- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Nekem van és volt is HP-m és egy Lenovi Ideapad régebbi, U560-as széria-szintén nagyon jó gép, a mai napig hibátlanul megy 1.5 éve, nap mint nap.
Azon már 1.5 éve is volt HDMI! és ujjlenyomat-olvasó, ráadásul akkor egyedülálló módon- ebben a 140 ezer forintos /Win7-el!/sávban akkor újonnan 6 órát simán bírta az aksi-most is bír 4-5 órát, bár asztalon van,ez a filmnézős gépünk.
Megjárta tunéziát, Egyiptomot és egy hétig a kórházban is ez volt "a" média centrum- rajta 250 mesefilmmel.szóval jó kis ketyere.
Én személy szerint a legjobban ezt a gépet szeretem még mindíg, pedíg volt egy HP Pavilion DV5 1140eh előtte külön videókarival- az erősebb volt,szebb és csilivili- de fűtött is rendesen.
azt is amikor kiöregedett jóárasítva eladtam, követte a G550.
Bár az új kedvencem most a Samsung, de ha a fiamnak karácsonyra nem lett volna olyan jó áron a HP 635, akkor ezt vettem volna, mint amit belinkeltél- csak nem volt akciós hitellel sajnos..
Ráadásul a Lenovo szervízzel csak jó tapasztalatom van, gyorsak és korrektek- nekem még közel is vannak a Kucsma utcában -A G550-ben 20 hónapos gépnél bedobta a törülközőt a vinyóm, persze nem csoda..annyit seedelt szegényke[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
- Dell Latitude 7490,14",FHD,i7-8650U,32GB DDR4,512GB SSD,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest