- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
Kb. két hete megérkezett az új házikó, de még csak most tudtam képet csinálni róla.
Szerintetek milyen színű harisnyázás mutatna jól? Szvsz a zöld már kicsit gáz lenne (olyan, mint a Coolink ventik). Kékre gondoltam, de nem tudom, hogy mennyire ütne el a zöld ventiktől.
-
peetmaster
senior tag
válasz Tothgera30 #30417 üzenetére
Az a baj, hogy úgysem hiszi el senki, hogy ha azt mondom, hogy nem is láttam a Te házikódat, mielőtt az enyémet megcsináltam. Pedig tényleg nem.
-
peetmaster
senior tag
Mindenképp tervben van a sata kábelek cseréje/harisnyázása, de jelenleg most nem tudok több időt fordítani a pc-re. Nem ártana megint átfújni a ház belesejét, plusz a kék színű slot zárók és 5.25"-os rekesznél lévő kis kék kapcsolók is át lesznek fújva más színre. De ezt a mulatságot meghagyom az unalmas téli hétvégékre.
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
Most jutottam el odáig, hogy összeraktam a gépet. Működés közben nem tudtam még képet csinálni, ugyanis egyenlőre még nem is működik a pc. Semmi extra, csak kívülről átpolíroztam egy kicsit, meg a kábeleket nagyjából elrendeztem. Ha működőképes lesz a rendszer, jövök még 1-2 képpel (a belsőről is).
Szerk: a 2db hiányzó slot takarót elfelejtettem visszarakni.
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
válasz zolee5016 #30277 üzenetére
Nincs semmi bajom a körítéssel, meg adtak hozzá kis öntapadós ragasztócsíkokat, csak ez a ragasztós metódus áll tőlem távol. Úgy terveztem, hogy nem teszem fel a (elölnézetből) bal oldali oldallapot, és ha belenézek, akkor ott fognak csüngeni az érzékelők... De lehet, hogy nem csinálok belőle nagy ügyet és fent hagyom az oldallapot.
Azért köszi!
-
peetmaster
senior tag
VGA-nál valahogy a nyákra kellene rátenni, az alaplapnak meg a hűtőbordájára. De sajnos a kivitelezést már nem tudom hogyan kellene megoldani. A prociról meg ne is beszéljünk. SSD-nél valószínű, hogy a szigetelő szalagos megoldás lesz.
enormous: de-de, van hozzá. Csak nekem ez a ragasztósdi dolog olyan fura.
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
Múlt héten megérkezett a Scythe Kaze Server ventiszabályzó. Nagyon komoly a design!
Kérdésem az lenne, hogy a hőérzékelőket mivel "fogassam" a mérendő hardverre? Az SSD-re, a vga-ra és az alaplapra szeretnék tenni 1-et.Amint rendberakom a pc-t, és megérkezik a vga, dobok fel képeket.
-
peetmaster
senior tag
Hogyhogy én erre eddig nem találtam rá? Nagyon komoly! Szerintem akkor meg is van a befutó, csak még jól szét kell nézni, hogy hol jutok hozzá a legolcsóbban postával együtt.
Köszi mindkettőtöknek a segítséget! Majd jelentkezek (képekkel), ha már megvan a cucc.
enormous: gyönyörű
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Van egy Cooler Master RC690-es gépházam, és tervezem, hogy vennék bele egy előlapi ventilátorszabályzót. Mindenképp minimal stílusban gondolkodom (belsejét már lefújtam matt feketére, meg majd a harisnyázást is szeretném úgy alakítani). Érdekelne a véleményeteket, hogy milyen típus illene ehhez a gépházhoz/stílushoz? Nagyon tetszik például az AeroCool V12XT is, de nem sok köze van a minimal-hoz. A Zalman MFC1 Plus (fekete) meg olyan snassz. Ha valakinek hasonló háza van, vagy csak szimplán ilyen stílusban építette a pc-t, annak szívesen venném a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Formula-1
- Gran Turismo
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest