Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
-
-
-
-
sagit
veterán
Azt az oldalt nem tudnád esetleg linkelni?
Igen a 2530p hűtése kicsit combosabb mint a 2510p hűtése. De gyári beállításokkal mindkettő vacak
AxBattler: 1k-ért tényleg jó vétel, én MX3 vételén is gondolkodom, igaz hogy csak 1-2-3 fokkal jobb mint az MX2 de minden fok számít passzív működésnél nálam. Csak drága, ez trt csak vissza. A szervizesek meg ha jó arcok le tudod velük zsírozni hogy azzal pasztázzanak amit viszel.
-
sagit
veterán
feltoltam a vista drive-ot
azzal tökéletes+ a connection manager-el
a wireless asistant-ot töröltem is, csak a kékfog miatt volt fent de az a másik app-ból is kapcslhatóGps nincs ebben a vevőben? Rosszul tudom?
Pontos típus: Sierra MC8775
AxBattler: a 2510p-m jobban melegszik mint a 2530p-m
mindkettőt saját kezüleg pasztáztam újra MX-2 pasztával5-10 fokot segített rajtuk, a 2530p sokszor passzív netezés közben... 80 felett még nem láttam a procit
a 2510p már a youtube-tól is fel tud 72 fokig melegedni de nem tovább... itt kapcsol a hűtés
-
Kakumix
senior tag
Felhívtam a HP-t a héten hasonló ügyben - az enyém EliteBook -, azt mondták nem kell a garipapír és/vagy számla. Felhívtam az első szervizt a honlapról, kell nekik a papír, mondom a HP nem ezt mondta. "Ja, akkor ők biztos jobban tudják." és elkérte a szériaszámot ellenőrzésre és megismételte, hogy tényleg nem kell - közben talán beszélt a háttérben valakivel. Tegnapelőtt elvittem és a helyszínen már nem kérdeztek semmit a papírokról. Kaptam egy munkalapot, amin az szerepel, hogy majd 8-án kezdik a javítást és 11-én lesz kész
, azóta várom az SMS-t mikor mehetek érte.
ui.: nem volt gond a HDD helyére beépített SSD sem.
-
Khaal
őstag
Megérkezett az NC6400 az első kérdésem az, hogy melyik a legkisebb és legkönnyebb töltőtípus ami kompatibilis ezzel a típussal? Amit kaptam a géphez az egy batár 120W-s féltégla és azzal csak a dokkolón a keresztül tudom tölteni a gépet az eltérő csatlakozó miatt.
Valamint a trackpointot nem akar működni a gépen, hol lehet engedélyezni / letiltani? Esetleg van hozzá valami külön driver?
Magyar billentyűzetet hol lehetne venni hozzá (emberi áron)?
-
Kácsa
aktív tag
Attól függ,mire akarod használni.Ha nem akarod az usb portokat teledugni kiegészítőkkel,meg a akksi nincs a gépben,akkor elvileg elég.Én javasolnék egy 90W-os töltött,biztos ami biztos.Az én gépemnek is 65W-os a tápja,dokkoló nélkül,hd filmnézésnél és behelyezett akksival(ha tölti is),igen csak fel tudd melegedni a töltő. Ugyanez dokkolóval,usb-k tele,egy 120W-os táppal vígan fut,a töltő csak langyos.Nem próbáltam ki így a 65W-osal,felesleges kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- Kiválló állapotú Lenovo Thinkpad X13 Yoga 2 in 1 - I5-10210U - 8GB - 256GB - FHD 360 -ban kihajtható
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 9345
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest