Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
asysoft #3670 üzenetére
PH! addikt-nak (bocsi elfelejtettem a PH-s neved
) : a hp oldalán keresd meg a géped,és töltsd le a biosodat, a flash programost windows alá,nyomsz rajta egy entert,és megcisnsiálja,semmi ördöngősség nincs benne,de az akksit semmiképp ne vedd ki a gépből!!!!
asysoft: a windows-ost kifejezetten utálom, a widcomm-os programot pedig feltelepítettem,de nem azzal működik,tudom, hogy van egytrükkje amivel el lehet tüntetni a windows-ost,de sehogy se akar sikerülni,azt hiszem valamilyen illesztőprogramot kellett frissíteni,de most nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ASUS TUF A16 felsőkategóriás gaming laptop jóval bolti ár alatt!!!
- Asus K53S - 15.6" / Core i3 / GT520MX / 8GB RAM / 1TB SSD
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Dell Precision 5500/ i7-10850H/ Quadro T1000 / 32GB RAM / 1 TB SSD / Full HD IPS / jó akksi
- Lenovo ThinkPad T440s i5 ös proci/ Dupla akku/SSD/ 8Gb/Offcie/Jó akku/ HD+/Gari
- Eladó alaplap hibás Lenovo G580 laptop i3-i5, 8 GB RAM, 250 GB
- Dell laptop kijelzőt keresek
- Lenovo ThinkPad L480 laptop /SSD/ intel8.gen! 8Gb/Kiváló akku/ Office/Gari/ Full hd/ Számla
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest