Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Juhhéj felkerültek!
before/after - kíváncsi vagyok kinek melyik tetszik jobban. Nekem a fehér attól a pillanattól, hogy megvettem marhára tetszett, és alig vártam, hogy végre felkerüljön. Viszont (a mester rakta fel, megnézettem a fékeimet is) amikor megláttam az volt az első gondolatom, nincs még itt a tavasz, át kéne ezt mégis csak fújni ezüstrehonda23 - a gumikról még nem nyilatkozhatok túl sokat, nincs nagyon most időm vezetni ezért bele sem mentem a kanyarokba, de beszélünk róla még úgyis. Viszont tény nyomtam egyesbe egy padlót közepes minőségű hideg aszfalton, és nem forogtak ki az első kerekek.
Ja és nem reagáltál még, hogy milyenre akarod fújni a felniket, de kizárásos alapon ez talán segíthet a döntésbenA kép 10km megtétele után készült a fényesre polírozott felniken, és semmi vadulás durva fékezés nem volt. Mondjuk az első nem drasztikus, de az nem gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Eladó CURRUS NF11 Panther
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest