- Milyen videókártyát?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- UHD filmek lejátszása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
janeszgol #635 üzenetére
A kérdés teljesen jogos, de sajnos egyre jobban beszűkülnek a lehetőségek. A Xiaomi többek között EDDIG ezért volt jó, mert megadta a lehetőséget a BL nyitásra, 3rd party ROM-ok telepítésére, ami nagyon nagy szabadságot jelentett a felhasználóknak és ez nagyon jó volt.
Eddig én is folyamatosan rootoltam a telefonjaimat, egyrészt a romolás lehetősége miatt, másrészt pedig azért, hogy akkor és úgy készítsek biztonsági mentést a telefonról és az appokról (azaz pontosan appok adatairól IS) amikor szeretném, mert ez sajnos root nélkül teljeskörűen továbbra sem megoldott, vagyis nem pár kattintásos folyamat.
Azonban a folyamatos Play Integrity spoofolás és Google oldali változtatás már tényleg mint egy macska-egér játék lett, ami egyre jobban korlátozza bizonyos appok és az érintéses fizetés használhatóságát. Ez végül oda vezetett, hogy meguntam, eladtam az összes itthon lévő készüléket, feladtam a BL nyitást és rootolást, mondhatni behódoltam és egy új készülékre váltottam, amit már nem rootoltam, gyári rommal használom.
De nem akartam ebbe az irányba terelni a topikot, csak megjegyeztem, hogy nagyon úgy tűnik, hogy a Xiaomi is gátat szab a "testreszabhatóságnak".
Elnézést az offért, részemről befejeztem a kibickedést itt
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest