- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajospeti
tag
Hello!
Szerintetek felhívjam a HP-t,hogyha már (1 nap híján) két hete elvitték a gépet, de még nem hozták meg? A garancia részen az van írva, hogy 5 nap...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #10395 üzenetére
így már oks
-
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10386 üzenetére
dell inspirion szeriabol a szinesek? (1525 asszem) adnak ra atlag 4 ev garit es meg rozsaszin is van. neki boven jo.
marmint nőnek.
-
Speeedfire
félisten
válasz
VaniliásRönk #10393 üzenetére
nah! most 2 különböző dolgot mondtok nekem
vagy csak nekem nehéz ezt felfogni? -
rekid
addikt
válasz
Speeedfire #10392 üzenetére
Ha dokkolora rakod ott kapja az aramot..
Ezt hivatott jelenteni a takaro fedélen az elem is.
vagy masodlagos akksi. -
-
Mania
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10390 üzenetére
-
Mania
senior tag
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Erről vélemény? Tanulásra (szakdoga írás, doku kezelés), filmnézésre, netezésre kell főleg (lánynak). Hosszú távra, nem lesz cserélve egy darabig. (tehát strapabíró nem szervízigényes kell)
Esetleg más max 150e-ig? dell vagy lenovo?
méret, súly nem számít, videókártya sem (azért dvd-nél ne szaggasson be).
szerk: most látom hogy ez renew vagyis eu-s bill, limitált. van valami hátrány ebből?
-
rekid
addikt
válasz
Scotch #10377 üzenetére
Alapvetően mikor eladják a először a gépet a hp indít egy weben is elérhető, ellenőrizhető garanciát. Ez azt hiszem minden esetben 3 év.
Namost ha elolvasod a renew meg asis programot akkor kiderul hogy renew az uj csak raktarkeszleten maradt stb.. Asis pedig hasznalt de nagyon keveset és vagy szervizbe vettek be (ezeknel a gepeknel ha visszaviszed szo nelkul cserelik a laptopot mindegy mibaja) igy pl erdeti tulaj visszavitte hogy nemjol ég a led kapott egy ujat a regit megjavitottak leteszteltek és eladjak asisként. Namost a boltot (notebookstorét) alapbol torveny kotelezi jotallasra. hogy mennyire annak csak also hatara van. Szoval ezekre a gepek asiskent és renewkent is ugy jonnek hogy hp gari általában még mindig van rajuk 1-2-3 év. Renewnal garantaltan asisnal nem. A notebookstore igy siman bevallalja a 2 ev garit mert ő meg a hphoz küldi szervizelni ha gebasz van. Így pl megesett nekem hogy elozo renew 6910p -re a bolt 1 év garit adott viszont érvényes (neten ellenorizheto) hp vilaggarival rendelkezett 2011 dec-ig.
Sőt a mostani asis 8530w-re is 2011Decig van hp gari. Az mas kerdes hogy notebookstores gari is 2 év még. -
rekid
addikt
válasz
#34784256 #10376 üzenetére
Driverek: link
Felteheted mindkét oprendszert x64 et is vagy x86 is. Működni fog. Probléma maximum olyan progiknál lehet ami nem kompatibilis 64bites oprendszerrel. Ez után oprendszer topicokban erdeklődhetsz.
Billentyuzetet nem tudom hol lehet ehhez venni de egy kb 20e ftal szamolhatsz.
A mostani oprendszered 32 bites (x86) ami max 3giga memoriat tud kezelni. 64bites (x64) oprendszernel mar mind a 4et fogod látni és kezelni. -
Scotch
csendes tag
válasz
SeatZola #10165 üzenetére
Amikor megvetted, akkor is tudtad, hogy ennyi garancia van rá?
Minden ASIS gépre egyedileg meghatározott garancia van?
Jelenleg a Notebookstore ASIS termékeihez mindenhova ezt látom írva:
• ** 1 év teljes körû garancia és további +1 év limitált (a termék töltõjére és akkumulátorára nem vonatkozik) CO garancia, amely kizárólag a COMPUTER OUTLET Kft. márkaszervizében vagy átvevõpontjain érvényesíthetõ.
Mit jelent a CO garancia? (Gondolom a Computer Outlet névből fakadhat...) -
törölt tag
Ahoy!
A minap vásároltunk egy HP Pavilion dv6-1216sa-t és lenne egy raklap kérdésem, (valószinűleg jó része már meg lett itt válaszolva korábban, de számomra az itteni kereső használhatatlan) előre is bocs, ha triviális baromságokat is kérdezek
Először is szeretném feltenni a Win 7-et, (a Vista nem igazán barátságos, XP-hez meg nem találtam drivereket) de nem tudom, hogy feltehetem-e mondjuk az x64-et, vagy csakis az x86-ot? Az XP-s programjaim futni fognak alatta gond nélkül? Hogyan tudok úgy feltenni egy új oprendszert, hogy a recovery partició megmaradjon (ha esetleg mégis vissza kell állítani a gyári állapotot)? És végül, hol tudok venni hozzá magyar bill.-t és kb. mennyiért?Köszi előre is
update: Elfelejtettem még egyet: az Everest látja ugyan a 2x2GB memória modult, de csak 3-at ir ki mint össz. rendszermemória, pedig a VGA-nak saját dedikált RAM-ja van, igy gondolom nem az veszi el, vagy mégis? hol lehet letiltani ezt? És mi az hogy Unganged DDR memory?
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10373 üzenetére
6910p-nél eljutottam odáig, h kb 1 órája mindennel tisztában vagyok. A 8530p-nél fogalmam sincs. Én a helyedben leszedném a legfrissebb WIN7-et és feltelepíteném. Csinálnék egy Update-t és csakis utána kezdeném el felrakni a drivereket. Küldj egy fotót az eszközkezelőről és megoldjuk. Én pl a wifi drivert is az intel honlapjáról szedtem le.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben #10368 üzenetére
Kiírta, h van már fent frissebb. Na jól van mondom akkor megnézem az általad belinkelt Mobility centert és láss csodát ott van
Azt hittem, h nem működik közben csak az XP-n a starttárca jobb alsó sarkába rakja itt meg nem
Hát akkor ha tudni akarod van újabb isMásrészről meg próbáld csak ki a 8530wnek a Win7-es Wierless Assistantját. Átvarázsolja a QuickLaunch Buttons-t, sokkal jobban működik és szebb is!!
-
Khelben
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben #10368 üzenetére
Én nem azt töltöttem le hanem egy elvileg újabbat de mindjárt kipróbálom.
Ha megkérhetnélek belinkelnéd a letöltés?szerk: Csak azért mert nagyon lassú a HP szervere és 1000év mire az általad említett driver verziót megtalálom.
AZT ESETLEG TUDJA VKI, H MIÉRT NEM TUDOK WIN7 ALATT BIOS-t FRÍSSTENI?
-
Khelben
nagyúr
válasz
spyduck #10365 üzenetére
Itt a leírás hozzá.
Ugyanez a hdd van a 6730b-ben és megy vele a driveguard. -
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10354 üzenetére
Csak két ilyen szenzorról tudok (a hőmérsékletet figyelő szenzorokon kívül), ami a fényérzékelő, és ez a gyorsulásmérő. Mivel protection szenzort kérdeztél, így csak egy maradhat
szerk.: 8530-ról van szó? Mert akkor nézd át a Service Manual-t
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Azt megmondaná nekem vki, h melyik drivert kell letölteni ahhoz, h ezt feltelepítsem?:
HP MOBILE PROTECTION SENSORFelraktam már a driver CD-ről de le akarok újat tölteni hozzá.
-
jorden06
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10347 üzenetére
Élni mindenféleképpen élnek ezek a termékek, csak máskor is volt már pl. hogy egy bizonoys típust nem forgalmaztak tovább asis-ként (pl 8510 széria). De ezek ugye le is jártak aztán, ezért is csodálkoztam miért írják NBS-on, hogy archív már most a 8530P/W. De akkor biztos csak készlethiány
-
rekid
addikt
Én probaltam mar kerni toluk 6910p-hez de b...sztak küldeni mondtak hogy max spanyolt kaphatok (vistat) mert renew volt a gep...es epp spanyol...
-
spyduck
nagyúr
válasz
Spartacuss #10345 üzenetére
A matrica a lényeg a noti alján, másrészről ha felhívod a HP-t küldenek neked egy vistát, driver dvd-t és egy recovery dvd-t.
VaniliásRönk: Még szép, h élnek
-
Spartacuss
csendes tag
Helló!
Van egy HP Pavilion dv5 1180eh laptopom amihez gyárilag nem adnak Vista teleptőt. Ha esetleg eltűnne a HP RECOVERY partíció akkor a helyreállító lemezek is használhatatlanok lesznek? Ha pl egy torrentről letöltött telepítőbe beírom a laptophoz adott kódot elfogadja és fel tudom telepíteni vele újra a Vista-t?
Thx! -
jorden06
senior tag
Jól látom notebookstore-ban, hogy nem forgalmaznak már 8530W gépeket? Ha beírom keresőbe, az összes asis-hoz azt írja ki, hogy nem rendelhető, archív termék. A 8530P-ből is csak 2db van. Ez csak készlethiány?
-
hajospeti
tag
Hello!
HP-nál nincs olyan, hogy szervízszolgáltatás szemmel követése? Elvitték a gépet, és kíváncsi lennék, hogy mi van a "kicsikémmel"
.
-
rebbag
tag
Sziasztok, HP Renew gépekre lehetséges a garancia bővítés? És ha igen vásárlástól számított hány napig? Köszi
-
1501N
tag
Ma minden hozzászólásom kétszer megy el, bocs...
-
1501N
tag
Helló!
Van egy HP6510b notim. Szerintetek kezeli a kártyaolvasóm az sdhc kártyákat? Hivatalosan nem láttam feltüntetve, de több helyen mondják, hogy megy vele. Mindenesetre amíg nem tuti, nem veszek. (Tudom, hogy a puding próbája az evés, de csak a talánért nem veszek egy kártyát, annyira nem megy jól...) 4 Gb-os sdhc-s sikereket írnak, ami azért nem győz meg, merthogy az még elvben SD is lehet mert az a felső határ. (Mármint a 4 GB)
Másik kérdés: 6510b-s notin van esélyem Windows 7 telepítésre? Csinált már valaki ilyet? Érdekelnének tapasztalatok. Megvenni nem szándékozom, de kipróbálnám, azthiszem talán 30 (?) napig elmegy aktiválás nélkül vagy valami ilyesmit hallottam - ha nem akkor a második kérdés visszavonva. -
orosmet
tag
Nincs valakinek esetleg egy eladó Hp nx 7400-asa 60 ezer körül?
Vagy esetleg egy ehhez hasonló tulajdonságú gépe, lehetőleg max 60 000 ft-ért. -
Döme01
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy igen komolynak tűnő problémám a HP 6820-asommal (bár lehet, hogy rossz helyen kérek segítséget, majd kiderül).
Ma délelőtt, miután az Explorer megkérdezte, hogy telepítse-e az Active-X vezérlőt egy honlapon és én igent nyomtam - mint általában -, az Explorer nem volt hajlandó továbbműködni. Újraindítottam a gépet annak reményében, hogy megoldódik a gondja, de nem. Sőt. Bootolás után és még a fiókválasztás-jelszóadás előtt fekete háttérrel előjött a kurzor, valamint egy "Alkalmazáshiba - lsass.exe; az alkalmazás inicializálása nem sikerült (...)". Ezt a hibaüzenetet sikerült eltüntetnem egy XP újratelepítéssel, de a bootolás után ugyanaz a helyzet: az aktív kurzor fekete háttérrel és ennyi.Tud erre valaki valamilyen megoldást? Találkozott valaki ilyennel valaha? Vagy inkább keressem fel a szervizt?
Üdv
D -
jorden06
senior tag
Igen, a dual chanel feltétele, hogy egyező sebességen és időzítésen fusson a két ram, csak vannak olyan ramok amelyek nem szeretik egymást (sajnos volt már rá példám asztali gépben). De akkor szerencsére neked van vele gyakorlati tapasztalatod, így lehet én is kipróbálom.
-
adm
őstag
válasz
jorden06 #10321 üzenetére
a 2gb-os gyári samsung 667mhz-es modul mellett most éppen egy 2gb-os 800mhz-es kingmax van a 8710w-ben. de volt már másik 667-es samsung, 667-es és 800-as kingston is. mindegyikkel probléma nélkül ment. sokáig sok memóriát használó programokkal is.
az eltérő modulokat a lassabb időzítésen és az alacsonyabb sebességen fogja használni. a dual-chanel is megmarad és a teljesítmény különbséget is lehetetlen észre venni. -
Misser
tag
válasz
Misser #10320 üzenetére
kifelejtettem azt, h van e aki próbálkozott már azzal h a billentyűzetet kitisztitsa a gombok alatt? ugyanis nálam alá került pár szarság, és 1-1 gomb mindig szarakodik, de ha alápiszkálok csak ugy vaktában mindig sikerül arrébb kotorni és igy "megjavul". vagy ez a cseppálló billt nem lehet megbontani ?
-
jorden06
senior tag
Igen, ez a két márka van mindenhol, de ha más márka / más típus / más időzítés akkor már bomlik a rendszer, nem biztos, hogy megy dualba és jönnek a stabilitási gondok a különböző időzítések miatt. Vagy rosszul tudom? Elvégre asztali gépbe sem veszel össze vissza ramokat
-
Misser
tag
valaki nem tudja véletlen h a8510esben milyen alkatrész van a touchpad alatt? sajnos nem találtam olyan reviewt amiben szétszedték volna a gépet. amugy marha szivesen megnézném milyen is belül.
-
Speeedfire
félisten
boldog tulajdonosa lettem egy hp 6910p notinak, énis beléptem a "clubba" köszönhetően spyduck kollégának
-
orosmet
tag
Nem tudnátok esetleg nekem mondani 45 és 60000 ft közötti használt notebookokat, amelyek viszonylag jók?
1.8 ghz körüli proci 128, vagy 256 mb videókari, 512, vagy 1 gb ram.
Bármilyen márkájú megfelel. -
rekid
addikt
-
törölt tag
Egy kérdésem lenne: dv5 1190eh gépemet mi módon tudom egy aux/scart bemenetes tv-hez hozzákötni?
-
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10303 üzenetére
Azt hol lehet rendelni? Én is kerestem csak nem találtam
Van vajon W7-hez is ez a lehetőség? Nekem elég lenne ha csak a drivereket kiküldik
szerk.: egy fontos dolog: nem működik a 3D drive guard... Telepítse után kékhalál, csak recovery hozza rendbe a gépet. Mi a baj? Ez már a rendes W7 driver.
-
rekid
addikt
válasz
jorden06 #10300 üzenetére
járni jár, de nem akkora sebességgel. ha megnezed everestel megtudo milyen ram van ben. enyemben samsung igy veszek hozza azt 800Mhzest kb 6ezerert van ph!-n.
Jah belefutottam a erintos bajodba. ha letiltodik a wifi csak ugy kapcsolhatom vissza ha letiltom a hangot.mgoldas: hang letilt kezel wifi bekapcs hang visszakapcsol hangszoroikonnal.
-
kozyadam
tag
válasz
jorden06 #10292 üzenetére
Nekem nem mutatja. ha kicsit tovább tartom ott az egeret, akkor sem. az energiaséma beállításait is néztem, de ott sincs rá utaló lehetőség, hogy mutassa :S
keresgélek neten, hátha találok vmit.
nem emléxel, hogy tettél-e fel vmilyen drivert, vagy progit, hogy mutassa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest