Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kocsiska15

tag

válasz Rowon #3330 üzenetére

Igaz. Tegnap sikerült egy kisebb próba-tesztet csinálnom is, HWiNFO nevű programmal. Fogok csinálni egy jobbat, de ha jó dolgokat nézek, a logban a CPU hőmérséklet legmagasabb értéke 61°C... kihasználtság is kb. ennyi % a maximum. Szóval ha ez igaz, akkor könnyen meglehet, hogy mégsem a CPU hűtésével van a gond. (A biztonság kedvéért állítottam saját értékeket a ventihez, eddig minden alapon ment, de jól működött :)).
    Igen, a tápegység elég furcsa egyébként... sajnos gyorsan kellett, és ez volt az egyetlen az üzletben. Belenéztem a gépbe tegnap és nagyon durván felszívta a port kb. 4 hónap alatt, (a PC ki lett tisztítva akkor) - ezt letakarítottam, nem tudom ez vagy valami más közrejátszhatott-e. Ha lenne valami tipped, szívesen fogadom egyébként.

De hogy a fórum témájánál maradjak, a kérdésem ebben az esetben akkor az lenne, hogy azért érdemes-e így 5 év után mégiscsak újrapasztázni, ha nem is ezzel van a gond?

Köszi. Valszeg benézek egy boltba érte, szóval nem biztos, hogy lesznek pont ilyenek. Járhatok rosszul egy random fajtával?

Új hozzászólás Aktív témák