- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
-
válasz
#56302464 #9967 üzenetére
Látjátok, mégiscsak kell a lemerítés az akksiknak. A progi is csak ez alapján tudja megmondani a százalékot, mert először be kell kalibrálnia a nullához tartozó szinteket. Ezért kell havonta egyszer lemeríteni és feltölteni (megszakítás nélkül egymás után) az akksikat.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
#56302464 #9965 üzenetére
Köszi megnézem! Jónak tűnik a program, kb mennyi idő múlva fogja kiírni hogy hány percet bír? Mert most azt írja hogy Calculating! Egyszer lekell merítenem teljesen hogy ezt kiírja normálisan?
Más Kérdés: Néztem everesttel és most azt írja ki hogy:
Elhasználódás mértéke 7 %Most ez nagyon rossz? Múltkor még cska 4% volt, és akkro mondták hogy mindegy hogy benne van az akksim ha hálózatra van kötve vagy nincs benne! De ezek szerint ha benne hagyom akkor romlik az elhasználódása
-
Wa2x_
veterán
-
kozyadam
tag
válasz
#56302464 #8288 üzenetére
Hectai, bucy03: Vista x64 és Vista x86 drivereket simán megeszi. attól függően persze, hogy Nektek mi kell éppen. Nekem is így futkorászik Win7
Tálca: jobb klikk > Tulajdonságok (Properties) > Taskbar fül:
Taskbar buttons legördülő menüben kiválasztod a Never combine lehetőséget, így visszakapod az XPs stílust. Én személy szerint jobban kedvelem a Win7estBoot: Start > Vezérlőpult (Control Panel) > Rendszer (System) > Haladó beállítások (Advanced System Settings) > Indítás és helyreállítás (Startup and recovery) > Beállítások (Settings)
Felugró ablakban ki tudod választani az alap oprendszert a legördülő menüből, alatta pedig, hogy mennyi ideig mutassa bootolásnál a választó listát. Ha itt kiveszed a pipát, akkor nem mutatja a listát, hanem a kiválasztott oprendszer indul. -
Skyer
senior tag
válasz
#56302464 #8041 üzenetére
:Érdekesség képpen én is irok valamit. Nekem Hp pavilion DV7 1130 van és van rajta mindenféle csodamicsoda kivül belül is ám akárhány játékot játszom azok válogatás nélkül laggolnak. Most nemtudom ez hardveres vagy szoftveres hiba, hiszen már temérdek reinstallt csináltam és probálgattam több illesztőt is. Egyedül a win7 alatt bizonyult valami javulás mikor feltettem a dox drivert de még akkor sem volt az igazi. paramétereit tekintve bőven elég kéne hogy legyen hogy tolja a játékokat közepes beállitáson egyedül még talán azt nemtudom hogy a 5400 es winyo visszafoghatja e a teljesitményét a grafikának, mint egy 7200 es. nemtudom, valamiért a játékra szánt noteszekbe 7200 es van, passz miért. A gép nálam is melegszik ami kb 82-90 fokra tehető cpu és gpu nál. Gondolkodom hűtőpad vételén deha nem oldja meg az akadozást akkor nem dobok ki érte feleslegesen pénzt. Csakha tesz is valami érdemlegeset, akinek tippje van szivesen várom mit tegyek és mit tehetnék!
Hectai: ha van jelölve akkor a zöldbe dugd a jack et ha nincs akkor nézd meg nem e csuszott ki a kábeled a mélynyomobol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest