Új hozzászólás Aktív témák

• x-calibur

csendes tag

válasz adm #9461 üzenetére

Ezt a dolgot még emésztem majd egy darabig, úgy tűnik. Igazából nagyon kényelmes dolog a laptop, de ha nem elemi szükséglet, akkor még mindig luxusnak számít a birtoklása jelen állás szerint.
    Az elmúlt 8 hónap során rájöttem arra, amit eddig is tudtam, csak valahogy nem akartam elhinni: a laptop nem játékra, és egyéb, erőforrásigényes műveletek végrehajtására született eszköz. (legalábbis nem abban az árkategóriában, amit én megengedhetek magamnak...) Úgyh ebből nagy valószínűséggel az lesz, amit te is felvázoltál mint lehetőséget, és én is kezdem érezni, hogy ez az igazi középút, és nem a közepesen erős noti megvétele; újra visszatérek a desktop gépek világába. Aztán ha majd nagyon érzem a hiányát a dolognak, akkor beszerzek valami olcsóbb, esetleg használt, de megbízhatónak mondható notit.
    Arra vonatkozóan tudnál esetleg valami becslést mondani, hogy mennyiért lehetne eladni a mostanit? (intel T3400, 3gb ram, 320gb hdd, n-es wifi, Ati Mobility Radeon HD 3430, 15,4", (vagy 15,6", nem tudom pontosan, de a felbontást 1280x800), infra, bluetooth, 4 db usb 2.0, dvd-író, 2009 december végéig tartó garanciával, igény szerint frissen telepített ubuntuval)

Új hozzászólás Aktív témák