Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Juhhéj felkerültek!
before/after - kíváncsi vagyok kinek melyik tetszik jobban. Nekem a fehér attól a pillanattól, hogy megvettem marhára tetszett, és alig vártam, hogy végre felkerüljön. Viszont (a mester rakta fel, megnézettem a fékeimet is) amikor megláttam az volt az első gondolatom, nincs még itt a tavasz, át kéne ezt mégis csak fújni ezüstrehonda23 - a gumikról még nem nyilatkozhatok túl sokat, nincs nagyon most időm vezetni ezért bele sem mentem a kanyarokba, de beszélünk róla még úgyis. Viszont tény nyomtam egyesbe egy padlót közepes minőségű hideg aszfalton, és nem forogtak ki az első kerekek.
Ja és nem reagáltál még, hogy milyenre akarod fújni a felniket, de kizárásos alapon ez talán segíthet a döntésbenA kép 10km megtétele után készült a fényesre polírozott felniken, és semmi vadulás durva fékezés nem volt. Mondjuk az első nem drasztikus, de az nem gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest