Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiruci
újonc
Sziasztok, tegnap óta egy boldog magic6pro tulaj vagyok!
s22U róla váltottam. Valahogy nem jött be a Samsung
Remélem sokáig kiszolgál -
peanar
senior tag
válasz
Peter.70 #1492 üzenetére
Gyári és vagy gugli.
Teljesen jó a gyári, mindent átszippant a google naptárból (névnap, szülinap, események), így max a külalak ami dönthet.Más.
Akinek nem akar a frissítés megérkezni (mint ahogy nekem sem) az dobjon fel a My Truphone appal egy kínai esim-et és azon nyomban frissül a rendszer.
Nemrég tesztelve, valóban működik! -
yodee_
őstag
Én azt vettem észre, hogy néha nem veszi észre hogy kész a töltés és nem nullázódnak az adatok. Ezért én minden töltés végén mielőtt levenném, belépek és frissítek egyet és ott húzom le (vezem le a vezeték nélküliről) a töltőről majd egyből frissül. Nem nagyon szoktam analizálni, a legtöbb kijelzőidő 9 óra volt, 3 nap készenléti idő mellett...
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Tki milyen naptár alkalmazást használ a telefonon?
Gyárit, vagy valami mást? -
F-ECT$
titán
És jól működik? A részletes app statisztika előtt az volt, hogy az akku fogyasztásnál a kijelző ~35% körül volt, az alkalmazások 60-65% között, és a többi 0-1%-on. Ezt kb el is hittem. Bekapcsoltam adb-vel a részletes statisztikát, feltöltöttem a telefont, és most az látszik, hogy képernyő 2%, az alkamazások 98%. (Kb 4 órája megy a telefon, 50 perc SoT, jelenleg 94%-on az akku.) Ez azért eléggé hihetetlen statisztika lenne.
-
F-ECT$
titán
Gsam Battery Monitort használ valaki? Főleg App részletezéssel?
-
Peter.70
addikt
Ebben a tekintettel való értesítés meg nyitásban tudna valaki segíteni? Kalibrálva van, alkalmazás ( gmail ) be van állitva. Mégse jelenik meg fent a kis kör ha jön email
-
S22u topicban én vittem a témát, az alapja ugyan az.
Legegyszerűbb egy universal android debloat vonalon elindulni.Honor magic forumot már találtam, ahol írják miket lehet leszedni.
annak érdemes aki több 3. féltől származó appot használ(mint én is).
Ennek ellenére szinte tizede volt csak bloatware a samsunghoz képest.Nálam a jó öreg CMD-ből ment a dolog, szeretek alapos lenni.
-
Ment egy laza debloat adb-n keresztül.
Nyugtat, hogy nem kellett 1 órát b@szakodni a pucolással, mint samsungéknál...A virtuális ramot ki lehet valahol kapcsolni?
-
Peter.70
addikt
Azt hol lehet beállítani, hogy ha valamelyik lauchert akarom használni, és hogy az legyen az alapértelmezett kezdő képernyő?
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #1472 üzenetére
C431-em van.
-
F-ECT$
titán
Ez a tekintetkövetés hol kellene hogy működjön. Jön egy értesítés, akkor azt hol tudom elolvasni vele?
-
Ma dobtam fel egy hydrogel fóliát a kijelzőre, kíváncsi leszek meddig fogja bírni.
Hátlapra is ment egy karbonmintás védőfólia amazonról.
Kamera lencsén is van egy tempered glass. -
nessh
tag
válasz
jézusom #1448 üzenetére
Én simple-t használok, kitettem ezt a kezdőképre:
Telefon faceID-val felold, rábökök ott a kártyára, "megerősítés" és fizetek. Most nem merek megesküdni de úgy rémlik teszteltem ujjlenyomat feloldással és akkor kb semmit nem kellett csinálnom. Holnap kipróbálom megint ha nem felejtem el.
Azt nem értem miért nincs gombos shortcut (sztem google wallethez sem)... -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Milyen fóliát / üvegfóliát ajánlotok a telefonra? -
modflow
veterán
Nálam még mindig nincs semmi frissítés...
Miért? -
jézusom
addikt
A pypass gördülékeny volt, feloldottam a telót, érintettem, csippant azt helo mentem a dolgomra. Most feloldom érintem, megjelenik, hogy okézzam le a feloldást, megint érintem, a terminal kiírja hogy a telefonján blabla, a sorban néznek mint a hülyék, mozgatom a telefont aztán valahogy elkapja és akkor sikerült.
-
Peter.70
addikt
Ti a gyári email klienset használjátok a telefonon? Vagy mit használtok?
-
jézusom
addikt
Hali!
A faceid-s fizetést kijavÍtották esetleg? -
peanar
senior tag
Akinek felkúszott a 188-as frissítés, az megnézné nekem légyszi az időjárás appot. Javítottak és megint accuweather a szolgáltató, vagy továbbra is kínai!?
(Időjárás app megnyitása után alulra le kell görgetni és ott írja)Köszönöm!
-
F-ECT$
titán
válasz
Peter.70 #1428 üzenetére
Ha jól gondolom 1-2 napja van meg a telefonod, pár töltés szokott kelleni, hogy beálljon. Nálam ez az üzemidő bajnok telefon (pedig volt P30 Pro-m), és megnéztem pár összehasonlító videót is, minden csúcs készüléket (iPhone 15PM, S24U, X100 Pro, Xiaomi 14U) levert battery drain testben. (Mondjuk ettől még lehet, hogy az idle fogyasztása nem a legjobb, de nem hiszem.)
-
Peter.70
addikt
Az mennyire " normális" hogy repülő módban, 21:00 - 05:30 között 4%-ot merül a telefon? Wifi, Bt nem volt bekapcsolva
-
Peter.70
addikt
Viszont frissités után nekem a Build verzió 8.0.0.127-es
-
Peter.70
addikt
válasz
Peter.70 #1411 üzenetére
Az volt a bajom, hogy a google segéd jött elő, ha a kikapcsoló gombot hosszan nyomtam, nem pedig a kikapcslás / ujraindítás lehetőségek. Ezt ki kell kapcsolni.
Beállitások / Kisegítő lehetőségek / Gyorsindítók és gesztusok / Google segédHa feleslegesnek tartjátok ezen infókat, akkor admin törölheti a hsz-t
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
kinéztem két telefont, a honor magic4 ultimate és a honor magic 5 pro. Most ezekről mit lehet tudni? Elérhető eu verzió? Tudja a B20-at? A google play a honor-on engedélyezve van? (szemben a huawei-el)? Az os frissítések támogatottak az újabb android-os veziókra? Megy minden fizetés, meki stb. szolgáltatás hiba nélkül?
Köszi
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Azt be lehet állitani a telefonon, hogy a telepitett alkalmazások listája ne oldalra söpréssel jöjjön elő, hanem lentről felfele való söpréssel? -
F-ECT$
titán
válasz
jegenye77 #1406 üzenetére
Az energiafelhasználásról jut eszembe: csináltam egy kis tesztet, hogy átlagos felhasználással (azaz telefon, waze, spotify, youtube, chrome volt, de játék nem volt) mit bír a telefon, le is fotóztam őket "kerek" akku értékeknél. A részletek talán nem is annyira fontosak, de a vége ez lett:
42.5 óra bekacsolt idő, ebből 13.5 óra aktív, amiből 10.5 óra SoT és 41 perc telefonhívás. És még 14% maradt az akkuban, de már töltenem kellett, mert indultam. Kíváncsi vagyok, hogy 2 év múlva mit fog tudni az akku -
jegenye77
addikt
Szemmel is lehet vezérelni 🤪
-
valami ajánlott kijelzővédő van a telóhoz?
-
gegekutas
aktív tag
válasz
koboldozat #1394 üzenetére
Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest