- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
YxVs
senior tag
köszi!
az xp egyébként csak úgy ment fel ha az AHCI módot IDE módra váltottam telepítés előtt a biosban.
Azt tudja valaki hogy miután felment az xp hogy lehet SATA módra visszakapcsolni?
Ha biosból próbálom akkor nem bootol be többet az xp.
Valahol hallottam h meglehet csinálni.. -
hattorihanzo
aktív tag
-
Tocsi
csendes tag
Szia!
Hát még nekiesek.. nem adom fel, olyan könnyen
!
A gyári cucc, az xp home, de 3 évig nem volt vele semmi gond. Pedig rendesen voltak telepítések, és törlések.
Tehát valami kis gebasz lehet szoftveresen...remélem...ha nem, akkor mehetek a szervízbe. Sajnos nem garanciális már.
Mindent ahogy írtam a gyári image-ről raktam fel. win7-t nem rakom fel. Xp home-on kell, hogy menjen -
VaniliásRönk
nagyúr
Nem tudom miért vagytok ennyire rámozdulva a Recovery lemezre, gyárilag benne van az összes szemét, akár kell akár nem, plusz az elavult meghajtóprogramok.
Fogod magadat és szerzel egy megbízható Vista telepítőt, HP Supportról leszeded ami kell és boldog vagy. Az egész kb. fél óra, és egy filléredbe sem kerül. -
Lackooo84
nagyúr
ÁÁ everest az smafu, akkor az tuti nem jót ír, max a CPU-ra. Azért is néztem mit írsz, hogy GPU meg HDD temp... Mikor ennek a HPnak olyan bonyolult az ACPI-ja, hogy egy progi sem lát bele...
Amúgy adnak ki dv5-ösöket 64 bites Vistával? Mert akkor én egy olyat fogok kunyerálni a HP-tól...
-
Lackooo84
nagyúr
Én is most pucoltam O2-vel. Te melyik az a progi, ami ezeken a Pavilionokon látja a VGA és HDD hőmérsékletét is?? Nekem eddig mind csak a CPU-t látta. o.O Most nyúzom a gépet Prime95-el, és 88 Cnál nem megy feljebb, de ez a venti hang kinyír... És sztem azóta van ilyen hangja, mióta visszahozták a szervízből.
-
-
kozyadam
tag
nekem pedig megette a drivert és műxik vele. próbáld meg, hogy az eszközkezelőben keresed az ismeretlen eszközöket. Ezek az Other Devices kategóriában vannak. ha itt nincs ismeretlen, akkor mindenhez van feltéve driver. Ha ez a helyzet, akkor a Human Interface Devices kategóriát nyisd meg és nézd meg, hogy látja-e az ENE CIR Reciever drivert. Ha igen, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a távirányítók vacakolnak.
-
-
ENE CIR receiver driver. Fent van.
-
kozyadam
tag
nekem is 2 távom van és win7em de nálam mind2 műxik. ENE CIR drivert feltetted?
itt keresgess
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Dell XPS 9570 15''-es ultrabook
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 ANGOL világítós bill
- HIBÁS ! Dell Inspiron 17R-5737 + 8gb ram
- Dell Vostro 3558 i3-5005u 8GB RAM 250GB SSD laptop legális Win10-zel eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest