Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
st3v3np3t3r #2796 üzenetére
"Úgyfest". Persze.
Bármi, ami ezt alátmásztja, vagy csak hangulatot keltesz?
-
viharmadár
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #2796 üzenetére
Úgy tünik 431 re megjött tényleg.
Viszont semmivel nem lett jobb.sőt.
A rohadt Hdr fényképezést,automatán visszakapcsolja mindig.
Pl.
És az üzemidő is rövidebb lett.
Most már egy hete figyelem,de csökkent . -
st3v3np3t3r
nagyúr
Úgyfest a C430as nem kapja meg a MagicOS9-et.
Se HOTA-n, se HiSuite-en keresztül nincs semmi híre... de a neten is sokan panaszkodnak, hogy C00, C185, C431re már kint van -
h4h01
senior tag
1. Hálozati problémát én eddig nem tapasztaltam, elégedett vagyok vele..Az otthoni Wifi jelet pedig kiemelkedően jól fogja..Másodlagos telefonkent egy Samsung A54-et használok, ugyanolyan távolságból a Samu már eldobja a wifit, a honor még 3!!! csíkot jelez...Szóval ilyen hálozati gondjaim egyáltalán nincsenek vele..
2. Hát ez mondjuk so-so..Sokat nem fényképeztem még vele, de elájulni azért én sem ájultam el tőle..
3. Nem tudom, én nem vettem észre..
4. Az utóbbi 3 telefonomra csak fóliát raktam már..Azzal hibátlanul műkodik az ujjlenyomat is..Az üvegekkel nekem mindig bajaim voltak..Talán az utolsó a Galaxy Note 3 volt amire normális üveget tudtam venni, az se ma volt..Vagy elfelejted az üveget es lesz ujjlenyomatod, vagy üvegfóliázol és csak Arcazonosítást használsz, ami amúgy sztem sokkal jobb, ügyesebb mint az ujjlenyomat..5. Nálam eddig ez nagy pozitívum, minden második nap töltöm csak..Jól bírja nagyon, a gyorstöltes meg megint egy nagy kedvenc fícsör..
6. Tok az nyilván kevesebb van hozzá mint egy almához vagy samsunghoz..Nekem ez a TUDIA márkájú nagyon bejött..Véd is, annyira nem is bumszli, ki is néz valahogy..
-
peanar
senior tag
A gugli ilyen téren külön állatfaj, a régi Lg tv-mmel istennek sem akart működni.
Van egy Amazon fire stick-em arra találtam valamilyen appot majd a megfelelője ment a telefonra is....de ezekkel is nyögvenyelősen működött.
Egy fizetős app próbaverziója (a sticken) működött a legjobban, aminek most nem tudom megmondani a nevét mivel a stick most nincs használatban. -
Mikemend
senior tag
válasz
modflow #2786 üzenetére
Bevallom, az XDA-n én is régen jártam. Még a Sony Ericsson korában kalandoztam arrafelé főként (egy Xperia Pro-m volt), hogy újabb droidot is felpakolhassak rá, de amikor az LG G4-re átálltam, onnantól már nem volt szükségem buherálásra. Abszolút megelégedtem az LG rendszerével.
-
Mikemend
senior tag
A korábbi, LG V30-as telefonom és a régebbiek elsőre felismerték.
Ezért gyanús, hogy valami technológiai újítás miatt esetleg már nem támogatott. 2011-es szériás a TV, szóval simán kinézem. Még próbálkozom, hátha csoda történik (mint legutóbb a soundbar-ral is, úgy tűnik, nem haver a Honornak a Samsung).
-
NoOne1976
őstag
A jelszótárolót ti hogy használjátok? A P30 Pro-n annyi beállítás volt, hogy ki/be, aminél a jelszavakat a készüléken tárolta.
Itt viszont ki kell választani a preferált szolgáltatást. (Nálam nincs/jelszótároló/Authenticator/Google/Edge van.) Ezek alatt mit kell érteni?
-
modflow
veterán
Van valahol rendes tech fórum, ahol hozzá értők is vannak? Mármint ahol app-okat, rom-okat is buherálnak?
-
geryboro
senior tag
Telekom hálózat 5G-vel elég gagyi nálam is, de lefedettségben az S22u-ra köröket ver.
Az akksi a technológiának köszönhetően piacvezető.
Fotós képességen nálam csak szanaszét zoomolt periszkópos képekben marad el a Samsung érától, minden másban viszi.
Melegedési, gyors merülési problémám nincs.
80% töltés nem működik.
Kijelzőn hydrogel, kamerán üvegfólia.
Tok szűkös de vannak jók.
Nálam ennyi.
Droid frissülhetne már... -
yodee_
őstag
Én a fóliához tudok hozzászólni. Tudom hogy elvileg mindenálló, láttam teszteket mindent. Én akkor sem hiszek ebben. Sajnos egy nem gyári tok a gyári fóliát felnyomta így kénytelen voltam leszedni. Azóta ezt használom, és szerintem ár/érték szempontból verhetetlen.
-
F-ECT$
titán
1. Sosem tapasztaltam ilyet. Jó lenne kicsit szűkíteni a kört, hogy ezt mi okozhatja. Hálózat / wifi / böngésző / más. Speedtest mit mutat?
2. Csomó dolgot be lehet állítani, nagyon jó képeket lő szerintem. Még a P30 Pro után is.
3-4. Nekem fólia van rajta (nem üveg), azzal nincs gond. Az ujjlenyomat is megy.
5. Ez számokkal kifejezve mit jelent? Nekem ez az eddigi legjobb készülékem. 10-11 óra SoT is megy vele.
6. Tok gondom sincs.
Lehet találkoznod kellene valakivel, akinek ugyanilyen telefonja van és össze kellene hasonlítani őket.
-
VanAzAPénz
aktív tag
Üdv a klubban
.
Nálam is a kamera volt az egyik tényező, ami szintén csalódás lett.
Olajfestmény, nem kicsit.
Előtte egy OP Nord-m volt, ami ötöd annyiba került újonnan és akárkinek mutattam, hát nem a Honor jött ki győztesen.
GCam valamit valóban javít, de ez is inkább placebó, vagy csak vigasztalódás.
Agyrém hogy kiadtak vagy 4 verziót és én amilyen szerencsés vagyok, azt kaptam ami utoljára kapja meg a frisséteket.
Anno olvastam hogy műholdon is tud kommunikálni, mint kiderült ez csak Kínában megy.
Ott a 80%-s töltés, ami irdatlan nagy kamu. Eddig nem volt még olyan telefonom, amiben benne volt és nem működött..na ez rácáfolt.
Aptx-t is tud, de az is kamu.
Több eszközzel tesztelve, nem kicsit késés van.
Nekem is fél éve van meg, de szerintem nem sokáig marad meg.
Ami tetszik benne az az arcfelismerés és a hangszóró, meg az akksi.
De azért valljuk be, nem érte meg a több mint 400.000-t (nekem).
Korábban már többen becsmérelték a DXO-s eredménye miatt és nem hiába.
A tesztelők sem szeretik.
Akárhány kamera összhasonlítást néztem , sosem volt nagy durranás, akksiban még azt mondom szó-szó.
Előtte volt S23U-m illetve sima S23-m.
S23U után vettem meg a Honort és vele 1 időben lett egy S23-m és ment a Bench.
Hát, nem volt akksiban akkora különbség , mint amire számítottam.
Eljutottam oda hogy túl nagy, nehéz , drága .
A kompaktabb méret jobb lenne és nuku ívelt kijelző! -
Comic
aktív tag
Sziasztok!
Több problémám is akadt a készülékkel, illetve inkább annak használatával, így összesítve próbálok rájuk választ/megoldásrt keresni.
Az alany egy Telekom beszerzésű BVL-N49, c438 kernellel. DT.HUN 8.0.0.2 (CT.R1) rommal.
Észrevételeim.: (Ezekkel kapcsolatban mindenféle építő jellegű megjegyzés jöhet - még az "User error" jellegű is, feltéve, hogy a megoldása is kifejtésre kerül. Köszönöm!)
1., Nagyon ramaty a hálózati lefedettségem. Amikor pedig megfelelő térerőt is jelez, olyan, mintha vontatva működne a mobilnet. Néha 4-5G-n is alig-alig akarnak betülteni oldalak, s ami inkább a készülék felé tereli ezen problémával kapcsolatban a figyelmem, hogy wifi-n keresztül is hasonlóan lassúnak érzem a működését.
2., A kamera engem messze nem győzött meg. Hiába próbálok bármit, gyakorlati tapasztalatom, hogy mind a Mate 50 Pro, Mind a Xiaomi 13, Mind az S21 Ultrám jobb képeket csinált automatán (Nem vagyok fotós, így azt várom, hogy zsebből előkapva is jól működjön). Leginkább ez a "Mozgásérzékelős képrögzítés" idegesít. Ha akarom, ha nem, ő bekapcsol, pedig a beállítások-intelligens rögzítés menüben ki van kapcsolva.
Szóval sem a kép kidolgozottsága, sem a részletessége, sem a - talán - kontúrja nem az igazi. Egy sima 24"-os FullHD monitoron nézve, az összes kép olyan, mint valami olajfestmény.3., A kijelző sérülékenysége kritikán aluli. Tudom, hogy ez használati jellemző, de a korábban felsorolt készülékek mindegyike jobban bírta. Olyan karcokat szedett össze a készülék, amit sosem gondoltam volna. Mire való az edzett üveg, ha a mindennapi használat közben nem elég a saját védelem? Mondjuk ebben az S21 Ultrám magasan alulmúlta, de ez nem mentesíti az árban megtestesült feature-t.
4., Az előzőhöz kapcsolódó, az üvegfólia. Valahogy nekem minden üvegfólia használhatatlanná teszi az újlenyomat érzékelőt. Ilyet sem tapasztaltam korábban. Olyan volt, hogy újra fel kellett venni az újlenyomatokat, mert 'torzított a fólia, de ezen konkrétan nem működik. Sokfélét próbáltam és már egy kisebb vagyon elment a fóliák próbálgatására, de teljesen mindegy, honnan, vagy milyen. A hiba fennáll...
5., Ismét egy user error jelenség. Nekem nagyon merül a készülék. Nem tudom semmilyen módon adatokkal alátámasztani. Ez érzés. A korábban felsorolt készülékek közül talán a Mate 50 Pro, ami releváns gyakorlati viszonyítási alap lehet, de az mértékrendekkel jobban bírta. A használat kb. (már amennyire a google hiánya engedte) ugyan az volt, ez alapján alakult ki a kép bennem.
6., Az tokok. Tudom, hogy ízlés kérdeése, de nem találtam olyat, ami kellően védene, ne tolná le a fóliákat, ne melegedne benne a készülék ipari konyhává, vagy legalább kinézne valahogy. Nem igazán vannalk átfedések. Probáltam a Nillkin féle elhúzós, kifordítós camshield tokokat, MaxArmor tokot, szimpla sarokkamrás szilikont és a különböző, vékony, "leather" tokokat is. A kinézet az utolsó szempont, de ne csináljon már Ulefone, vagy Blackview jelleget egy tok, gyakorlatilag haszontalanul ebből a készülékből.
A kamera miatt vettem. Hittem a statisztikáknak, a teszteknek és leírásoknak, de valahogy nem azt érzem így fél év után, hogy azt kaptam, amit ígértek! Kérlek, ha tudtok segítsetek!
Köszönöm!
-
yodee_
őstag
Beállítások -> További kapcsolatok -> Vezeték nélküli kivetétés.
Nekem 3 samsung TV van itthon, mindhárommal zökkenőmentes a csatlakozás. 10 év körüli TV-k.
-
Peter.70
addikt
válasz
st3v3np3t3r #2764 üzenetére
Hol található a telefonban ez a tükrözés?
-
Mikemend
senior tag
Nekem viszont a Vezeték nélküli kivetítés (ha jól sejtem, régen ez volt a képernyőtükrözés) nem megy. Se a Chromecastot nem látja, sem a 2011-es Samsung tévét, ami DLNA-val kapcsolódna. Ennyire új a technológia a telefonban, vagy miért nem látja jól a tévét?
-
F-ECT$
titán
C431-en meg alig győzöm lelőni az értesítést, hogy frissítsem már
-
gegekutas
aktív tag
Búék mindenkinek!430ra jött már valakinek A15?
-
viharmadár
csendes tag
Akkor stilszerűen Boldog j évet mindenkinekl
-
geryboro
senior tag
Expressbe mindenkinek, tessék:
-
SsPL711
őstag
válasz
viharmadár #2746 üzenetére
Nekem annyira nem melegszik, 66Watt-os töltővel.
Nem tudom, hogy ez az új fajta akkumulátor mennyire szereti a gyorstöltést, de azt szokták mondani, hogy nem annyira szereti egyik akksi sem.
Viszont nem szeretnék normál vagy lassú töltésre sem vissza állni, szeretem, hogy ilyen gyorsan letudhatom a feltöltést. -
Mikemend
senior tag
Figyelem én is ezt a szupertöltést a droid 15-nél. Egy gyors statisztika: ha ezt használom, akkor 15 perc alatt 40%-ot töltött fel, 47%-ról.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
úgy látszik, a C430 egy mostoha gyerkőc, erre nem akar érkezni az A15
-
SsPL711
őstag
-
osonte
őstag
-
TomBond
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #2732 üzenetére
A 66w-osban van, de a 100w-osban nincs (ezek szerint). A 100w-os csatlakozója ráadásul nem USB-A , hanem USB-c. Szóval azt sem tudom használni!
-
TomBond
aktív tag
Vettem egy Honor (gyári) 100W-os töltőt. Nem gondoltam volna, hogy nem adnak hozzá kábelt!
Szóval adott a kérdés, hogy milyen kábelt vegyek hozzá, ami tudja a 80w-os max töltést?
-
szabo01
csendes tag
Sziasztok
Véletlen kitöröltem az időjárást a kezdőképről, hol tudom vissza állítani? 😁🤭 -
SsPL711
őstag
válasz
geryboro #2718 üzenetére
Én úgy vettem észre van értelme, annak ellenére, hogy kiveséztük.
Ha, be van kapcsoltva, akkor szerintem csak 80%-ig tölti, hiába ír 100%-ot.
Ha, nincs bekapcsolva az intelligens töltés és úgy töltöm fel a telefont, akkor a 100%-ról történő merülés lassabb, ugyan olyan felhasználás mellett, mintha belenne kapcsolva az intelligens töltés és úgy töltöm fel 100%-ra.De, ezt már lehet, hogy leírtam korábban
-
SsPL711
őstag
válasz
viharmadár #2715 üzenetére
Nálam sincs ilyen.
-
jegenye77
addikt
válasz
viharmadár #2706 üzenetére
Honor töltő igaz 66w os, nekem ha rádugom akkor lassabban tölti és rá kell tapizni a képernyőre akkor indul a gyors töltés.
-
l86544
aktív tag
válasz
viharmadár #2707 üzenetére
Tedd az ujjad a zoom sávra és mozdítsd el oldalra akkor jön elő a legyező
-
yodee_
őstag
Sziasztok.
Tudnátok tanácsot adni? Amikor megvettem a telefont akkor volt egy olyan funkció, hogy alkalmazásokba belépve, mikor kérte a nevet / jelszót akkor feljánlotta automatikusan a Google Jelszó kezelőt. Ez mostanában nincs meg. Én állítottam el valamit vagy megszűnt.
Köszönöm
-
viharmadár
csendes tag
Több nap telt el a a frissités óta,ugyanolyan használat mellett kissé belassult,és lecsökkent az üzemidő is. Hogy mi lehetett abban a 3.7 gigában..Sok szemét biztos,mert minden AI -nak tűnik innentől.
Viszont a legyezős zoom sehol.Vagy elbújt,vagy csak kamu.Az átrendezett fényképezés beállitásokról nem is beszélve.Nem lett jobb. -
F-ECT$
titán
válasz
CzGabesz64 #2704 üzenetére
Az apple a frissítésekben elég jó, és a fotós / videós képességei is kiemelkedőek. A Samsung is elég jó a frissítésekben.
A Huawei és a Honor frissítések terén elég gyenge, meglátjuk hogy 2 év múlva még jönnek-e erre a telefonra az ígért főverziók.
-
CzGabesz64
csendes tag
Érdekes a "nagy" samsung még nem tudott frissíteni! Szerintem ez a dolog nagyon túlvan hájpolva! Én több fórumot is olvasok, de a legjobb az almás mert ott minden jó csak beleharapott alma legyen rajta. Pedig évek óta csak kunlog az android után! Nekem jól jönnek a frissítése semmi problémám nincs a telóval!
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Mikemend #2702 üzenetére
Ahogy eddig mentek a frissítések
.
Látszik sajnos hogy milyen a support, még pár hónapja írtam a "központi" mail címükre azóta semmi válasz.
Normálisan angolul megírtam, hogy én miket tapasztalok és hogy lesz-e ezekre megoldás ?
Ez edddig elég rossz stratégia szvsz, ha már 4 év fő verziót igértek, kérdés az hogyan fogjuk megkapni. -
Mikemend
senior tag
válasz
VanAzAPénz #2699 üzenetére
Egyetértek, eddig más telefonoknál nem kellett trükközni a frissítéssel. Itt viszont egyelőre ez volt a közös pont. Valószínűleg a nagy frissítést nem nyelték be, ezért azt leküldték mindenkinek, de ezután kíváncsi leszek az alfrissítésekre, mennyire kapjuk meg.
-
Peter.70
addikt
Nekem is fel dobta a szoftver frissitést, pedig ki van kapcsolva az éjszakai és az automatikus frissités is
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó