- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Acernél jobb az eljárás
"Az akkumulátor garanciája két részből áll - egyik a működésére vonatkozik, melyre annyi a jótállás, mint magára a termékre. A másik a kapacitására, melyre 1 év garancia van érvényben." persze az kérdés, hogy a kapacitás mennyire csökkenthet le.
HP-nél nincs hazai szerviz, ahova személyesen vihetem be? HP 14s-dq1009nh szeretnék venni, pont ezt akartam kérdezni, hogy ebben cserélhető az akkumulátor? HP-nek van olyan ügyfélszolgálata, ahol írásban lehet kérdezni, oldalukon nem találom. -
KISDUCK
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van egy dell gépem 3 év garanciával és beépített akkumulátorral. A jótállási jegyen a következő szerepel: "A vásárláskor a notebook részét képező akkumulátorra a jótállás időtarama a Korm. r. szerint a kötelező egy év függetlenül a notebookra vállalt garancia időtől."
-
apaszka
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem!
Viszont a kiterjesztett garancia egyértelműen akku cserére is szól!
Azt ugye nem ingyen adják és vállalják érte ezt!?
1979 ben műszaki eladónak tanultam, és nemrég még raktam mellé friss eladóit és boltvezetőit . Itt is friss emlékeim szerint ködösíteni próbálják a valós vállalást!
Szerintem neki fogok ugrani a békéltető testület bevonásával a HP nek. Csak, hogy tudjunk pontosabb infót róluk!?
Igazából van utód gép mi újra felsőbb kategóriás de már nem e márka! Pont ez miatt, hogy ilyen a szerviz és a képviselő cég hozzáállása!E gép maradt munkára még ha kell vennem bele akkumulátort is, hiszen egy frankó gép amúgy!
Eladni nem fogom, mert így nem is akarnám, meg erre még bőven elég.
A csalódás a hozzáállásban van, vagyis a telefon beszélgetésben egész mást mondtak!
Rögzítették öl is, én is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tippmix
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Reklámblokkolók topikja
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- P1 Gen5 27% 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új garanciás hp victus 16 rtx 4070 i7 13700hx
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx