Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Zalaymate #20935 üzenetére
először is: 150k-s gép belépő kategória, szóval rossz a hivatkozási alap
másodszor: az aksi élettartama erősen felhasználó függő
harmadszor: én csak most váltottam hp-ra, de a thinkpadnek volt aksi resetelő progija, ami tényleg segített. (gyakorlatilag közel nullára merítette majd teljes töltés... nyilván egy halott akksinak mind1, de ha azért rossz, mert rosszul volt beállítva a töltés... akkor javulhat valamennyit) -
kozyadam
tag
válasz
Zalaymate #14270 üzenetére
Helló!
Nem lehet, hogy valamilyen driver inkompatibilitás?
Nekem Ubuntu szokott olyat, hogy kikapcsoláskor, vagy bekapcsoláskor furcsa hangot ad a hangszóró. Egy rövid "pattanás", kb mintha a bakelit korongon ugrana a lejátszó feje hanglemezeknél. De ezt leszámítva hiba nélkül működik, Win alatt ilyen "pattanás" nincs.Kicsit furcsa, de nem zavaró.
-
Celtis
veterán
válasz
Zalaymate #13932 üzenetére
Én is ott vettem, de az eladó nem is hallott 8 cellás akkuról, pedig még rá is keresett a neten.
Én is csak utángyártottban találtam.
Az ujjlenyomat olvasóban nem tudok segíteni a mienkben nincs olvasó, de a windows felajánlja a lehetőséget. Azt sem tudom, hol kell kiszedni, mert nálunk teljesen felesleges.
A tiéd mennyi volt? -
-
norot
csendes tag
válasz
Zalaymate #13915 üzenetére
Nekem pont úgy van, csak egyszer kér ujjlenyomatot. Szerintem a HP Protecttools Administrative Console-ban nézz körül. Bal oldalt Security - > authentication, szerintem ott van kiválasztva a policynál hogy require all credentials. Állítsd át hogy require one of legyen. Így az ujjlenyomat/jelszó (nekem itt van még smartcard is) közül elég csak az egyiket megadnod.
A Windows előtt meg ugyanott a security -> features menüben megadott pre-boot security engedélyezése miatt kér jelszót.
De csak tippelek, 2 napja van HP gépen, sőt egyáltalán laptopom isMás: a 8440p-m touchpadjának sz*rakodik a bal gombja
Ha kicsit nyomom le, akkor átbillen a nyomásponton, viszont nem mindig érzékeli a kattintást. Kicsit erősebben kell nyomni. A többi gomb jó.
Na most vettem észre, mindez csak akkor van, a gomb jobb oldalát nyomom. A bal oldalán teljesen jónak tűnik. Mintha két érzékelő lenne benne, és az egyik elromlott volna :S Annyira mondjuk nem zavar, mert vagy külső egérrel használom, vagy inkább a touchpadot érintve kattintok, de akkor is :S Emiatt foglalkoznának velem gariban szerintetek? Bár lehet, hogy nem éri meg a várakozást, mire elkészül. -
leyo76
senior tag
válasz
Zalaymate #13842 üzenetére
Ez egy jó kis noti, én egy kicsit kicsinek tartom, de ha neked jó akkor ok. Ha nem tervezel játékcsatákat akkor vga is megteszi, bár a többihez képest elmarad, jobb lenne egy radeon vagy valami hasonló. Az árát tekintve jó hogy ide írtál, mert vannak itt olyan emberkék akik segítenek megvenni ezt a legjobb áron, csak türelem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest