Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
-
törölt tag
válasz tucsok. #55137 üzenetére
Tökéletesen megértem. Én Budapest külvárosából járok a Belvárosba dolgozni és egyre jobban rákapok a robogózásra, mert egyrészt élvezetes, másrészt sok időt spórolok vele, főleg ha a csúcsforgalmi időszakban kell valamiért jönnöm-mennem. Olyankor kocsival 20 kilométert egy óra alatt teszek meg, motorral 20-25 perc. Ontopic egyébként, egy új Honda SH300-ról van szó.
-
-
flegga92
senior tag
válasz tucsok. #64466 üzenetére
Valószínűleg nem típus specifikus fejegység, bár a kinaiaknál sose lehet tudni. Kollegamnak H Astrája van, és ugyan ez a baja, sőt a fedélzeti számítógépet is bukta (fogyasztás stb). Megoldás, hogy megmarad a gyári rádió és évente 2x át kell arra dugni beállítani az órát. Elképzelhető, hogy itt is működik.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz tucsok. #68101 üzenetére
Azok a fránya előítéletek...
Nem rád tukmálni akarom, csak megosztom, hogy mi 2 hónapja vettünk egy Ypsilont a 2 japán mellé, és imádjuk. Nem is gondoltam volna, hogy mennyi minden igényesebben meg van csinálva az olaszon, illetve mennyivel okosabb is az elektronikája, mint az én Hondámnak, pedig nagyjából párhuzamos időben futottak (2002-2008 vs 2003-2011).
-
buca84
őstag
válasz tucsok. #69069 üzenetére
Annak idején ezt a linket kaptam itt a topikban.
-
tboldi
nagyúr
válasz tucsok. #69069 üzenetére
4x100, a többi a 370. oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest