- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Vistaboy #1456 üzenetére
Szia!
igen sajnos az átvezető videóknál a hangerő nem a játékbeállítások hangereje. Hol zavar hol nem, az első pár átvezető videónál egyértelműen éreztem de most már vagy nem figyelek rá vagy most már ott tartok hogy nem halk...?
a játékban a hangok is jobbak lettek állítólag, sokan a steames értékelésekben mégis panaszkodnak rá...
A HDRt szerintetek hogy lehet legjobban beállítani? -
myckey
veterán
válasz
Vistaboy #1307 üzenetére
Klassz, hogy ilyen szinten behúzott a dolog és jó olvasni a többiek pozitív hozzáállását is a programhoz.
Még mindig nem telepítettem fel, steam fiókon csücsül. AC Origins nagyon elkapott, és akad más is. Félek ha felrakom, mindent hagyok a pcsába
helyem se sok, hdd-re nem akarom
Mindenesetre, legalább lesz hasonlítási alapom egy másik epikus és jól sikerült open world game kapcsán. Biztos összevetem a kettőt, előre látom, hogy itt is lesznek nagyszerű elemei a játéknak. -
-
KRoy19
őstag
válasz
Vistaboy #1307 üzenetére
Minden szavaddal egyet értek és hála istennek nekem a több mint negyven óra játékidő alatt csak egyszer fagyott le a játék és nem nagyon volt teljesítmény probléma sem, bár itt ott volt némi stutter, de elenyésző esetben csak.
Engem szerintem sikeresen behúzott a Sony a csőbe és tuti venni fogok egy PS5-öt A Forbidden West miatt."Mondjuk az számomra egy kicsit fura, hogy egy alapvetően fémből álló szerkezet mitől lehet érzékeny a tűzre, de hát nem ez a lényeg, hanem hogy jó szerepjátékhoz híven az eltérő ellenfelek ellen másfajta támadás"
Erre viszont nem nehéz értelmes magyarázatot találni. Egyes gépek úgy vannak összerakva, hogy a túlémelegedésre és így a kigyulladásra hajlamos komponensei kilátszanak. (gyúlékony üzemanyagtartály, processzor, stb.)
-
sheep
addikt
válasz
Vistaboy #1307 üzenetére
Én teljesen egyetértek azokkal amiket írsz, ez az legjobb játék ebben az évben.
A harcrendszer baromi jól ki lett találva, elég élvezetes és mellette taktikus.
Nem sokat tudtam erről a játékról de nagy kedvencem lett az első perctől kezdve.
Szerencsére nálam egyszer sem fagyott szóval elkerültek ezek a hibák. Azon gondolkodtam hogy lehet hogy ez az engine sem szereti a gyárilag húzott kártyákat és emiatt fagyhat sokaknál? Régen a Battlefield alatt sok fagyásom volt oc kártyával, most viszont egy alulfeszelt 1080ti van, és soha egyetlen fagyásom sem volt, minden ultrán van és gyönyörű az egész. -
-
KRoy19
őstag
válasz
Vistaboy #1203 üzenetére
+1
Brutál jól néz ki a játék, a karakter modellek is eszméletlen jók, minden cutscene-kor azon csodálkozom, hogy milyen rohadt jól néznek ki a karakterek.Egyébként hagyhatsz mindent ultrán kivéve a 3 fps zabáló beállítást amikkel nagyon sokat lehet nyerni fps-ben és szinte semmit nem veszítesz látványban.
Reflections: Medium
Clouds: High
Shadows: High
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest