- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lézervágás, gravírozás
- Androidos tablet topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Yodamest #1205 üzenetére
A lidlben csak lupilu van
1199: erdemes parszor leirni, mert nem mindenki olvas vissza.
A miert erdemes megvenni margojara: amellett, hogy tamogatod a keszitoket, nekem a fullscreen problema is megoldodott es letekert beallitasokkal is szepen fut. Az atvezetok sajnos tovabbra is darabosak, pedig azt mondja a driver, hogy ~240fps-t tol ki magabol.Maga a jatek sajnos tulsagosan tetszik, kellene a hud-ra egy ora, mert neha feleszmelek, hogy jajj mennyi lehet az ido es mikor megnezem nem az a reakcio, hogy minden ok, meg tolhatom egy kicsit
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Yodamest #1189 üzenetére
Nálam első indításnál már hisztizett, hogy kér friss drivert (egy hónapos az a friss, de legyen). Utána kicsit kísérleteztem a beállításokkal, benchmarkkal, végén maradt minden ultrán. Első hat órás etapban voltak kisebb mikrolagok, egyszer azt hittem meg is fagyott, de semmi komolyabb. Második indítás óta semmilyen akadás nincs benne, tükörsimán fut.
Szóval lehet csak azon múlik, hogy többször is elindították már az emberek -
válasz
Yodamest #1182 üzenetére
Hát nem tudom, nekem ennek a UI-a van teljesen túlbonyolítva, nehezen jöttem rá, hogy hogyan tudok például upgrade-et tenni a páncélba, fegyverekbe. Miért van arra külön menüpont? Nem logikus. Van egy menüpont a páncélokhoz, ott miért nem tudod kiválasztani és rá is tenni az upgrade-et? Egyáltalán miért jó az, hogy lenyomva kell tartani egy gombot, hogy megtörténjen valami? Lehet, hogy ez logikusnak tűnik konzolon, de nem PC-n. Egy Diablo szerű UI sokkal átláthatóbb és használhatóbb, mint ez. Az ARPG-t azért írtam, mert azt írták mindenhol, hogy ez az.
-
válasz
Yodamest #1174 üzenetére
Nálam sincsenek bugok leszámítva azt, hogy néha van, hogy 1 mp-re beakad a játék, nem tudom mitől van, talán egy patch segiteni fog. De nem igazán zavaró, mert óránként pár alkalommal fordul elő.
A grafikán azért tudnék vitatkozni. Egyáltalán nem tűnik valósághűnek, inkább mesterkélt, rajzfilmszerű az egész. A Death Strandingban tényleg kihalt a világ, de ott olyan érzés, mintha a valóságban mászkálnál a hegyekben. Ettől függetlenül igy is a legszebb játékok között van a Horizon.
Viszont a harcrendszer nagyon gagyi (ennél rosszabb nem nagyon lehetne). Az egész abból áll, hogy ugrálsz össze vissza az ellenfelek elől, és 2 ugrás közben megpróbálod lőni őket vagy megütni a lándzsáddal. Ez egy óriási csalódás számomra, és egyszerű arcade játékká silányítja az egészet. Nincs benne semmi, ami RPG/ARPG élményt adna. Ha nem lenne egy érdekes sztori és szép grafika mögötte, szóra sem lenne érdemes a játék.
-
emiki6
veterán
válasz
Yodamest #1002 üzenetére
Itt van leírás, mert kiveséztük a storyt, csak vissza kell olvasd, mondjuk van 1000 hsz, szóval...
A kérdésedre konkrétan a válasz, hogy meghibásodott egy szellőző vagy mi és a maximális 2mm-es rés helyett 10mm-es résnyire záródott, ami miatt a gépek meg tudták volna találni a gaia prime létesítményt, ezért valakinek ki kellett mennie manuálisan "zárni". Míg a bent lévők picsogtak, hogy ők bizony ki nem mennek, addig Elisabet kiment és megjavította, de visszamenni már nem tudott, mert túl közel voltak a gépek és felfedezték volna a bunkert, ha visszamegy.
-
válasz
Yodamest #568 üzenetére
Max úgy van újrajatszás hogy pl először játszol egy könnyebb dokozaton hogy gond nélkül élvezd a játékot és annak világát, aztán legközelebb valami nehéz fokozaton kezded el.
De pl nekem stilusom nem volt.
Főleg nyulsztam de használtam a csúzlitis a csapdákat is meg a csákjszást is amivel lekötöm a dögöt harc közben.
Adott ellenféltől függött mit használok.
Pl a repülő elkenfeleket lekötöztem hogy ne repüljenek.
A gear meg olyan hogy játék második felétő már néz ki valahogy a fegyvertárad és onnantól egyre kevesebb energiából egyre több pénzed lesz.
Nekem a játék elején sose vokt elég pénzem mert mindent fejleszteni akartam. A második felében meg már nem farmoktam alapanyagot hanem vettem mert úgyeem tudtan kifogyni a pénzből.A játékot meg slim-en játszottam és engem lenyűgözött hogy egy ekkora világottöltőképernyő nélkül ilyen jól tud futtatni a sima ps4is.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Yodamest #568 üzenetére
Hát jelenleg nem igazán van újrajátszhatóság faktora a játéknak, de a játékosok nagyon bombázták a fejlesztőket egy időben az NG+-ért. Buildek meg szó szerint véve nincsenek, még a játék vége előtt megszerezhető az összes skill, maximum azzal tudsz variálni, hogy milyen fegyverrel és páncélban vagy, ezekből tudsz a saját stílusodnak megfelelőt választani. A Favor Resolution opciót meg nyugodtan választhatod szerintem, én csak egyetlen zárt épületben vettem észre, hogy alacsonyabb lenne az fps szám, de azóta már lehet azt is javították.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest