- Milyen TV-t vegyek?
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcics
csendes tag
Hali Mindenki!
Olvasgattam eme nemes topicsot és már alig vártam, hogy végig érjek rajta, mivel meg szeretném osztani a közönséggel kicsi tapasztalataimat.
Én egy olyan előlapi panelt szerettem volna, amire nyégy venti van kötve, ebből három a 12V-ról kapja a feszt a negyedik pedig a procicsatlakozóról. Mivel az alaplapomon van egy kis világító ''izé'', ami piros fénybem pompázik, így úgy döntöttem, hogy világítson is a kicsike. De ha már világít akkor azt tegye szép egyenletesen. Kisérletezgettem azzal, hogy oldalról megvilágítok egy felcsiszolt plexit, de ez elég kakin nézett ki, mivel nem jutott mindenhova elég fényecske, így olyan kis felemás volt. Ezért csináltam ez kis dobozkát plexiből, majd azt kibéleltem alufóliával úgy, hogy a fényes oldala legyen belül. Négy ledet raktam a dobozkába és azokat is egy kicsit megdöntöttem. Ezáltal a ledekből kijövő fény iszonyatosan visszaverődik minden oldalról és szép egyenletes a fényerő a potik mögött.
Ide hogy lehet képet beszúrni?
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- EVGA Supernova 850 GT
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő