Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Jól emlékeztem amúgy hogy van olyan honor ami tudja a circle to search - öt.
-
Gomez1984
aktív tag
Még egy kérdés.
Használja valaki a teljes képernyős AOD megjelenítést? Mennyire eszi az akksit?
Egyenlőre beidőzítettem reggel 9 től este 9 ig, kíváncsi vagyok hogy bírja -
novinyul
veterán
válasz
st3v3np3t3r #3697 üzenetére
Nálam viber, Messenger, gmail(2fiók) revolut,budapest Go,Időjárás app megy folyamatosan és a váltás is rendben van.
-
novinyul
veterán
válasz
st3v3np3t3r #3693 üzenetére
Ez melyik appoknál jelentkezik nálad? Eddig ezt nem tapasztaltam(hála istennek) Az üzenetküldő, levelező appok mind váltanak, legalább is nálam.
-
novinyul
veterán
válasz
VanAzAPénz #3689 üzenetére
Ja nálam nem lesz gond a merüléssel, amúgy is kell 1-2 hét mire beáll az akku
Igazából nálam legyen meg az 1 nap "erős" terhelés(folyamatos Bluetooth kapcsolat, 2-3 óra hívás, viber, Messenger, gmail-t bírjon ki, illetve még fotózás is szokott lenni) Este meg megy fel lassú töltésre reggelig.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Személyes tapasztalat a 9.0.0.147C430 kapcsán:
Egyes appok képtelenek sokszor érzékelni az aktív mobilnetes kapcsolatot, ha korábban wifin kommunikált az app. Félreértések elkerülése végett korlátlan forgalmas csomagom van, így az adatkeret hiánya kizárható. Az app bezárása és megnyitása 5ből 3szor megoldja a gondot általában. -
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
novinyul #3688 üzenetére
Szia!
"Tanul", pár napot adj neki mindenképpen.
Mondjuk sok mindentől függhet a merülés.
Én amikor megvettem hetekig csak másodlagos telefon volt, legalapabb progikkal.
Úgy 4-5 napot elvolt. Majd elsődleges lett, feltettem minden akksi zabálót amit az előző telómon használtam és azóta ha 2 nap megvan tapsolok. -
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
A napokban vettem ezt a készüléket, azt mondták baromi jó az akksija, de a valóságban merül mint a titanic. Op12 ről jöttem át, és az szinte lemeríthetetlen volt. Van valami trükk vagy beállítás ami felett átsiklottam? Vagy a rendszer még tanul? -
peanar
senior tag
válasz
novinyul #3680 üzenetére
Ha lelakatolás alatt a fusson a háttérbe-re gondolsz, akkor itt is be kell állítani, hogy hosszú távon is megkapd az értesítéseket.
Az Alkalmazások/Alkalmazások kezelése/3 pötty felül/Speciális hozzáférés/Akkumulátor optimalizálás-nál tiltani kell azokat az appokat melyeknek nem jön értesítés.
Akkumulátor/Alkalmazás indítás-nál szintén célszerű kézire állítani majd mindhárom lehetőséget kipipálni ha valamelyik alkalmazás nem értesít. -
modflow
veterán
A gyakorlatban mit jelent az, hogy vízálló a telefon Honor Magic 6 Pro?
Pl. ha lemegyek a tengerpartra és nincs biztonságos hely, ahová tehetném, akkor be lehet vele menni úszni, pancsolni? Ha igen, mennyi ideig? -
lala666
őstag
válasz
alkatraz3000 #3678 üzenetére
Nekem sincs különösebb gondom vele.
-
novinyul
veterán
válasz
Kíváncsi leszek hosszabb távon a szoftverre, de eddig simán ment minden. Amazfit órámmal sem hisztizett, érkeznek a frissítések
Mondjuk vadul le akartam lakatolni a fontosabb alkalmazásaimat, mire nagy nehezen leesett hogy ez nem Xiaomi-m
-
yodee_
őstag
válasz
Ezért szoktam írni hogy az ilyen problémák nagy része vagy felhasználói hiba vagy telefontól független... Nekem sincs semmi bajom vele.
-
alkatraz3000
senior tag
durva mennyi buggal szenvedtek itt, és nekem mennyire semmi bajom nincs a telefonnal.
-
vwpolopg
őstag
Raprobalok, kerek újat, köszi
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok. Van egy problémám, ami ezer éve kísért, Huawei időkből. Ugyanez volt a mate 20, mate 20x, magic v2 és most ezzel a teloval is.
A jelenség a következő: Ha lemegyek pincébe, melygarazsba, a telefon vagy elveszit a térerőt vagy E-re vált, ez eddig normális, nincs gond. Utána jön a gond, ha visszajovok, 10-ből 5x nem vált vissza 5G-re, hanem beleragad E-be vagy szimplán nem ugrik vissza hálózatra. Ilyenkor a leggyorsabb egy repülős mód kapcsolás, de ez minimum 2x, mert elsőre szinte sosem ugrik vissza egyből hálózatra, kell neki egy második ki/be kapcsolás. Ez valami nonszensz Huawei örökség lehet, így, hogy vagy 8 éve velem van a,, hiba" sokadik telefonon, de a céges iPhone ilyet sose csinál... Van valakinek ötlet mit tehetek ellene? Vagy csak ez van, éljek vele együtt ahogy 8 éve?
-
modflow
veterán
válasz
Samanbacsii #3669 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
Mindenféle mozgásérzékelő van benne, és azokból próbál következtetni.
-
SsPL711
őstag
válasz
Tessék?
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! A lépéseket mi alapján számolja?
-
vwpolopg
őstag
Köszi. V2-n mágneses volt az a nyitogatos rész, bíztam benne, hogy itt is az.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, használ valaki gyári kitámasztós tokot? A kitamasztoja mágneses? A kínai hamis verzió rettenet gagyi, vágja a kezem oldalt + nem mágneses.
-
peanar
senior tag
válasz
novinyul #3658 üzenetére
Csak óvatosan a multimédián kívüli minden más (appok) átköltöztetésével....a telefonok nem mindig szokták ezt díjazni (főleg más márka és más android verziónál) és általában sok bosszúsággal jutalmazzák.
Ilyenkor célszerű mindennél tiszta telepítést csinálni és mindent újra beállítani, ezt stabilabb működéssel díjazza a rendszer. -
yodee_
őstag
Nekem most hogy beszélünk róla eszembe jutott mi piszkálja az agyam. Autóban ülve, csatlakoztatott andorid autoval nem hallom az értesítésket. Ez miért van? A bal felső sarokban megjelenik hogy van valami, de hangot nem hallok.
-
novinyul
veterán
Holnaptól csatlakozom hozzátok
Sok év után váltok Xiaomi vonalról.
-
-
válasz
tobias88888 #3647 üzenetére
Nem csodálom hogy az s22+ nem bírt egy napot a legsz@rabb exynos volt benne, készenlétbe is merült mint a titanic
a 24u- ban ugyan az a proci van mint a hm6p- ben -
tobias88888
őstag
válasz
seneca07 #3643 üzenetére
Hát, S22+ról jövök de ott is meg voltak a hibák, például a type-c kábelre való érzékenység (mondjuk ez minden samura igaz). S24+ról viszont abszolút felesleges váltani, mert kb ugyanazt tudja. Még s22+ról is csak azért váltottam, mert céges telefon volt és vissza kellett adni.
Persze ha te szeretsz évente váltani, meg extrán fontos számodra a töltési idő (40 perc alatt 100% a megfelelő töltővel) és az aksi akkor talán (simán kibír 1 napot, a samsung nálam nem). -
F-ECT$
titán
válasz
seneca07 #3643 üzenetére
A fórumban mindig a hibákból van több, nem jönnek ide beírni az emberek, hogy "nálam minden ok".
Frissítés: idővel mindenkinek megjön.
Wifi: nem is emlékszek erre a problémára, de külföldi fórumokat is nézve ez valami egyedi hiba lehetett, amit valószínűleg nem a telefon okozott.
NFC: itt a fizetés jóváhagyással volt pár embernek gondja, ez google specifikus feature és nem bug.
Aksi: kb a világ legjobb üzemidejét tudta a telefon, amikor kijött, és még most is top 10 szerintem. Nem rég beteg voltam, egész nap az ágyban nyomkodtam a telefont (yt, netflix és net főleg), és 15 óra képernyőidő után merült le.
Kamera: szerintem nagyon jó, nem véletlen a top 3 a dxomarkon. A videófelvétel bizonyos körülmények között frame droppol, ebben biztosan jobb az iphone, de azért ne arra gondolj, hogy "szaggat" a felvétel. A fotókat meg tudod nézni a tesztekben, ezernyi beállítás van, szerintem ki lehet belőle hozni azt, amit manapság egy telefon tudhat.S24+ -ról nem feltétlen éri meg váltani, de ha nem jön be, akkor max eladod 1-2 hónap múlva.
-
yodee_
őstag
válasz
seneca07 #3643 üzenetére
"...frissítés, nem találja a wifit, nfc probléma, gyorsan merül az akksi..."
A frissítés ezerszer ki lett tárgyalva, hogy nem egyszerre jön. Mindenkinek jön, csak ki kell várni. A "nem találja a wifit" véleményem szerint még mindig telefonon kívül álló probléma. NFC-vel nem tudom mi a probléma, sosem, volt nekem. A gyorsan merülés szintén felhasználói szokásoktól függ. Egy frissítés után kell neki pár nap mire "újra tanulja" a szokásaid de aztán helyreáll a rend. Nálam az átlag 2-3 nap...
-
seneca07
tag
Szép jó reggelt mindenkinek! Hosszú idö után úgy döntöttem, hogy elhagyom a Samsung ökoszisztémát és most a német Méiamarkt honlapján a HM6 Pro 679€, ami egész jó ár. Mivel a HM7 Pro gyakorlatilag ugyanazt tudja, ezért az elödmodell is elég lenne.
Az egész fórumot átolvastam A-Z-ig. Kicsit elbizonytalanodtam, mert nekem ennyi problámám nem volt a samuval, mint amennyit ti itt felsoroltatok (frissítés, nem találja a wifit, nfc probléma, gyorsan merül az akksi, stb.) Megint mások azt írják, hogy nem jó a kamerarendszer, mesterkélt fotókat csinált, kikapcsolhatatlan audiozoom, stb.
Nyilván ezek részben szubjektív dolgok, de mégis. Nekem a kamera+ üzemidö lenne a fontos, szerintetek megéri lecserélni az S24+-t a HM6 Pro-ra? Elöre is köszönöm a választ.
Üdv. -
Peter.70
addikt
-
Tukolp
aktív tag
válasz
vlesi69 #3636 üzenetére
hehe
Próbáltam am egyik telefonnal belevilágítani, másikkal meg videózni, de sajna pont úgy csillogott az alja, hogy kutyszart se láttam.
De ja sztem nem lesz gáz vele.
Csak megyek külföldre aztán nem akarom hogy vmi legyen vele, mert kint ziher sokat kérnének érte hogy megjavítsák.
Sztem holnap bemegyek vele a telekomba aztán megkérdezem, azért van-e vmio tipp.
1 napos telefon -
Én nagyon ritkán használom a gyorstöltést, mint írtam van Ikeás, de a Blitzwolf/ Gearup oldalán is rengeteg töltő és kábel van, onnét szoktam rendelni. Egy 20-30 wattos töltő is feltőlti az akku 20-30 százalékától kb 40-50 perc alatt. Legtöbbször egy régi Huawei töltőt használok azzal kb másfél két óra százig.
-
F-ECT$
titán
Gyors vagy lassú töltés: ez örök vita. Én a P30 Pro-hoz kapott 40W-os töltőt használom, ez szerintem jó kompromisszum, kb 1 óra alatt ez is feltölti, de egyáltalán nem melegszik fel közben a telefon. Azért akárhogy is töltesz, olyan 3 év alatt veszít 25-30%-ot a kapacitásból az akksi, ilyenkor érdemes kicserélni ha még tervezed 1-2 évig használni, és kevéssé válik az, amit bír.
-
Tukolp
aktív tag
múgy ezek a gyorstökltők nem teszik zönkre az aksit ?
Én eddig a régi samsung 15W-s töltővel toltam, mármint 1 napja miót amegjött, de na fejlődik világ
Majd nézek vmi gyári,t láttam telekom is árul töltőt. Telót is ott vettem, majd veszek töltőt is
Toknk meg valami szilikon kellene azt meg kpok kb akárhol nem ? -
alkatraz3000
senior tag
[deleted]
-
Tukolp
aktív tag
Nagyon köszi a válaszokat,
És hol tudom beszerezni ?
Vagy mi típusszáma, hogy rátudjak keresni ? -
Tukolp
aktív tag
Halihó srácok,
Most vettem egy Honor Magic 6 Pro-t, annyit szeretnék kérdezni hogy melyik töltő a legjobb hozzá ?Köszi széen a válaszokat
-
peanar
senior tag
válasz
Samanbacsii #3612 üzenetére
Örülök hogy megoldódott.
Maradj inkább a tiszta telepítésnél, inkább állíts be mindent újra! -
peanar
senior tag
Hadd kérdezzem meg, te hány romot szedtél szét, javítottál benne hibákat, (egymás után fosták ki és volt bennük dögivel) csináltad meg a fordítást stb stb.
Neked és társaidnak több készüléke volt, melyeket hónapról hónapra össze lehetett hasonlítani az újonnan kiadott romokkal (és nem mindig a drágább nyert).
Ha volt ilyen, elnézést kérek tőled mert akkor biztos bennem van a hiba.
Mindkét készülék 0km-es kora óta nálunk van és bizonyára akkor nem lehetett összehasonlítani csak miután tele lettek "szemetelve" appokkal.
Köszönöm, én erre nem is gondoltam!
Ahogy F-ECT$ fórumtárs is írta, pont nem ennek kellene csinálnia....Nálam pl pixel 7 pron (ugyanezekkel az alkalmazásokkal) nem voltak problémák, másnál jelentkeztek laggok...ez ilyen biznisz.
Írtam, érdemes benézni más fórumokra is (akár külföldiekre), ahol pl akár egy millás tv-t szoftveres hibáiról olvasni.
Nálad biztos az is hülyeség, a szenvedő alanya tehet róla mert feltolta a tv-re a Max-ot. -
F-ECT$
titán
válasz
Samanbacsii #3612 üzenetére
Hard reset? Újból be kell lakni?
-
Samanbacsii
őstag
Reset lett, működik minden...
-
Mikemend
senior tag
Úgy néz ki, hogy lelőtték a firmware szervert. Pedig ott a kiadott verziókat jól nyomon lehetett követni
-
h4h01
senior tag
Csak éppen ez a bökkenő, hogy a nejed telefonját hasonlítottad a sajátodhoz..Nyilván nem egyformán használjátok, nem ugyanazokkal az appokkal, lehet még a szoftververzio sem volt éppen azonos rajtuk, vagy a rápakolt cucc mennyisége stb..Erre így azt mondani, hogy a 200 pro hardverére jobban van optimalizálva a szoftver..hát..továbbra is kitartok az álláspontom mellett
-
n0is3es
aktív tag
válasz
Samanbacsii #3602 üzenetére
Üdv a klubban
Nálam is hasonló a helyzet
-
peanar
senior tag
válasz
Samanbacsii #3602 üzenetére
Ha a hálózati beállítások visszaállítását is megpróbáltad, akkor mentsd a szükséges adatokat, aztán mehet a gyáribeállítás visszaállítás.
Kíváncsiságképpen a DevCheck alkalmazással megnézheted hogy a bluetooth-t, wifit látja e hardveresen.
Nincs 🛬 üzemmódban, vagy nem ragadt be? -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Segítség kérése!
Az utolsó frissítés után nincs bluetooth, adat és wifi kapcsolatom...
Minden is volt már csak a teljes visszaállítás maradna ha az segítene... Volt valakinél ilyen? Mit próbáljak meg?
-
peanar
senior tag
Mielőtt bárki betalálna, nem azt mondtam hogy rossz, nem azt mondtam hogy használhatatlan,, nem azt mondtam hogy elviselhetetlen, pusztán a két telefont hasonlítottam össze!
Egyetlen egy "hely" van ahol ezt elő tudom hozni a hm6p-ból szóval nem tragédia.
Az hogy vannak szoftveres problémái... (MagicOs 9 alatt több), az elkerülhetetlen! Sajnos a fogyasztói társadalom lassan elvárja a "havi” főverzió váltást, a folyamatos újításokat aminek ez az eredménye (több hiba).
Ez igaz okosórára, telefonra, tv-re stb stb!
Lassan bármit vesz az ember, összeszorított farpofával teszi...ha pozitívan nézzük akkor ez zsákba macska, egyet fizetsz kettőt kapsz
Ezek miatt terjedt el a vedd meg, próbáld ki, ha nem tetszik küld vissza (ami engem speciel jobban zavar), aztán a forgalmazó eladja ismét újként.
Így jártam anyátokkal helyett Garmin-ékkal, de az nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!