- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
-
-
-
-
sagit
veterán
Azt az oldalt nem tudnád esetleg linkelni?
Igen a 2530p hűtése kicsit combosabb mint a 2510p hűtése. De gyári beállításokkal mindkettő vacak
AxBattler: 1k-ért tényleg jó vétel, én MX3 vételén is gondolkodom, igaz hogy csak 1-2-3 fokkal jobb mint az MX2 de minden fok számít passzív működésnél nálam. Csak drága, ez trt csak vissza. A szervizesek meg ha jó arcok le tudod velük zsírozni hogy azzal pasztázzanak amit viszel.
-
sagit
veterán
feltoltam a vista drive-ot
azzal tökéletes+ a connection manager-el
a wireless asistant-ot töröltem is, csak a kékfog miatt volt fent de az a másik app-ból is kapcslhatóGps nincs ebben a vevőben? Rosszul tudom?
Pontos típus: Sierra MC8775
AxBattler: a 2510p-m jobban melegszik mint a 2530p-m
mindkettőt saját kezüleg pasztáztam újra MX-2 pasztával5-10 fokot segített rajtuk, a 2530p sokszor passzív netezés közben... 80 felett még nem láttam a procit
a 2510p már a youtube-tól is fel tud 72 fokig melegedni de nem tovább... itt kapcsol a hűtés
-
Kakumix
senior tag
Felhívtam a HP-t a héten hasonló ügyben - az enyém EliteBook -, azt mondták nem kell a garipapír és/vagy számla. Felhívtam az első szervizt a honlapról, kell nekik a papír, mondom a HP nem ezt mondta. "Ja, akkor ők biztos jobban tudják." és elkérte a szériaszámot ellenőrzésre és megismételte, hogy tényleg nem kell - közben talán beszélt a háttérben valakivel. Tegnapelőtt elvittem és a helyszínen már nem kérdeztek semmit a papírokról. Kaptam egy munkalapot, amin az szerepel, hogy majd 8-án kezdik a javítást és 11-én lesz kész
, azóta várom az SMS-t mikor mehetek érte.
ui.: nem volt gond a HDD helyére beépített SSD sem.
-
Khaal
őstag
Megérkezett az NC6400 az első kérdésem az, hogy melyik a legkisebb és legkönnyebb töltőtípus ami kompatibilis ezzel a típussal? Amit kaptam a géphez az egy batár 120W-s féltégla és azzal csak a dokkolón a keresztül tudom tölteni a gépet az eltérő csatlakozó miatt.
Valamint a trackpointot nem akar működni a gépen, hol lehet engedélyezni / letiltani? Esetleg van hozzá valami külön driver?
Magyar billentyűzetet hol lehetne venni hozzá (emberi áron)?
-
Kácsa
aktív tag
Attól függ,mire akarod használni.Ha nem akarod az usb portokat teledugni kiegészítőkkel,meg a akksi nincs a gépben,akkor elvileg elég.Én javasolnék egy 90W-os töltött,biztos ami biztos.Az én gépemnek is 65W-os a tápja,dokkoló nélkül,hd filmnézésnél és behelyezett akksival(ha tölti is),igen csak fel tudd melegedni a töltő. Ugyanez dokkolóval,usb-k tele,egy 120W-os táppal vígan fut,a töltő csak langyos.Nem próbáltam ki így a 65W-osal,felesleges kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozgásban a Directive 8020
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged