- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
P100
senior tag
válasz FullGas #22467 üzenetére
Szerintem így kifelé szívja a levegőt..
Am én se raknám oda azt a ventit, elrontja az összehatást. Belül nincs még hely a venti számára a tetején?
(A géped elején az a fehér bigyó mi is? Valami kártyaolvasó, vagy mi?)
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
molnarpeter
nagyúr
válasz FullGas #28682 üzenetére
Van az 2 fok is A CPU12V kábelt szvsz rejtsd el az alaplaptálca mögött, vagy vidd tovább egyenesen az 5,25-ös helyek mögé, a 24 pinest is igazítsd vízszintes állapotba, és a tápból kijövő köteget és környékét is szépítgesd (mindenbe belemenő tipprovatunkat hallották)
FullGas megint: Milyen cpu hűtőt vegyek topik
mp
[ Szerkesztve ]
-
zsombor22
aktív tag
válasz FullGas #52617 üzenetére
Én még egy kicsit megrendezném a kábeleket,és raknék valami normális hűtőt a procira,de különben rendbe lesz.
A wifi stick-et dugd be hátulra tényleg rontja az összképet.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
gepid3
tag
válasz FullGas #52617 üzenetére
Hello!
Azt tudod hogy milyen asztalod van pontosan, most vetted azt is? Én is hasonlót akarok, hogy fel férjen rá a gép, most a szőnyegen van, nem túl jó ott neki, meg hát oldalablakos, kék ledes, jól nézne ki fent. Úgy látom alulra még beférne a nyomtató is. A házad milyen hosszú, széles?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Hardcore café
- Wuthering Waves
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.