Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
zolynet #25763 üzenetére
jaja, csúcs kunyhó és hankúk gumik nagyon ott vannak, szépen csöndben a sarokban, de szárazon óriási potenciál van bennük, az rs2-vel én is nagyon elégedett voltam, ad07 szintű gumi volt, sőt szerintem picit jobban is tapadt. ráadásul angoloktól pofátlanul jó áron ház elé lerakva vettem az utolsó szettet, igaz 4 éve, 245-ös euró-nál, 116ezerért, 215/45r16 méretben.
tavasszal viszont gumicsere, vagy rs3 vagy ad08. könnyen elképzelhető az ad08 lesz, mert az rs2 viszont esőben korcsolyapályává változtatta az utat, mondjuk egyenes fékezésben jó volt, de így is életveszélyes tudott lenni. ahogy olvasom esőben meglepően jó az ad08 - már legalábbis a többi száraz versenygumihoz képest.igazából nem fogom széthajtani, télikerekek vannak rajta, le sem cseréltem tavasszal, nincsen mire, slick a nyári gumi már
csak nem akarok már motorról lefagyni nap végén, kezd nem egészséges lenni a 8-10 fok és driftelek minden kanyarban kb..
hátsó dob is megjött, természetesen az új tűzkarika meg egyéb szerelvények még mindig nem..
nekem csak ennyit mond: szeretnéd elvinni az autód? mikor? mondjuk akár most is. - vip vagyok, nincsen vérszívásszóval már csak egyszer kell bkv-ra szállnom, mackónadrág, edzőcipő, hátsó dob nagy csomagban, nem fogok kilógni az utasok közül
death:
mi a pontos gyári méreted?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest