Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
Igaz. Tegnap sikerült egy kisebb próba-tesztet csinálnom is, HWiNFO nevű programmal. Fogok csinálni egy jobbat, de ha jó dolgokat nézek, a logban a CPU hőmérséklet legmagasabb értéke 61°C... kihasználtság is kb. ennyi % a maximum. Szóval ha ez igaz, akkor könnyen meglehet, hogy mégsem a CPU hűtésével van a gond. (A biztonság kedvéért állítottam saját értékeket a ventihez, eddig minden alapon ment, de jól működött
).
Igen, a tápegység elég furcsa egyébként... sajnos gyorsan kellett, és ez volt az egyetlen az üzletben. Belenéztem a gépbe tegnap és nagyon durván felszívta a port kb. 4 hónap alatt, (a PC ki lett tisztítva akkor) - ezt letakarítottam, nem tudom ez vagy valami más közrejátszhatott-e. Ha lenne valami tipped, szívesen fogadom egyébként.De hogy a fórum témájánál maradjak, a kérdésem ebben az esetben akkor az lenne, hogy azért érdemes-e így 5 év után mégiscsak újrapasztázni, ha nem is ezzel van a gond?
Köszi. Valszeg benézek egy boltba érte, szóval nem biztos, hogy lesznek pont ilyenek. Járhatok rosszul egy random fajtával?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest