- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
ágyban melegedesre van megoldas igaz picit draganak tartom azert nem vettem eddig de most muszaly lesz. Ikeaban van laptop parna 4000HUF aminek az alja babzsag a teteje egy muanyag lap igy ha arra rakod a labadon kenyelmes viszont olyan mintha asztalon lenne a gep erdemes kiprobálni sztem.
-
Aslan
aktív tag
Úgy tűnik, hogy mindegy, hogy másolt vagy eredeti, de ma délután ZH után újra megnézem!
-
adm
őstag
válasz
jorden06 #10193 üzenetére
nekem a T7700 bekapcsolt energia gazdálkodás mellett 800mhz-ig veszi vissza az órajelét (<1v). alap dolgokra így is elég, 1,2ghz-en rajzolni, modellezni is bőven lehet. nézd át a beállításokat és ha kell hozz létre új profilkat. be lehet határolni %-ban a min és max órajelet is, ki lehet kapcsolni portokat, elég sok opció van...
a hp vista-s tweakjei hozzák létre a hp optimized módot, meg módosítják a mobilközpontot is.
pár nap és elméletben w7-hez is elérhető lesz minden. -
-
jorden06
senior tag
A gép ugye magától állítja a szorzót, így most 1,6Ghz-en jár 1,063Vcore mellett. Az asztalon tartva ugyanilyen értékeket ad, mert szoktam rá figyelni, hogy ne legyen a lábam a venti útjában etc... Viszont mikor megnyitok bármilyen programot, a szorzó felugrik 9-re, a magórajel 2,5Ghz-re és így a venti is pörög rögtön ezerrel. Aztán persze csak később veszi vissza.
Pont ezt akartam kérdezni egyébként... Nekem az ég világon semmi energiagazdálkodási sémám nincs, van egy Teljesítmény centrikus meg egy Kiegyensúlyozott. Semmi HP Optimized meg hasonlók, ami van azt is a Win7 magától állította be. Mit csináljak ezekkel?
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10190 üzenetére
Az értékeid tökéletesek! Majdnem, hogy olyan mint az én 6910p-mnek (mondjuk nekem a venti nem hallható csak ha a teljesítmény megugrik). Ami süti a combodat az a dokkoló egység. Ez a 6910p-nél is meleg. Én könyvet szoktam a noti alá rakni és így teljesen jó.
Azt meg, h a venti milyen hangos így nem tudom eldönteni.... hallani kéne.
rekid-nek a 8530w-je ami sztem jobban melegszik azt írta, h a venti teljesen normális "susog".
Mint írtam neked privátban a bios-t frissítsd és állítsd be, h ne menjen folyamatosan a venti, ennyi amit tehet de ha jól emlékszem nem használt semmit.
El kéne már egyszer ruccanni Ceglédreszerk: adm javaslatát megfogadnám, azt én kihagytam.
-
adm
őstag
válasz
jorden06 #10190 üzenetére
teljesen jók az értékek! egy asztali gépben is jók lennének.
mindig ágyban/ölben használod? ezeket nem kifejezetten erre találták ki... ha elzárod/szűkíted a levegő útját elképzelhető, hogy magasabb fordulaton kell járatni a ventit azonos légszállításhoz. asztalon is ezt produkálja? normálisan be van állítva az energiagazdálkodás? kiegyensúlyozott mód? hp optimized mód?mod: az alap dolgokra amiket írtál bőven elég a minimális ~1000mhz körüli sebesség. ilyenkor 1v alatt tartja a feszültséget és nem melegszik a proci sem.
-
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10187 üzenetére
Most körülbelül 3 órája megy az ölemből / ágyról (égeti is egyébként az alja már rendesen a lábam) és a hűtő a középső fokozaton jár kb. Az lehet, hogy ezek az értékek teljesen normálisak, viszont az a hang amit ez kiad max fordulaton, biztos, hogy nem az.
Én egyébként hiszek a szakértelmednek, olvastam már a cikkeid meg a hsz-eid, viszont ha majd ott leszel dec-jan. környékén, hogy veszel egy 8530P/W gépet, lehet Te sem tudsz majd ellenállni a gyönyörű 1650*1050-es kijelzőnek, ami ugye nincs benne a kisebb szériában. A játékok (amiket visz egyáltalán) nem vészesek natívtól eltérő felbontáson, a HD filmek viszont gyönyörűek. A wifi modul - ami meg szerintem a legforróbb eszköz a gépen idle alatt is - ugyanolyan mindegyikben. Most még próbálkozok egy RightMark CPU Utility-val, ha ez sem jön be, akkor áldozok 8K-t egy Zalman notihűtőért, ami szabályozható és talán kikapcsolásra ösztönzi a beépített ventit.
-
spyduck
nagyúr
válasz
DevilYnside #10184 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10177 üzenetére
A dedikált VGA-s gépek mind ilyen melegedősek, sőt az általad használt 8530p még a hűvösebb kategóriába tartozik. Én tudtam a CPU órajelét állítani XP-n az NHC-vel, azt viszont nem tudom, h elindul-e WIN7-en. Kérdezd meg a WIN7 tonyikban, h mivel szokták állítgatni (a biosban nem fogod tudni az tuti.). Ajánlom még ezt a topikot is: [link]
Azt azért hozzáfűzöm, h én mondtam, h a kisebb procis gépet vedd, az csak 25w-ot eszik. Persze jött vki és mondta, h "óóóóóóóóó az kell".
Az everest értékeidet azért írd már be, mert lehet fölöslegesen fáradsz mivel az értékeid teljesen normálisak.
-
DevilYnside
csendes tag
Hmm...hát jó...akkor marad a jól bevált csillár...
Azért köszönöm a választ!
-
DevilYnside
csendes tag
sziasztok!
Egy olyan kérdeésem lenne hogy Pavilion Dv 6-oson hogy tudom bekapcsolni a billentyűzet világítást?
Üdv
-
apuc
őstag
válasz
Csabee. #10169 üzenetére
Igen arra.
Persze nem tudom kinek mi a lassú,nekem az aero és egyéb fölösleges csilivilik ki vannak véve,+4 giga ramom van(persze 32 bites Vista 3 körül "látja"de így dual chanel -és óccó volt
Az is hozzátartozik hogy nem próbáltam mást rajta csak a gyári Vistát,amit frissítek+ a HP oldaláról ha van új frissítése a noti hardvereinek,biosának,stb..
Orrba-szájba nem telepítek rá új progikat,elég ami van egyenlőre.
NEKEM ez elég gyors-ha már nem lesz az,veszek egy másikat -
rekid
addikt
Hello!
Ma voltam a "hülyében" megtapiztam egy 15 ös probookot a tükrözodos fajtabol.
Hááááátttt...ekkkora sz˝*rt..... nagyon gagyi.... a csuklotamasz fenyesedik recseg ropog. A billentyuzet kb mint a 900 ftos noname bill.. hatalmasat csalodtam....megkapta a "gagyi" jelzot.. remenykedem h egyedi hiba a sok tapizastol vagy nemtom... -
Aslan
aktív tag
#10173-ra valaki?
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Van egy érdekes kérdésem: hogyan tudom a nagyon melegedő T9400 (35W TDP, 2,53Ghz, 6MB L2, 1066Mhz FSB) procimat alulfeszelni, és csökkenteni a magok órajelét? Valami butított HP bios van a notiban, azt sem tudom, hogy hol induljak el, így viszont a hűtés baromi hangos
Szvsz meglennék ~2,2Ghz-cel is, ami játék elfut a gyenge HD3650 mellett az úgysem igényel erősebb CPU-t.
Alapjában véve tűrhető lenne a hűtés desktop alatt (az első 5-6 órában) viszont amint elindítok egy alkalmazást (office, böngésző, letöltés, mp3, msn etc..) a venti rögtön felpörög és nehezen, sok idő után kapcsol csak megint lentebb. Ehhez még hozzájön a nagyon melegedő WiFi modul, az 55nm-es vga, az egész kazánból pedig a cpu gyengítése tűnik nekem kézenfekvő megoldásnak.
Lenne rá valami ötlet?
-
teknős
csendes tag
Hali,
Lenne egy olyan problémám, hogy egy most vett távirányító(ami sztem régebbi verzio) nem megy a dv6-1120ef gépemmel. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a baj,és nincs e vkinek egy drivereA régi távirányítója gond nélkül ment, sima hp oldalon lévő driverrel. Sőt meg a haver Asusaval is.
Ami az aljan van:
hp remote RC6 ir
RC 1762301/00Előre is köszike
-
Aslan
aktív tag
MI a Vista? Az eredetileg járt hozzá. Angol nyelvű SP1-es Home Premium!
W7-ből pedig az RC van fent most! (7100) amit a Microsoft oldaláról hivatalosan le lehetett tölteni!
-
Aslan
aktív tag
Üdvözlet az Uraknak!
Adott egy Pavilion DV7 1175nr típusú gép, amerikából.
Konfig:
Intel Core2Duo T5800
4GB RAM
GeForce 9600M GT (512MB RAM)
320GB HDD
Blu-Ray olvasó + DVD-író komboGyárilag járt hozzá Vista Home Premium SP1, bár azt lepucoltam a gépről és W7 ment fel rá. A gép maga kifogástalanul működik, abszolút tökéletes, de lenne egy kérdésem.
Tegnap lemezről néztem filmet rajta... és az optikai meghajtó folyamatosan "hangosan" pörgette a lemezt.... ami szerintem nem valami jó dolog.
Korábbi notebookomnál (Acer TravelMate) ilyet nem tapasztaltam, csak akkor volt hagos, amikor felpörgette a lemezt, aztán elcsendesedett, de ez folyamatosan hangos.Mikor még a Vista volt rajta nem próbáltam ezt, nem raktam bele lemezt... elképzelhető, hogy a W7-alá nem került fel valami driver esetleg?
Vagy egyéb ötlet? Nem olyan hű de komoly probléma csak kicsit zavaró.Esetleg Firmware frissítés? -> (bár ezt még sohasem csináltam!)
-
chinymie
csendes tag
Köszönöm
-
SeatZola
őstag
válasz
chinymie #10119 üzenetére
Szia! Nem kell félned sem a pécsi Notebookstore-tól, sem az ASIS től. Én már 5 db gépet vettem tőlük, most 2 hónapja pl egy 8730w-t. Ez is ASIS-nak volt titulálva, de a HP rendszerben a gépre 32 hónap (3 év -4 hónap) hivatalos gar van. Eddig egyetlen Renew és ASIS géppel sem volt problémám. Egyébként a Renew gépekhez is "csak" a helyszínen nyomtatott számla volt, semmilyen más garpapír nem. A HP egyébként - utánaérdeklődtem- sorozatszám alapján végzi a garos javítást. Nekem még eredeti magyar XP-t és Vistát is küldtek ingyen a HP-tól a Notebookstore-ban vásárolt géphez.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Studiossrác #10163 üzenetére
Hagyd a francba a Vistát, én rengeteget szenvedtem vele és ugyan ezzel a lassúsággal szembesültem. Rkaj rá XP-t vagy Win7-et.
Az egyetlen Vista amivel nem tapasztaltam ezt a lassúságot az az SP1-es Vista Home Premium. -
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Újra kéne telepítenem 1 vistás laptopot. Recovery partíciót kiírtam, telepítő végigfutott, de ugyanolyan lassú maradt a gép mint újratelepítés előtt.
Hallottam valami olyasmit, hogy a recovery lemez nem a gyári állapotot hozza vissza, hanem az éppen aktuális(jelen esetbn a lassú) rendszert. Ez igaz? Magyarul ilyen hp recoverys megoldás akkor működne csak, hogyha a gép megvétele után egyből kiírnám a lemezt? Számomra ez elég hihetetlenül hangzik.
Milyen módszert javasoltok, hogyan telepítsem a gépre vissza a gyári vistát, mégpedig úgy, hogy normálisan fusson a gépen?(mint gyárilag>>>gépnek biztosan nincs semmi baja)Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
rekid
addikt
hello!
Kérdés: 8530w ami alatt felmerult egy kérdés. A workstationokban illetve ahol nem dedikalt videokartya van belehet valahol állítani hogy csak annyira mennyen amennyire kell? Eleg gyanus hogy full fenyero alkalmazasok nyitva teljesitmenycentrikus profil és kb 10 perel kevesebb üzemidö akksirol mint energiatakarékoson lehuzva minden... -
chinymie
csendes tag
Ujjlenyomat-olvasóról: Mennyire megbízható? Milyen gyakran fordul elő, hogy ezek tönkremennek? Több helyen olvastam, hogy az emberek ódzkodtak tőle, de egyébként konkrét példát még nem hallottam arra, hogy nem működött. (Pl. 8530w-n)
-
törölt tag
Win7 RTM alatt a gépem csak az irányvezérlő és az "Ok" gombokat érzékeli a távirányítóktól. Drivereket párszor ujraraktam, 7100-as Win7 alatt viszont simán ment minden.
valakinek öltete hogy mitől lehet?
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
lacika35 #10148 üzenetére
Ha üres akkro a legkönyebb hogy mind2 partíciót törlöd és egy újat hozol létre
Esetlegesen ha sok adatod van akkor mentsd át máshova és az újrapartícionálás után rakd vissza az adataidat! Én ezt tartom a legbiztonságosabb módszernek! Mert léteznek programok amik esetleg át resize-olják, és összefűzhetik is a két partíciót, de minden esetben fenn állhat az adatvesztés.. persze sokszor megy, nekem is ment már párszor, de mi van ha 1x mégse jön össze? sajna már jártam így..
-
lacika35
csendes tag
lehet hogy rossz helyen kérdezek, de talán tud valaki segíteni.
Van egy külső Winyóm, ami partícionálva van, szeretném a partíciókat "egyesíteni". Mivel lehetséges ez?Kösz a segítséget,
L -
paramedic
aktív tag
HPQ 6910p-n (win7 RC) hol tudom beállítani azt, hogy ha hálózatról megy napokig a gép, akkor ne 95%-on kezdje el tölteni az akkut, hanem pl. csak 60%-on? Akkut nem akarom kivenni belőle.
-
k.krisz03
tag
Helló!
Van nekem egy HP Compaq 6720s gépem, és memóriabővítésen töröm a fejemet, és ezzel együtt valószínűleg vissza is tenném a gyári Vista-t, amit a géppel kaptam. Viszont olvastam/hallottam olyat, hogy valakinél azt írta ki egy idő után a gép, hogy "nem megengedett bővítést hajtott végre" és/vagy "nem jó a szériaszám".
Kell-e nekem ilyentől félnem, vagy a fentieket esetleg valami más malőr okozhatta?Köszi!
Üdv
Krisz -
szokelaszlo
tag
Látom néha néha akad 1-2 gond a gépekkel.Nekem tökéletesen fut rajta minden.(dv6)Igaz az Opera néha lefagy,de ezt más gépen is csinálta.Amúgy az érzékelőgombok is tökéletesen működnek.Igaz a driver-eket SeniorTilla pakolta fel rá mielött megvettem a gépet.Köszi érte
-
cqr
aktív tag
Ugye hivatalosan a renew gépre az "újra"vásárlástól indul a 3 év gar. Bár az szintén lehet, hogy csak újratöltik a garanciát mielőtt az értékesítési programba kerülne, ráhagyva 1-2 hónapot, tehát amennyi idő alatt feltételezik hogy a gépet biztosan megveszik.
Az asisnál arra tippelnék, hogy a garanciát nem törlik (pl. a lenovo-nál sem), szimplán nem töltik újra. (de ennek érdemes lenne utánanézni.)
-
rekid
addikt
válasz
Khelben #10135 üzenetére
Ennyi pénzből már jobb is van, főleg ha renew modelleket nézek, notebookchecken nem nagyon vannak elájulva tőle.
-
Agikaaa
csendes tag
Sziasztok!!!
Olvasgatok de nagyon pánikba vagyok esve. Végre eljött a pillanat, mikor meglett a pénz a: HP Pavilion DV6-1120EH -re.
Szóval én csak játszani akarok rajta pl: sims 3,nfs-carbon,undercover,shift szal hasonló finomságok... Meg netezni zenét hallgatni ilyesmik..
Szerintetek megfog felelni az igényeimnek????
Olyan pánikba vagyok esve... már teljesen belezúgtam...
Barátomnak DV5-je van, azon szuper elfutnak a dolgok,melegszik de szerintem nem olyan vészes...azzal is kacérkodtam, de több napi szenvedés után mégis csak a DV6ért vagyok oda teljesen...
Valaki segítsen!!!! -
Khelben
nagyúr
-
adm
őstag
nem tudok/tudunk semmi biztosat. az nbs az asist hp garancia nélkül, a renew-t 1 év hp garanciával árulja. ehhez képest többen hp garanciás asis-okat fogtak ki, spyduck meg egy 4 évre bővített helyszíni garanciásat, a renew-k meg mind szinte teljes gyári garanciával érkeztek. nem tudom, csak elmarad a törlés és így marad a rendszerben, vagy direkt hagyják meg és csak a teljesen biztosat vállalják itthon, nem tudom.
de ha már garancia ellenőrzés:
a warranty check 2007.10-.2010.10. garanciát mutat, ez megfelel talán az első vásárlásnak
a business support center warranty lookup 2008.05.-2011.06 garanciát mutat, ez a renew rendszerbe kerülésnek
a product warranty status pedig nem ismeri a gépet.(#10131) chinymie
nem számít, a matrica SN, PN számokkal ott van a gép alján. ha az is elkopna, a biosban is megtalálhatóak az adatok. -
adm
őstag
-
chinymie
csendes tag
Nem elég, hogy kétszer küldtem el, de még rosszul is írtam: 2011.10.26.
-
chinymie
csendes tag
A garanciaellenőrzés szerint 2011.1.26-ig van a gépre garancia.
-
chinymie
csendes tag
A garanciaellenőrzés szerint 2011.1.26-ig van a gépre garancia.
-
chinymie
csendes tag
Még annyi esetleg, hogy az eladó még csak hasonlót sem mondott, hogy használt lenne a gép, vagy ilyesmi, csak annyit, amit az első üzenetemben írtam.
-
chinymie
csendes tag
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat!
A gép mellé egyetlen számlát kaptam, amit a notebookestore-ben nyomtattak, a gép mellett egy rövid magyar nyelvű használati utasítás-szerűség. Garancia.jegy, ilyesmi nincs. Erre természetesen rákérdeztem, azt mondták, hogy nincs hozzá hp-s garancia, sem garancia-jegy. A számlát megnéztem, megtaláltam rajta, hogy "jogilag használt termék". Viszont még annyi problémám adódott, hogy a hp oldalán a garancia állapot ellenőrző kéri a cikkszámot (ennek gondolom a számlán kéne szerepelnie), de a táblázatban a "cikkszám" mellé nincs semmi írva. -
cqr
aktív tag
Arról tudsz biztosat, hogy asis-nál hivatalosan meg kell-e maradnia a garinak? Tehát mondjuk csak valamilyen adatbázis frissítésének elmaradása miatt van egyes darabokon még gar, vagy "hivatalosan" is kell lennie rá? HP oldalon renew-ra azt írja, hogy arra hivatalosan megmarad, sőt az "újra" vásárlás pillanatától számít a 3 év, de asis-ról semmit sem találtam.
-
adm
őstag
válasz
eddig sokan használtunk renew modelleket. a program szűkítésével egyre többen asis-t is. igazából 1 asis notival volt szervizes probléma, de azt nem az nbs franchise-ban adták el.
a hp politikája - azokban a európai országokban ahonnan a gépek származnak - az, hogy a nagy értékű, munkára kifejlesztett eszközöket nagyon hamar javítják. egy részükre helyszíni garancia vonatkozik, ezeknél sok esetben a tulaj bemondására egyből cserélik a komplett notit. ebben az is benne van, hogy csak user/szoftver hiba, meg az is, hogy egy "elátkozott" noti és folyton volt vele probléma. itthon a drágább monitorokra vonatkozik alapból helyszíni garancia, egyből viszik a cseredarabot.
ha belegondolsz szervizekben is cserélnek fő egységeket. ott is tesztelik a beépített alkatrészeket és azok is tudnak hibamentesen működni évekig utána. ha csak annyi a tesztelés az már elég. tudomásunk szerint a hp nem javít alkatrészeket, hanem cseréli. tehát agyon gányolt, forrasztgatott alaplapot biztos nem találsz benne.
az eladás menete viszont akkor is aggályos. amikor - elvileg a tulajdonságai ismeretében - azt mondod az eladónak, hogy kéred/lefoglalod a gépet, akkor lényegében előszerződést köttök. ha elhallgatott dolgokat (azt hogy asis), vagy megtévesztő tájékoztatást adott az egyértelműen hiba.
amikor kifizeted a vételárat, és átveszed notit akkor teljesül a szerződés. ha a számlán jelölve van az asis kategória, akkor ezzel nem követtek el hibát, ha nincs jelölve, akkor igen.
először ellenőrizd a garanciáját. nagy %-ban fordul elő, hogy asis-ként is megmarad a gyári 3 év gari jelentős része.
ha közel 3 év gyári garancia vonatkozik a gépre szvsz jól jártál. ha nem, akkor idézd fel az elhangzottakat, nézd meg a számlát mi szerepel rajta! ha a tájékoztatással ellentétes, akkor mindenképp érdemes visszamenni. -
kacsyx
aktív tag
válasz
Szia!
Először is nézd meg a HP honlapján, a garancia ellenőrzésnél, hogy a notihoz még jár-e hivatalos HP garancia. Ha igen, akkor gyakorlatilag a bolti garival nem is kell foglalkoznod, ha nem akkor sem kell igazából félned, jók a tapasztalatok ezekkel a gépekkel kapcsolatban még asisként is. Ezek ugyanis elvileg kifogástalan gépek, egyedül a külseje lehet sérült karcos, elvileg az akksi is teljesen új. Azért írom, hogy elvileg, mert az ember kiismerhetetlen és nem elképzelhetetlen, hogy van ahol trükköznek, de rendszeresen szoktam nézni a weboldalukat ahol vetted (mivel én is egy 8530w-re vadászok) és ha mondjuk Szegedről elvisznek egy 8530p-t, azt én nem szoktam ott újra látni, azaz valószínűleg nem hozzák vissza, mivel jó. Persze ez a gondolatmenet nem biztos hogy így valós is, de nem is lehetetlen.
Szóval lényegében én a helyedben nem aggódnék, inkább csinálnék vele gyorsan jópár tesztet és a HP garit megnézném.
Egyébként grat hozzá, az egyik legjobb gép! -
chinymie
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni! A pécsi notebookstore-ban ma vettem egy hp elitebook 8530w-t nagyon kedvező áron. Láttam, hogy hihetetlenül olcsó, és "gyanús" volt. Az eladóból csak annyit tudtam kiszedni, hogy azért ennyi az ára, mert külföldi beszerzésű áru, nincs rajta magyar billentyűzet, meg hogy raktáron maradt termék. Megvettem, mert pont egy ilyen képességű gépre lenne szükségem, és azt mondták nincs belőle több, nem lehet rendelni stb stb... A notebookstore félig-meddig hivatalosan 2 év garanciát vállalt rá.
Nem hagyott nyugodni a dolog, megnéztem a honlapjukat, és kiderült, hogy ez asis gép. Az eladó tulajdonképpen hazudott, mert azok a félinformációk is, amiket adott legfeljebb a Renew kategóriába férnek bele. (Eddig erről az egész renew programról nem hallottam, most olvsatam utána.)
A kérdésem a következő: mennyi az esélye szerintetek, hogy két hónap vagy egy év múlva teljesen tönkre megy, esetleg tényleg nincs semmi baja. Bár nagyon olcsó volt a rendes árához képest (220.000 forint), mégsem egy vagy két évre szerettem volna laptopot venni.Kérlek, ha van hasznos infótok a dologról, írjatok, mert ha úgy adódna, 3 napon belül ki kell cserélniük, vagy vissza kell adniuk az árát, és eléggé megijedtem ettől a dologtól.
-
Eszleny
aktív tag
-
rekid
addikt
hi!
win7 alatt betudta valaki loni az ujjlenyomatolvasot? -
BluEyes
őstag
válasz
flash- #10111 üzenetére
Ja, ezek kellenek. Az nLite-ban megadod az iaahci.inf-et, a többit intézi a program.
Ha rám hallgatsz, egy lendülettel pakold bele a legfrissebb intel és amd ahci drivereket, így lesz egy kafa mindenes telepítőd. Még jól jöhet.
Intel driver Amd RAID driver
Ezt meg olvasd végig: [link] -
SeatZola
őstag
Ha valakit esetleg érdekelne, akkor eladóvá vált a HP Advanced dokkolóm, ami még 3 hónapig hivatalos garral bír. Teljesen hibátlan, karcmentes, csak HP NAS dokkolóra váltok. Ára 18k.
-
flash-
veterán
HP nx6310 hez szeretnék windows xp-be integrálni SATA drivereket.
nem tudom mik azok a telepitőfájlok amiket bele kell integrálnom.
talán ezek kellenek?:iaAHCI.cat
iaAHCI.inf
iaStor.cat
iaStor.inf
IaStor.sys
TXTSETUP.OEMkérlek segitsetek
-
FISH_005
csendes tag
Ebben tudnátok segíteni? Van kilátásban egy eladó proci, jó lenne tudni a választ. :-)
Köszi.http://prohardver.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje_processzor_ram_hdd/hsz_3171-3171.html
-
adm
őstag
válasz
Ipse89 #10108 üzenetére
ha az az eredeti akksija, akkor az még mindig szép teljesítmény. után-gyártottat nem érdemes... még mindig nagy zsákbamacska. után-gyártott 25k, de nézz körül alaposan.
-
rekid
addikt
péntekre megjön a 8530w-m
akkor tudok rola irni. uzemidoben és árban 6910/30 nagyon jó vétel. most eladott lassan 1 éves 6910p-m wifi bluetoothal 4-5 alkalmazassal max fenyerovel 2:20 percet ment kiegyensulyozott energiasemaval. ha mindent lehuztam kikapcsoltam 4:15 korul..
-
xcbiker
addikt
válasz
theonion #10103 üzenetére
ok, de a 15,4-es meg a nagyobb kijelző, erősebb vga miatt fog többet fogyasztani.
+másodlagos akku bármelyikhez tehető.
De te tudod... viszont ne ringasd magad hiú ábrándokba hogy elsődleges akkuval 4-5 órákat fogod használni a géped legyen az 6 vagy 8 cellás akkuval. Én legalábbis nem láttam még ilyet. No meg az idő vasfoga úgyis hamar megeszi az akkuidőd. - ergo: ne ez legyen az elsődleges szempont mikor noti választasz! -
theonion
csendes tag
Igazából netezés mellett még jegyzetelésre, informatikai jellegű órák miatt programozásra, modellezésre, meg jövő évtől munkagépnek is szánom. Van egy ratyi gépem és azt cserélném le ezzel. Asztali gépet sajnos nem tudok venni, mert ahol lakom ismerősömnél, ott csak az ő asztali gépe fér el, ezért marad a noti. Megnéztem a 6930p-t, ennek csak 6 cellás az akksija.
Örülök neki, hogy 2,5-3 órát is kibír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest