Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
VanAzAPénz #981 üzenetére
Mentem vadászni rá gyorsan tokot és csak szolgáltatónál találtam, több félét olyat vagy hasonlót is amit Te küldtél lencse védővel persze nem Nillkin volt..
Tetszene is, meg hasznos h védi a kameraszigetet. Viszont ha gyorsan szeretnék fényképezni akkor ez hatalmas hátrány is egyben, ezért inkább nem vettem ilyet.
Egyelőre sima átlátszó kivágott szilikon tok mellett tettem le a voksom (kamerát össze is fogdosom ettől) de addig is tudok keresni másikat.Fogás is más lett, szokom nem olyan vészes..
Töltő is volt ennél a szolgáltatónál, sima 66W-os hamár ott jártam megvásároltam..
Elég nekem ez is úgy érzem. -
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #994 üzenetére
Most elbizonytalanodtam.
Hol lehet azt beállítani, hogy egy adott értesítés (pl. Revolut, OTP app, Google Wallet) átküldésre kerüljön az órára (Huawei Watch 3 GT Pro) Huawei Health esetén?
Csak mert a Huawei Health engedélyek között hiába van SMS, telefon, mikrofon, stb. olyan nincs, hogy bizonyos app (OTP app, Revolut)?
Mondjuk Gmail sincs, mégis megjelenik azonnal... -
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #992 üzenetére
Én is fizetnék, de Watch GT3 Pro -ba még nem voltak képesek NFC-t tenni.
Amúgy az a fura, hogy itt sokan írták, hogy náluk jó, gondolom alapból. Nekem meg állítgatni kell.
-
VanAzAPénz
aktív tag
Nincs mit, mondjuk ha így sem lesz jó akkor lehet azoknál is be kell állítani. Bár nálam OTP annak ellenére hogy korlátozva van a rendszer által, mégis küldi az értesítést.
Wallet-tel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, több mint 1 éve órával fizetek, volt olyan még tavasszal hogy még teló sem volt nálam, mert kocsiban hagytam és simán fizettem így is. Ennél kényelmesebb nincs, az óra mindíg rajtam van + nem húzza a teló a zsebemet. Na persze nem mindíg hagyom kocsiban a telót....
-
modflow
veterán
Ne kíváncsi vagyok, jó lesz e.
Otp , wallet app üzenetek egyáltalán nem jönnek órára.Köszi
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #987 üzenetére
Ezek megvannak, de két helyen eltér.
Pl. a végén:
"Majd kiveszed az Automatikus kezelést."
Így?
-
VanAzAPénz
aktív tag
Lehet keresőbe is irogatni de én most step-by -step írom le.
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazásindítás , itt megkeresed a progit és inaktívvá teszed ( ne legyen atív, tehát kék a slide), majd....
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazásokés kiekeresd ismét a progit és ráböksz, majd megkeresed a Energiafogyasztási részleteket, majd ezen belül indítási beállítások.
Majd kiveszed az Automatikus kezelést. -
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #983 üzenetére
Azt hol kell?
-
modflow
veterán
Használ valaki a teló mellett Huawei Watch GT 3 Pro órát?
Vagy más szériáját?Sok esetben késik, vagy meg se jelenik az az órán az értesítés, hiába van szerintem minden engedélyezve.
Mi az oka ennek?
Huawei Egészség-et használok, nem Honor Egészség-et, mert az elmúlt 5 év edzés adataim ebben a fiókban vannak és nem tudtam átmozgatni.
Ezt megoldható? -
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Albigator #980 üzenetére
Nem feltétlen. Én pont az a fajta vagyok, aki vigyáz a cuccaira és abban hisz hogy ami gyorsan tölt az hamar megöli az akksit
.
Viszont..... Itt ami káros az a hő, ha lesz rá lehetőséged akár progival vagy HW USB teszterrel lehet nézni a töltést Watt-ban. Alacsony töltöttségnél megvan a max 80W, de amint elér egy bizonyos százalékot vagy kezd melegedni az akksi, lejjebb veszi a töltést. Ergo sosem fogja tudni kihasználni konstans a 80W-t.
Úgy voltam vele hogy egyszer árban is kibirom a töltő árát, meg ha meg adtak volna hozzá azt úgyis használnám, szóval...
Toknál nekem ilyen van : Link, na ezzel nincs gond a kameránál a fogással.
Előtte voltak ilyen tokjaim voltak és ez is jött volna be : szintén zenész
Utóbbi még nincs beszerezve, de agyalok is rajta mert elvileg nem támogatja a vezetéknélküli töltést, míg a másik igen. -
Albigator
őstag
Igazából igazad is lehet, 66W bőven elég lehet és a lassú, lassabb töltés sztem is jobb az akkunak hosszútávon.
Szeretnék majd venni vezetéknélküli töltőt padot is hozzá, kényelem és lassabb töltés miatt is.
Hogy csak épp rárakom a padra és leveszem, nem kell kábellel nyűglődni.Húú kamerasziget.. Nálam eddig álló módban bejön a fogása.. De valahogy fekvő módban (mikor játszok)
Egyszerűen nem érzem komfortosnak a tartását a kameráknál.. Még nem vettem hozzá tokot se de az nem igen fogja szerintem ezt befolyásolni mert ott csak egy kivágás lesz.
Majd kiderül. Kell ez ügyben is még nézelődjek.Akkor Te 100W-os párti vagy ezek szerint.
-
Albigator
őstag
Ez a 66W-os ahogy látom:
Ez pedig a 100W-os
Amivel akkor 80-at tud?
Igazából gondolom a 66W is bőven elég neki. Az is eléggé gyors.
-
Dodeszh
tag
válasz
Albigator #975 üzenetére
Van egy évekkel ez előtt vett Ugreen 100W töltőm, azzal tudja a telefon a 66W-ot a saját kijelzése szerint. Nekem ez pont elég, igazából nem ezzel szoktam tölteni, hanem normál lassú töltővel és ha tehetem, figyelem, hogy csak 80-90% közöttig menjen - magic, de talán kevésbé degradálódik az akku. Egy napot nekem így is kényelmesen kibír, de lehet, hogy bírna kettőt is.
(A korábbi S22+ sokszor egy napot sem bírt - 2 sim, sok hívás, 5G, folyamatos BT órával, headsettel, stb.)
Hogy negatívat is mondjak: a kamerasziget miatt a korábbi noname wireless töltőm nem tölti és a Greengo tartójába is nehezen lehet betenni, mert púpos a háta. -
Albigator
őstag
Sziasztok!
Beköszönök ha ez a főtopik..
Egy 4 éves tégla - OP 7T Proról váltok gyakorlatilag, de már a 7 éves OP 5-ömet nyúztam picit eddig ezért..
MM-ben szereztem be (-100 ezer készülék beszámítás kedvezménnyel 387 ezerért).
C431-et kaptam:
Első kérdés amire kerestem is de nem egyértelmű. 66W -os vagy a 100W -os Honor töltőt érdemes hozzá venni?
Most még OP7 gyári töltőjével töltöm picit lassan (30W talán amit tud).
-
Comic
aktív tag
válasz
csortosatti #971 üzenetére
Telekom
-
Comic
aktív tag
Sziasztok!
Magam is beszálltam a körbe.
Eddig nagyon tetszik és teljesen meg vagyok vele elégedve.
A viszonyítási alapjaim.:
Samsung S21 Ultra, Xiaomi 13, Huawei Mate 50 Pro, Huawei P30 Pro. -
Pistike1985
aktív tag
válasz
Dave920117 #968 üzenetére
Nekem ilyen van. Tökéletesen fogja és könnyen ki-be helyezhető a telefon. Annyi hogy én átalakítottam, eredetileg a szellőzőrácsra rögzíthető.
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Autós mobiltartót szeretnék vásárolni a telefonnak. Mit ajánlotok, lévén, hogy a telefon meglehetősen "fejnehéz"?
Köszi előre is! -
Xelo
addikt
jó üzemidő, flip tok, 400k alatti ár és dual sim kezelés pipa. a mobil viszonylag stabil de szoftveresen nincs a toppon, a kamerái jók hardveresen de a szoftveres képfeldolgozása kevésbé. belenagyítva a fotókba megfigyelhető az olajfestmény effekt, illetve zoom kameránál nagyon erőlteti az ai-t ami pl a betűkből ilyen ai képgenerátoros krixkraxokat szeret csinálni. hangrögzítés a globál verzióba nincs beépítve csak a kínaiban ha jól tudom. a linkelt boltot nem ismerem de az a 36 hó szinte tuti hogy bolti garancia lesz.
-
F-ECT$
titán
Huawei P30 Pro utódot keresek. Ami fontos:
-Jó üzemidő, akár 8-10 óra SoT is kellhet intenzívebb napokon, töltés nélkül.
-Stabil működés: ne legyen mindenféle szoftveres hülyéskedés.
-Jó kamerák (selfie kevésbé érdekes, a hátlapi egység a fontos). Jó lenne ha a zoom és az éjszakai is értékelhető képeket tudna.
-Hangrögzítés hívás közben (nem ACR-rel, hanem beépített) - ha jól látom, akkor ez megvan.
-Flip tok.
-400k alatt ár. Ez a bolt mennyire megbízható? Elvileg 36 hó garit ír (vagy ez csak bolti gari lenne?)
-Dual sim kezelés.Ezeket tudja, van még valami amit érdemes a telefonnal kapcsolatban fontolóra venni?
-
válasz
Mangosztán #854 üzenetére
Töltőt bármelyiket lehet használni, gyorstőltésnél kiírja töltés, gyorstöltés, de a kábel is fontos. Én egy telefonomhoz sem használtam a gyári töltőt meg a kábelt, / ha volt is hozzá / gyorstöltőt is ritkán. Tokot meg már most érdemes keresgélni hátha vannak már mert kiadásakor kevés van, de ahogy telik az idő több lesz elérhető itthon is.
-
válasz
Mangosztán #839 üzenetére
Nekem már több száz tesztkép van elmentve az elmúlt kb tíz éve amilyen telefonokat és fényképezőgépeket használtam de azok sem száz százalékos összehasonlítási alap, mert nem mind egyszerre volt, meg a napszak a szabadtérben, talán a lakásba készítettek, meg a fürdőszobában vak sötétben.
-
kory24
őstag
"Az arcfelismerés egy feloldási mód, de nem = hitelesítés mint az újjlenyomat vagy pin kód, ezért a banki/fizetős alkalmazások nem is fogadják el teljesértékűként..."
Ez nem hivatalos infó, csak a tapasztalatok alapján valami ilyesmi vonható le...
(Pedig az arcfelismerő valami "3D-s arcazonosító rendszer"ír.)Igen az ujjlenyomat nálam is mire felismerné, addigra az arcfelismerés már 5x felold
Gondoltam már rá, hogy letiltom az arcfelismerést, hogy csak ujjal lehessen. (csak néha azért hasznos az arccal oldás is, ha pl koszos kezem, illetve főleg hogy ios-en nagyon hozzászoktam....)
-
modflow
veterán
-
kory24
őstag
Tipp gyorsításra:
Ha arcfelismerés helyett ujjlenyomattal nyitod fel, akkor awallet nem fog kérni hitelesítés megerősítést.
Hogy ne kelljen a Walletet menüben keresgélni célszerű lehet főképernyőre parancsikont kitenni rá (azt még nem próbáltam ha nincs meg nyitva és ujjlenyomattal lett felnyitva akkor elvileg deafult kártyával fizetnie kéne és így lenne leggyorsabb, de ehhez lehet nfc beállításokban azt kell beállítani mindig az alapértelmezett a előtérben lévő helyett, de nem próbáltam még....)
Az arcfelismerés egy feloldási mód, de nem = hitelesítés mint az újjlenyomat vagy pin kód, ezért a banki/fizetős alkalmazások nem is fogadják el teljesértékűként...
Lehet célszerűbb lenne kikapcsolni arcfelismerést és csak ujjlenyomattal feloldani, mert így bosszantó tud lenni sokszor a "dupla hitelesítés"
-
modflow
veterán
Valaki használja a telefont fizetésre?
Ez így működött Honor 20 Pro-n:
- feloldottam ujjlenyomattal a telefont, odaérintettem a terminálhoz 1 pillanat és kész.Honor Magic 6 Pro-n:
- feloldom a telefont arcfelismeréssel
- kikeresem az alkalmazást a menüben, jelen esetben Google Wallet
- megnyitom a Wallet-et, ott külön engedélyezem, mert kéri
- pakolászom, ide oda érintem a telefont és 2 perc alatt már fizettem isEz mi a f@sz?
-
xact
tag
Sajnos az Accubattery is ír mindent össze-vissza. Nálam azt írt hogy 5120mAh-t tud így ugye az csak 91%-a az 5600mAh-nek. Ez volt bekapcsolt "védelemmel", majd ezt kikapcsolva már ~5200-t ír, de tudjuk be pontatlan mérésnek. Az USB teszter (bocs, most fejből írom) meg 2-300mAh-l leglább kevesebbet mért konstans. Mindegyik akksi főleg az utóbbi években valamivel túl van méretezve, illetve 2 értéket tüntetnek fel, hívjuk vállalt kapactitásnak és névlegesnek (utóbbi kisebb számozású). Amit mi látunk az nem a teljes akksi méret, picit alá és fölé lehet még menni akár pár 100mAh-t is , ez a buffer.
-
pity02
tag
Anno a p30 pro-nál kipróbáltam valamelyik akkus progit, talán az accubattery-t, de nem vagyok benne biztos. Az azt jelezte, hogy 100% után is tud tölteni, ahhoz képest egészen 104%-ig. Persze közben végig 100-at mutatott a telefon. Esetleg nem lehet, hogy arról szól ez, hogy a 100-at elérve leáll és nem tölti 104-ig?
-
xact
tag
Amit te írsz , az az intelligens töltés, én arról beszélek amikor állítólag úgy csinál a rendszer mintha 100%-n lenne a telefon, közben meg pl 80-90%-ig tölti de te mégis 100%-t látsz. Ezt már évek óta téma sajnos. Jómagam utána akartam járni és szomorúan tapasztaltam hojgy amit ír az kamu. A 100 az mindíg 100%, nincs semmi féle védelem mint mondjuk Samunék ahol beállítod a most már 80%-s korlátot és ott valóban megáll a töltés. Részben emiatt vettem a Honort hogy legyen benne akksi kímélő, de sajnos ez így nem lett igaz
.
-
xact
tag
válasz
VanAzAPénz #924 üzenetére
Jut eszembe, a Honor amúgy is átcseszi az embereket. Mert ugye írja hogy Intelligens akumulátor kapacitás, (volt hozzá szerencsém, nem a levegőbe beszélek) megnlétem 2 különböző USB teszterrel és nem volt változás, hiába volt ki-be kapcsolva. Még mielőtt valaki okosat mondana hogy kell idő,,,, mire?
2 hónapig volt nálam ha ennyi idő nem volt elég, akkor valamit nagyon rosszul csinál a Honor. Ismerősöm dettó ezt vette , kölcsönadtam neki és ő sem mért más, hiába volt bekapcsolva a funkció. Érdekes módon Samunál és a többi gyártónál ahol írják a 80-90%-nál lekapcsol szöveget, ott rendre működik. -
xact
tag
válasz
VanAzAPénz #924 üzenetére
Senki sem szerintem, én biztos nem. Ez a topik amúgy is halott sajna. Reddit esetleg?
-
Dodeszh
tag
Balószínűleg banki appról van szó, vagy olyan alkalmazásról, amelyik banki szintű azonosítást használ. Ezek az appok elvárják a dupla autentikációt, hiszen lehet, hogy te oldottad fel a telefont, de már nem a te kezedben van a készülék.
Ez apró kellemetlenség, de a te biztonságodat szolgálja. -
modflow
veterán
Beállítottam ujjlenyomatot és arcfelismerést is.
Ha be akarok lépni bizonyos appba, azonnal írja hogy sikeres azonosítás, de kéri kattintsak a megerősítésre.
Mármint minek? Én tudom hogy én én vagyok. Ha meg nem én vagyok és ekkor oda kattint az ember, már úgy is beenged.
Minek kéri azt a felesleges kattintást? -
modflow
veterán
Felesleges:
"És egy szóra visszatérve a hátlapra: alatta ott a Qi tekercs, amivel képes a telefon vezeték nélkül is tölteni (saját spéci töltővel 66 wattal, egyébként max 15 wattal) vagy töltést leadni (6 wattal). Mágnesek viszont nincsenek a hátlap alatt elrejtve, még nem Qi 2-es telefonról beszélhetünk." -
nessh
tag
válasz
VanAzAPénz #923 üzenetére
[link]
Ez konkrétan lassú. Ha látsz 30w-osat inkább azzal próbálkozz. -
VanAzAPénz
aktív tag
AccuBattery -t használ valaki?
-
modflow
veterán
Hogyan lehet widget-et hozzáadni a telefonhoz?
Add a widget
On a Home screen, touch and hold an empty space.Mert erre egyáltalán nem reagál...
-
spect80
senior tag
Ha Honor tárcsázód van és szeretnéd a hívásrözítést bekapcsolni akkor az előző posztom linkjében lévő lépésket kell végigcsinálnod, mert anélkül alapesetben nem aktív a rögzítés Honor tárcsázóban sem.
Ha Google tárcsázód lenne és ahhoz szeretnél hívásrögzítést akkor kellene a playstoreból letöltened a Cube ACR appot, mert googlenél csak azzal lehet rögzíteni
-
nessh
tag
válasz
VanAzAPénz #910 üzenetére
Aliról remdeltem egyet, simán tölt. Hiába áll el a kamera miatt...
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Szépen megkérnék valakit, aki segítene abban, hogy készítene nekem screenshot-ot angolra állított telefonnal, hol kell megnézni melyik tárcsázó van a telefonban. Tudnák venni jó áron külföldről, de a tulaj aki árulja, nem ért hozzá és nem tudja megnézni Google-s tárcsázó van-e benne. Nekem meg most Samsungom van, azzal hiába készítek screenshot-ot
-
xact
tag
válasz
VanAzAPénz #888 üzenetére
Sajna csak a saját márkásával lehet tölteni, amivel anno én próbáltam az a kamera kiállása miatt halott ügy volt
.
Szóval eléggé korlátozottak a lehetőségek. -
modflow
veterán
A Honor 20 Pro-n Huawei egészség volt, most meg Honor egészség van.
Van lehetőség, hogy átmozgassam a korábbi edzés, stb. adataimat? -
modflow
veterán
Hagyom én is a gyári kijelző fóliát.
A tokom (mágneses) pedig ilyen lett: -
koboldozat
senior tag
válasz
Pistike1985 #891 üzenetére
Jól le vagy maradva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nyaralás topik
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest