal jobb, mint az elitebook-é
(egész jó gép, viszont a kijelző borzalmas rossz)Egyébként hogy le lehet letiltani biosban az inteles integrált rettenetet (450g1)?
Nem vagyok meggyőződve hogy az intel-radeon vátogatás jó dolog! -
-
kmisi99
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
kmisi99 #36246 üzenetére
Ilyen egy munkaállomás... p sokkal hűvösebb
core i cpu-t már nem lehet mangelni, c2d-nál vége volt. Intel valszeg befenyített mindenkit, azóta semmilyen management program nem jelent meg.
32 fok az vicc lenne, ha 25 fokos szobában tesztelik akkor is...ne higgy el mindent amit a neten látszegyébként lehet nem jól illeszkedik a hűtő pl, de mivel i7 és erős vga optimus nélkül, nem kell tőle csodákat várni hangban.
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Horgász topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest