Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Ma ajánlotta egy ismerősöm ezt a játékot. Szégyen ide, szégyen oda de én nem is hallottam eddig a Homefront-ról, de a videók alapján nagyon tetszik. Nincs eltúlzott grafika, azaz normálisan belátható a terep és nem gátol a szél, amint az arcodba fújja a homokot vagy a havat (lásd BC2). A videókból leszűrt sebzési rendszer kifejezetten tetszik. 2-3 lábra leadott lövés bizony nem elég ahhoz, hogy kifektesd az ellenfelet hanem adni kell nekik rendesen. Ráadásul ebben a játékban végre újra sikerülne érvényre juttatnom a már haladó szintű Bunnyhopping tudásomat (ezért sokan utálni fognak itt is
)Pár kérdésem lenne azokhoz, akik már játszottak/játszanak vele:
-vannak a játékban Squadok, ahogy azt a BF-nél láthattuk? BF2-ben és 2142 pl kifejezetten tetszik, hogy minden szakasznak van vezetője, aki kellő rátermettséggel jól össze tud fogni 4-5-6 embert és ütőképes szakaszt alkothatnak
-magyar klánok és magyar szerverek száma szintén érdekelne. Már ha van...
-gép nélküli pályák (infantry only) megtalálhatók multiban?
-gépek ütőképessége? (BF2142 pl szerintem nagyon eltúlozták. Egy walker röhögve fel tud aprítani egy fél tucatos gyalogsági csapatot)
-dobozos verzió hol a legolcsóbb? Találtam egy helyen 7.500Ft-ért de ott épp nincs készleten
Köszönöm a válaszokat előre is! Remélem hamarosan találkozunk a csatatéren. Azt hiszem a jövő héten érkező Crysis 2-t ki sem bontom, hanem túladok rajt. Homefront valahogy jobban bejön

Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)