Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomazin #1427 üzenetére
Volt már, hogy ilyen helyzet állt elő, meglátom majd, most egyelőre nagyon elkapott a hangulat - rendeltem is magamnak egy ilyen pólót.
Egyébként MQ után csináltam meg a DLC-t, az is érdekes volt, jó hangulatú. Persze majd a második végigjátszásnál előbbre veszem a DLC-t, mert a spear mod jól jött volt a boss fightnál.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
tomazin #1312 üzenetére
Nekem attól függ, mennyire tetszik/érdekes a játék világa. Itt nem volt ezzel gond, szívesen keresgéltem, míg pl. a RAGE 2-ben baromi unalmas volt a drónokat vadászni, de megcsináltam, mert csak az hiányzott a platinához.
ollie, bár még odébb a megjelenés, kérhetek esetleg a Forbidden West témához is spoiler tag-et?
-
Sirandrish
legenda
válasz
tomazin #1220 üzenetére
Lehet játszani úgy is hogy csak spammeled a balklikket, de szerencsére bőven akad annyi mechanizmus a játékban, hogy aki kicsit is komolyabban áll hozzá, az nagyon jó kis harcokat tud vívni, amik garantálom hogy élvezetesebbek mint a balklikkballikkshiftbalklikk kombinációk
-
myckey
veterán
válasz
tomazin #1206 üzenetére
Érdemes, bizony érdemes. A nem légből kapott dolgoknak, pláne ami még hasznos is, mindig van értelme, akárhányszor is hangozzon el. Meg aztán arra van ez az egész felület
Pusztán magamat nem szeretem sokszor ismételni, nem szeretek okoskodni.A "nekem nem kell ( egyelőre ) " a graf meghajtóra vonatkozott, a játék kellesz majd, nagyon is...de egyelőre van mihez nyúlni, ez meg túlságosan is addiktív, magamat ismerve.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
tomazin #1209 üzenetére
Maga a jatek sajnos tulsagosan tetszik, kellene a hud-ra egy ora, mert neha feleszmelek, hogy jajj mennyi lehet az ido es mikor megnezem nem az a reakcio, hogy minden ok, meg tolhatom egy kicsit
Én erre a részre gondoltam
Egyébként ha valamivel gond van utána szoktam olvasni első körben, mert lehet user error, de mióta a virágbolt helyett legális forrásból szerzem be a játékokat (is) legalább már a patchekre nem kell figyelnem -
Shadowguard
senior tag
válasz
tomazin #1198 üzenetére
És a honlapon valóban van frissebb
Én Experience-ben néztem, ott most is 451.67 a legfrissebb, de a játék is ezt kérte tőlem. Gond meg nincs vele, marad ez
Most szépen haladtam, kész a második cauldron, végén azért szívtam a fogam. Még jó, hogy bevásároltam új fegyverekből, még egy lándzsa kellene, meg a lila csúzli és saccra minden megvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series S
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest