- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewill79
tag
Szia, bármennyire is hihetetlen, az pedig 120Hz lesz. Nekem is volt ilyenem.
-
-
Volt már amit én sem találtam meg sehol a neten, ez is olyan lehet
Az elitebookoknak egyébként elég részletes tech leírásaik vannak, ITT érdemes nézelődni.
Ezt írja:
HP Sure View Integrated Privacy Screen 33.02 cm (13 in) diagonal FHD IPS eDP LED-backlit touch screen with Corning Gorilla Glass 4, CWLED UWVA 700 cd/m², RGB (1920 x 1280)
a 700 nit is nagyon brutális

-
-
Erre nem tudok biztosat mondani, de nem tartom valószínűnek, hogy más WWAN eszközzel is hajlandó lenne elindulni. Annak idején hasonló korlát miatt szívtam, mikor egy HP Pavilion gépbe beleraktam egy random WiFi modult, és ugyanaz az üzenet fogadott, mint téged a WWAN kártya esetében: Nem támogatott modul.
Azóta tudom, hogy a HP korlátozza, hogy milyen Wireless kártyák építhetőek be a gépeibe, és a kompatibilis kártyák listáját mindig az adott gép dokumentációja tartalmazza.
Minden jel arra utal, hogy a WWAN kártyák esetében is hasonló korlátozásról van szó.
Bár sokkal kevésbé praktikus, ha más nem, marad az USB-s LTE stick, mint opció.
-
Azért az Envy sem olcsó, ugyanebben az ársávban van

Pont itt jön ki a felhasználás módja, illetve amire tervezték. Egy üzleti gép direkt nem multimédiás. Arra ott a multimédiás gép, aki meg üzleti felhasználásra szánja, ne hallgasson rajta zenét, dolgozzon
Gondolom ez lehetett dióhéjban a PR-osok terve. -
Lenovo Yoga 3 10" Tablet - ez baromi jól szól, ha a hangzás számít, vegyél egy ilyet. Vagy hallgass meg egyet, le fogsz döbbenni.
HP-ból az üzleti gépek sosem szóltak jól, most sem, legyen akármi ráírva. A konzumer modellekben van jó hang, pro, elite szériákban nincs. Bár a Probookoknak fejlődött a hangja, a hangerőben elég nagyot. Olyan hangosat tudnak szólni, amit még az Envy 17-es sem tud. Hangminőségben viszont az Envy sokkal jobb.
-
Enjoy
addikt
Egyetértek veled, nekem is ilyen notim van
Neked felismeri a Recovery Manager a DvD meghajtót, helyreállító lemez készítésekor?
Csak mert nekem azt írja ki helyreállító lemez készítésekor a Recovery Manager, hogy nem található DvD meghajtó, pedig minden más látja, csak épp az RM nem.
Egyébként én teljesen meg vagyok vele elégedve
-
ABE
őstag
Típusszám alapján le kell szedni netről a drivereket, azok nélkül ne csodálkozz, ha tetű a gép. Esetedben valószínűleg a chipset driver az, ami nagyon hiányzik a gépről. Az ATI vezérlő felrakása előtt pedig azért hullámzott a kép, mert kb. ennyit ér a Windows saját drivere. Álljon ez előtted példaként, hogy a megfelelő drivereket felrakni nem hülyeség, hanem kötelező.

-
Maxiri
tag
Ha töltőre rakod, akkor hogy teljesít? A megahertz nem minden!!! Mindenki azt hiszi, hogy számít valamit, de szinte semmit. A processzor-konstrukció a fontos, a tranzisztorok száma a processzormagban, és a csíkszélesség. Meg még sokminden. Egy példa: Az Én asztali gépemben egy Pentium D van 3.5 gHz-ig húzva és még így is majdnem fele olyan erős, mint a laptopomban lévő 2 gHz-es C2D T7250. Egyébként ne mindig a processzor-kihasználtság mutatót nézd, hanem azt, hogy jól teljesítsen. A drivereket felraktad telepítés után?
-
-
Maxiri
tag
Előszöris... Mivel újratelepítetted a gépet, a drivereket is felraktad ugye? Mert ha nem, akkor a windows a saját kis szar drivereivel kinlódik egyfojtában, ami rengeteg teljesítményromlást eredményez. Az a 256 mega ram már élből kevéske lenne, ha felraknál rá egy tisztességes vírusirtót
. Azzal nyitnék, hogy legkevesebb egy 512MB-os, de inkább egy 1gB-os memóriamodult vennék bele. A mobil celeronoktól nem kell sokat várni... De ettől azért többet. Nem ismerem a sorozatot, amit vettél, mikor gyártották?
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- PlayStation 5
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jelszókezelők
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Azzal nyitnék, hogy legkevesebb egy 512MB-os, de inkább egy 1gB-os memóriamodult vennék bele. A mobil celeronoktól nem kell sokat várni... De ettől azért többet. Nem ismerem a sorozatot, amit vettél, mikor gyártották?
Pyttawrx