- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz Fernet #45689 üzenetére
PL: mondjuk op. rendszer nincs rajta
http://www.notebook.hu/hp-pavilion-15-ab221nh-v2g60ea-feher
vagy [link]
20hó 0%Thm is lehet ha benne van most akcióbamondjuk neház úgy ugyan ilyet keresni ha csak anniy a meghatározás a Tté oldalán hogy Intel proci C2D vagy I7 mert ugye nagyon nem mindegy
V.Stryker
ha megvan, hogy mi volt írd már meg én délután vagy holnap kezdek egy ilyen telepítésébe, egyszer már félig megvolt de nagyon kellett vadászni a drivereket, hihetetlen hogy Lan Wifi driver nem ment fel alapból a W7-el
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz V.Stryker #45677 üzenetére
https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-elitebook-8570p-notebook-pc/5212912
várj egy kicsit amíg görgethető lesz az oldal mert leinfózza a gépet milyen oprendszer van rajta
mondjuk nem tudom minek mert a 8570p-n W7 64Bit még Lan sincs a win felállásakor így nehéz azon a gépen drivert vadászni hozzá
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz SeniorTilla #45648 üzenetére
már e-mailbe jeleztem a boltnak, visszaküldhetem természetesen.
csak ugye idő postaköltségezért nem szeretem a netes vásárlást
-
bnorci71
addikt
válasz SeniorTilla #45646 üzenetére
az klassz most "vettem" illetve nem is az enyém hanem a húgoméké
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
HP Elitebook 8570p
van a billentyűzet világítás a kamera mellett, megnyomtam a gombját erre kinyílt, de hiába nyomogatom vissza nem akar bent maradni
-
bnorci71
addikt
Üdv mindenkinek!
rég jártam erre, viszont most tanács kellene
kinéztem húgoméknak ezt a HP 250 G5-t egy Probookot váltana amivel anno sajna nagyon mellényúltam a dedikált VGA-val és az AMD procival Sajna már 3x volt javítva az alaplap, de most már teljesen kuka. Kérdés mennyire megbízható ez a típus illetve jól értelmezem a kevés infót hogy ebbe egy M.2 Sata SSD van így még bővíthető egy HDD-vel simán.
A Lenovom ilyen hdd volt benne de volt egy M.2 csatlakozó ahová tavaly kapott egy SSD-t
A gép felhasználása a teljesen átlag semmi extra se játék se 3d modellezésköszönöm a válaszokat
-
bnorci71
addikt
fejlemény a probook 4525s ügyben
szombaton törte a képet és egyszer csak lett fekete képernyő, közbe dobált "..képernyőillesztő nem válaszool..." üzeneteket, ma volt időm foglalkozni vele
biosba is ilyen, érdemes foglalkozni a lap javítással, ahogy néztem ~45papír és 4-6 hét
vagy
alaplap 100dolcsi környékén Alitól
aprón néztem csak 4520-hoz van azt meg nem tudom jó-e belevagy így eladni aztán szétbontja aki akarja
mit érhet?ja most gondolkodok aksija is nulla kihúzom a töltőt és már ki is kapcsol
szóval nem biztos, hogy megéri rá költeni[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz zsolthee #35488 üzenetére
köszi
Nx6310 volt már atomjaira szedve
a lényeg
hűtőt kiszedtem -google > service manual - és szinte nulla a porcica benne, kapott új pasztát összeraktam most nejem teszteli eddig simán megy
húgom azt mondja hol 5, hol fél óra múlva volt kék halál vagy valami blue screen feliratos képernyő -szerencsére nem láttam már olyat vagy 6-7 éve-Dell XPS
ha az akkor gondolom kuka
ha jól gondolom a hűtő alatti másik 2 pasztás chip az alaplapi és a VGA
megrendülne a bizalmam a HP-be
Nx6310 7éve megy most van egy kis prüci a kijelzővel, van 1 csík benne de mozgatásra eltűnik így nem foglalkozom vele
igaz én most elpártoltam a Lenovohoz
ja VGA-t mivel zavarjam meg, hogy kibukjon?
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
probook 4xxx
kép bekockásodik majd elsötétedik a képernyő
mire gyanakodjak?
kitakarítva még nem volt 4 év alatt>> melegedés?
VGA?
átvezetö kábel?ja és hogy kell szétszedni csavart sehol nem láttam rajta anno
húgom gépe én választottam nekik anno, akartam már takarítani, de akkor se találtam sehol csavartholnap lesz a kezembe
-
bnorci71
addikt
válasz AxBattler #34453 üzenetére
OK köszi
akkor távol tartom magam a 2 említett bolttól
nem holnap fogom venni, lehet 1-2 hónap múlva, csak nézelődtem és ez felelt meg az igényeknek, hátha addig az ár is
17" matt kijelző
normális bill - a 4740 ezért esik ki nekem nem jön be a szigetes vagy minek hívják billentyűzetszóval nem nagyok az igények csak kevés gép teljesíti
ja van ahol ennyiért a W8 is jár hozzá
best byte, ipon"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Lassan ideje lenne lecserélnem az NX6310-t
A kiszemelt HP ProBook 470 - Pentium 2020M 4GB/500GB Radeon HD8750/2GB Win8van I3 procival is de +70e nem akarok azért a konfigért adni
a jelenlegi géppel se lenne semmi bajom, de a youtube videók meg a HD videók már kifognak rajtaVan valakinek tapasztalata a gépről?
-
bnorci71
addikt
a GMA HD Graphics (Sandy Bridge) vidó vezérlő mire elég?
gondolkodok hogy nem ProBook 4535S nem 4530s+2Gb Ram+2 év garikiterjesztés legyen 158-ért
-
bnorci71
addikt
válasz batorpeti #15489 üzenetére
mire akarod használni?
Amit írtam játékok azokkal megbírkozott a gép a HD vidó is ment gond nélkül 20Gb-s BD ripből.
3DMark eredmények W7 64bit
3DMark Score 1733 3DMarks
SM2.0 Score 565
HDR/SM3.0 Score 680
CPU Score 1950
ha valaki akinek I3 procis gépe van és csinál egy tesztet akkor már össze lehet hasonlítani"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz batorpeti #15487 üzenetére
ár teljesítmény szempontból a 4515-t de a 3év gar miatt a 4520-t a kettő közötti alternatíva meg pont a Tosi igaz a 3 év garral már árban a 4520s felett van.
Mi a fontosabb az a plusz 180Gb HDD vagy a +2év gar?húgoméknak most telepítettem egy ilyet elég starpabírónak tünt és szép is játékok is elmentek rajta Dirt, NFS Underground, F1 2010, FIFA11
a bill +12e bár nekem sikerült +6e be megúszni
és azért az a 4Gb Ram 640Gb HDD nem rossz dolog. a 3 év garral[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz .Benett #15449 üzenetére
én még semmit nem szedtem le onnan
ha szükségesnek találod
HP-tól nekem csak a driverek kellenek a többit intézem én a gépre amire szükségem vankérdezném a gurukat
őslelet NX6310-be jó ez a DVD-RW?[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz .Benett #15439 üzenetére
tolj fel rá egy W7-t és ami utána ottmarad eszköz driver nélkül azokat kell levadászni
nekem a Probook4525s hez a VGA, Tapipad, WLAN, WebCam, CardReader, 3D driveguard, GyorsBill, kellett pl.
de ebből csak a 3D és a Wlan reklamált az eszközkezelőben"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz BluEyes #15408 üzenetére
isten vagy
a broadcomos link tökéletes volt. én meg keresgéltem 1 órát össze vissza mindent amikor itt volt a szemem előtt a jó link.
sikerált minden felkiáltójelet eltüntetnide azon még most se térek napirendre hogy HP egy ilyen notebook mellé miért sajnálja azt a nyomorult driver lemezt.....
bezzeg" Ne lopj szoftvert kártyát......" azt van eszük mellétennianno az NX6310 esetén se értettem,
tényleg neked megvan még az nx6310?
-
bnorci71
addikt
válasz BluEyes #15408 üzenetére
az eszköz ID honnan varázsoljam elő?
ipconfig /all ra nem hozza fel csak azt hogyAlagútadapter isatap......
Adathordozó állapota: leválasztva
fizikai cím 00-00-00.....eszközkezelőbe ilyesmit tudtam találni
QOS-BRCM1051
ebből én broadcomra gondolok, de a vista64 driver nem ment fel.
megyek szétnézek a broadcom oldalán"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz BluEyes #15405 üzenetére
aha.
kapiskálom
akkor ha W7-el van particionálva akkor van ilyen ha nem akkor nincs.
Szóval ne bántsam.Más a HP oldaláról mindhárom WLAN drivert letöltöttem ugye csak Vista64bites van de egyik se akar felmenni
A Toucpad VGA felment.
Ilyenkor mivel próbálkozzak?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz SeniorTilla #15402 üzenetére
érdekes az én NX6310 W7 32bit rendszeremen nincs ilyen partició
-
bnorci71
addikt
válasz elnofx #15377 üzenetére
nem
Notebookstore-tól most jött emg a húgoméké.
Mielőtt elküldték leveleztük le hogy magyar legyen pedig telefonon én is rákérdeztem és magyart mondtak +12e lenne de 6e-ért megszámolták
vagy 2,5-be átmatricázzák"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
ja még valami
ugye ez a gép már 64bites W7-t érdemel, csakhogy okos HP-ék ezt nem támogatják
W7 32bit drivert vagy Vista 64bit drivert?
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
ProBook 4525S
Felment a W7, de már a telepítéskor feltűnt, hogy van egy 100Mb partició amit nem lehet törölni kb28Mb szabad terület van rajta csak.
W7 alatt rendszerkezelőbe se lehet formázni, pedig kifogástalannak és NTFS-nek írja
Mi ez?
A gépen valami Linux indult amikor bekapcsoltam."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz SeniorTilla #15349 üzenetére
Most nézem a HP honlapját és W7-re csak a 32 bitre van támogatás
a 4GB memória miatt viszont 64bitest illenék feltenni.
Jelenthet ez gondot?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz SeniorTilla #15347 üzenetére
Simán vehető, elégedett leszel vele
sajna nem saját célra lesz pedig elfogadnám
én egy 4 éves Nx6310-t nyúzok mondhatni 24/7-beaz ellenfél egy DELL Inspiron 5010
de szerintem a kijelző fog dönteni mivel a HP-nek matt, na meg naygobb winyó, Ram
Az AMD procik milyenek notiba? Nem hangos egy ilyen gép?
Az enyém szinte hangtalan alig megy a venti igaz az 1,46Ghz nem is atomerőmű az 1,76Ghz vel már fel-fel pörgeti a ventit"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
HP ProBook 4525s-ről vélemény?
Használ itt valaki ilyet? A kereső nem dobott találatot"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Feltettem az NX6310-re az Win 7-t.
A hangon kívül minden eszközt felismert.
Kérdés. Xp-s vagy Vista-s driverrel próbálkozzak?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
NX6310
Találkozott már valaki olyannal, hogy vadi új akksit nem tőlt a noti sőt nem is érzékeli hogy van benne akksi.
A kipurcant akksi helyett vettem egy új akksit. Viszont bekapcsolva se az XP se az NHC nem érzékel akksit.
Ha csak töltőre van dugva a gép akkor a sárga led -ami a töltést jelzi- villan egyet majd ég kb félpercet majd elalszik.
Eladóval konzultáltam azt mondja valami elektronikát keresne a gép az aksiban ami ebbe az "után gyártottba" nincs benne. Egy Bios downgrade szerinte segítene, Visszaraktam a fentlévő 1.24 2008.xx verzió helyett egy 1.09 2006.xx biost de a probléma nem oldódott meg.
Ki let próbálva az akksi egy NC6120-ban abban se muzsikált azon 2005.xx bios volt.
Az enyémbe az NC6120 akksija simán ment."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
vélemények erről
Hp NB550
[link]"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
rég jártam erre /az NX6310 teszi a dolgát /
Notit kellene rokonnak ajánlani ezért kérnék segítséget. Mi most a HP-nél a legjobb ár/érték gép?
olyan 130-ból kellene megúszni a mutatványt.Igaz nem HP de a Gazdaságosnak lesz egy eksönje Acer noti 15.4" (T3400+2GB Ram+250GB Hdd+Epson multifunci +táska+egér) 139.990Huf
hirtelen ez nekem jónak tünik
ja azt elfelejtettem teljesen átlag /kezdő/ usernek lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz zorgmania #6397 üzenetére
NX6310-nél annyira jutottam, hogy a hang bemegy a karaoke karafunprogiba látszik is a jel a kivezérlésjelzőn, de a hangszórón már nem jön ki
szerintem a "hangkártya" nem tudja rákeverni"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz nagykovi #6383 üzenetére
Én inkább a porszívót ajánlanám
A kompresszorral csak visszafújod az egészet a gépbe szanaszét.
Nem tudom DV6000 milyen felépítésű, de az NX6310nél 3 csavar+4 pöcök és a billentyűzet kint van alatta meg ott a pocihűtő kényelmesen kitakaríthatóaz enyém így nézett ki 2 év után, olyan 1 évesen volt kiporszívózva akkor csak úgy burkolaton keresztül
[link]"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
gondolkodok némi Ram tuningon
Menniyt számít az ha nem párba hanem csak 1 db memó kerülne a gépbe. Magyarul mennyit vesztek a dual chanel elhagyásán. Vagy a 2Gb mem bőven kárpótolni fog?
Nx6310 a noti"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Labrador #6250 üzenetére
a battery check se kecsegtet jóval
2 éves elmúlt a gép így gari már nem jön szóba
viszont azt megkérdezném hozzáértőktől hogy normális-e az hogy 2 év alatt behal egy akksi.
Van olyan Eriksson mobilom ami 5 éves múlt és a LI-ion vagy Li-pol?akksija még 80-90%-os."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
bocsánat kicsit pontatlanul fogalmaztam, lehet volt amikor már csak 1 ótrát ment, aztán felet, de a 15 perc már feltünt. talán 1-1,5 óránál soso bírt többet igaz Wlan is ment
Ritkán volt használva akksiról ezért tünt hirtelennek a dolog.
Ez az akksi kalibráció hogy történik pontosan?
Hátha, 1 próbát megér, ha ingyé vanvalaki elmondaná nekem a telefonok Lithium-ion akksijai miért bírnak sokkal többet vagy azok a Lithium-Polimer akksik
-
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #6188 üzenetére
Mikrofon story folytatás
A dinamikus mikrofont az asztali gép se ismerte fel Asus A7N8-X alaplapi AC97 Hanga genius headsettel viszont ugyan az a Karaoke progi ment az asztali gépen.
Ezekszerint valahol az NX6310-be van a hiba"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz zorgmania #6160 üzenetére
Buék mindenkinek
Na ha meg oldja valaki a problémát az engem is érdekelni fog mert éjszaka a karaoke elmaradt
A Genius füle+mikrofon kombót felimerte a gép a hang is volt de a karaoke progin már nem jött át
Sima mikit fel sem ismerte a gép
Ja Nx6310"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz xcbiker #6136 üzenetére
nemáááááá
a tápcsati gondot viszont ma megoldottam
a dugót szikével szétvágtam madzag újraforrasztás+zsugorcső, a "tápdoboznál" is emgejtettem ugyan ezt. A dobozt kicsit nehéz volt szétszedni, de okosabb enged"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
xcbiker
az Nx 6310-nél a bios frissítés egy darabig megoldotta a kinyitáskor nem bekapcsoló képernyőt, viszont most elkezde újra 50-ől 1x nem jön screen
egyéb ötlet, vagy éljek együtt vele?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz #74459392 #6100 üzenetére
Szia!
nekem ugyan Nx6310 van de megy a letőltés sőt NHC-vel még a proci is vissza van véve 12,5% 180Hz mint egy jó kis PIAz energia ellátásnál a speciális fülön a "HA elcsukom a laptopp tetejét mit tegyen" mi van beállítva?
Szerintem csak ott kellene keresgetni
Ja és ha kinyit simán visszajön a screen?Ja a Kelleme s Ünnepeket kikaradt!
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
A kijelzőzsanér lógáshoz egy gondolat.
Azért azt senki nem gondolja hogy HP mérnökei nem tudnak összerakni egy olyan zsanért ami nem lóg?!
Szvsz az az oka hogy amikor nyitod ki a kijelzőt annyit engedjen, hogy a résbe be tud dugni az újad és ha kell lefogni a gép alját.
Nx 6310-t használok bő 2 éve nap mint nap és a zsanér semmivel nem lóg jobban mint újkorában.
Volt nálam egy 510 telepítésen annk nincs retesze csak egy "rugó" tartja a fedelet lezárva.
Sokkal kényelmetlenebb volt kinyitni mint a sajátomat, sőt 1 kézzel nem is tudtam."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen egy rossz töltője?
A kábel kellene belőlle, szóval ha a doboz halt meg az érdekelne."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Nx6310 chipset Intel 945 Gm
tudja kezelni az M560-540 procit??????"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Ezekből a procikból mi lenne jó Nx6310-be 945 chipsethez, az M410 cerka helyett?
Dothan mag:
Celeron 370 - SL8MM - 2000Ft
Pentium M 735 - SL7EP - 4500Ft
Pentium M 740 - SL7SA - 5000FtS478!!:
Pentium M 1.7Ghz - SL6FG -478pin - 4000FtBanias mag!!:
Pentium M 1.5Ghz - SL6F9 - 2darab van - 1500/darab
Pentium M 1.6Ghz - SL6FA - 2000Ft
-
bnorci71
addikt
a gyekőcök asztali gépét évente szétkapom én is takarítás pici olaj a ventiknek, a notit eddig nem mertem, kb egy éve a szellőzökön keresztűl jól kiporszívoztam
pedig ezt a részt nem is nehéz elérni 2 csavar 4 pöcök és a billenytyűzet már kint is van, és rögtön hozzáférhető a procihűtés. Ajánlom mindenkinek aki nem tegnap vette a notiját."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Ma szétszedtem a 2 éves Nx6310-t
Az ok a kontaktos tápellátás az alaplapra forrasztott aljzaton nem láttam semmit, sajna nagyítóm nincs pedig jó lett volnaígy kizárásos alapon marad a kábel.
Viszont amin megdöbbentem a hűtő teljesen el volt dugulva a porcicáktól
Nemrégibe kérdeztem mi van a tapipad alatt mert ölbevéve a gépet nagyon meleg az alja, lehet ez a rossz szellőzés volt az oka, mivel semmi nincs ott ami ekkora hőtermelést indokolna hisz egyik oldalt a PCMCIA aljzat középen a tapipad utána a modem majd a vinyó következik.egy kép
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Nx 6310 elmúlt 2 éves az akksira az NHC bekapcsoláskor 91%-nál 20W fogyasztással 16percet ír. Gondolom lassan kezd kuka lenni!
Van akinek már kellet cserélni?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
Valakinek tört már el a tápkábel?
Erős a gyanúm, hogy a gépnél lévő dugónál el van törve a kábel
Lehet magába ilyen csatlakozót venni?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz BluEyes #5856 üzenetére
A core solo helyett jó bele a t2350 is, egy magot letiltve, de az már nem annyira olcsó.
akkor a 2 magos core duo procikból csak egy magot tud kezelni?
akkor nem cserélek jó ez az M410 400Mhz ért nem ülük bele pénzt"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz xcbiker #5851 üzenetére
na ez elég fájdalom mentes volt
kicsit "morsestam" a kijelző gombján hiba nélkül vette eddig az akadályokat
adok neki egy kis időt aztán a tapasztalatokat leíromja és köszi a tanácsot.
Prociba mit lehetne ezen a laptoppon fejleszteni?
Még a gyári C410 1,46Ghz prockó van benne"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz xcbiker #5846 üzenetére
csak tovább turkáltam
[link]ez kellene nekem?
az istall instrukciókat ha jól értelmezem akkor ezt win alóll indítom aztán nyomogatom az entert, vagy még a régi "wudu" módszerrel kell instal lemezzel indításkor frissíteni.
Sose csináltam még
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz xcbiker #5846 üzenetére
-na de miért 1-1,5 év után jött elő?
-addig nem csinálta
-benéztem HP-ék oldalára de nem nagyon találtam friss bios amit találtam az Vistához kell, vagy rosszul kerestem/értelmezem a dolgokat[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
rég jártam erre, viszont most van egy kis gond a 2 éves NX6310-el
Néha a felnyitás után nem kapcsolja vissza a kijelzőt, csinálta már régebben is de akkor segített rajta ha benyomtam a pöcöt majd elengedtem, most viszont ez nem segít. Vagy egy újraindítás ami nem igazán szabályos leállítással jár, vagy a "FN"+F4 gombbal alvó mód és rögtön ráindítás. Ebből én inkább szoftveres /XP/ hibára következtetek.
Találkozot már valaki ilyen gonddal?
Orvoslásra valami ötlet?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Nx6310
a HDD vel átellenes oldalon mi van a gépházba ami ontja a hőt lefelé?
Mostanába sokat van az ölembe a gép és rendesen bepálik a t...m olyan meleg valami.
Venti nem megy a cpu 46 hdd 41 fokos"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Valaki cserélt már winchester HP NX6310-be?
Egy 250Gb-s winchestert raknék bele. Menni fog simán vagy .....
Gondoltam kérdezek mielőtt bevásárlok."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
valaki cserélt már NX6310-be HDD-t egy 250Gb-on gondolkodok. alaplap elboldogul vele gond nélkül?
-
-
bnorci71
addikt
Na mam az NX6310 megkapta a 2x512Ram-ot
A PcMark05 viszont nekem kicsit érdekes2x256Ram-mal
PCMark 1754 PCMarks
CPU 2424,0
Memory 2301,0
Graphics 674,0
HDD 2828,02x512Ram-mal
PCMark 1725 PCMarks
CPU 2431,0
Memory 2308,0
Graphics 663,0
HDD 2835,0az össz pontszám/grafika kevesebb a
CPU/Memoria/HDD nőt
szóval teszt alapján nem túl meggyőző"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz xcbiker #2819 üzenetére
Köcce
Neked is Bundaas, ezt a doksit megtaláltam tegnap csak nem volt egyértelmü nekem a megoldás.
Takarításról nincs vélemény érdemes szétbombázni az egész gépet vagy hagyjam? 1.5 éves napi használat mellet
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Gondolom le volt már írva párszor de nem találtam meg
Szóval gondolkozok memória bővítésen a 2x256-ról 2x512 vagy 2x1024-re majd az ár eldönti.
Az egyik modult megtaláltam gép hátán amásiknak a billentyű alat kéne lennie, de hogy jön ki bill a helyéről? a 4 kis pöcköt kioldottam az "F" gombok között de nem jött fogja még valami hátulról is esetleg, ha igen, hol?
Ma kicsit kitakarítottam pórszívóval a gépet a rácsokon keresztűl, volt benne 1-2 porcica. Szétszedni érdemes esetleg vag yelég neki ennyi?ja kimaradt hogy NX6310-ről van szó
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz BluEyes #2390 üzenetére
akkor annál a modemes sztorinál volt ki-be kapcs [link]
tegnapelőtt nem volt csak vagtába dugdosás ide oda mert arra jöttem haza hogy nncs net
ha legközelebb anyáméknál járok kipróbálom a szűz indítással mostmár én is kíváncsi vagyok, na meg okosabb is"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz BluEyes #2384 üzenetére
Jelentem megvan a hiba oka
Tehát nem illika működő hálózatot szércincálni és másképp összedugni mert úgy nem fog menni.
Kikapcsoltam notit modemet összekötöttem öket modem bekapcs majd noti és lám müxik.Ezekután direkt kipróbáltam mi van ha notiból kihúzom a lant és a routeren keresztül kötöm össze, hát semmi szó szerint, mert nincs net. IP cím megújítása se vezet eredményre Újra közvetlen noti-modem kapcsolat lám így működik. Na ezek után volt megint modem áramtalanítás majd modem-router-noti használatos összekötés és megint müxik
-
bnorci71
addikt
válasz BluEyes #2354 üzenetére
Szia!
Sima kábelekkel próáltam abból is vagy kettővel.
Router és gép közé cross kellene? Sima kábellel van öszekötve és megyen gyönyörűen semmi gond.
Hát másk routerres próbára nncs nagy esély ,de holnap ha lessz időm kicsit jobban belemerülök a próbálgatásba. Ma meginterjúvoltam a cégnél az ámitástecnikusokat, a tanács a ipconfig/release > ipconcig/renew kipróbálása volt.
Linuxal még nem próbáloztam holnap lehet arra is sort kerítek."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Kb 2 hónapja írtam hogy a noti nem tudott kapcsolatot létesíteni egy adsl modemel LAN-on keresztül, itthon routeral viszont simán megy. Akkor akkor arra a megálípításra jutottunk MMM /majd megjavul magától/ hiba.
Ma itthon a kábel modemmel is uyan ezt a hibát produkálta , ha közvetlen a kábelmodemre dugom a gépet nem kap IP címet ha viszont a routerre akkor semmi gond.
Mi a bánatért nem szimpatikusak a Lan vezérlőnek a modemek csak a router"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest