Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Panasonic LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
OK, köszi
.
Meglett a Szükség szobája, végre, már növények nőnek is benne, szépen sorban.
Most ott tartok, hogy ballonokat kellene elkapni, vagy mi, a seprűn lovagolva!
Csakhogy hogyan tudom a seprűt elővenni, nem találtam rá billentyű parancsot??
Itt állok a Station-on, de nem tudom hogyan vegyem elő azt a szart... -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1896 üzenetére
A kastélyban adja az enyhén hülye gondnok.
Olyan hülyeség a küldetés sorozata.
Végén már röhögtem.
Nem akarom lelőni poént.
A pasi a tanári szobáknál adja a küldit.
Törj be és hozz el valamit amitől nagyon fél.
De készülj fel hogy az a valami rém ilyesztő.Igazából nem,egy cuki szobor,csak a gondnok zakkant. Minél többet találsz meg annál erősebb zárakat törhetsz fel.
Térképen látni fogod hogy melyik területen mennyi ilyen rémet kell elkapni.
Nappal is megtaálhatod,de csak éjjel hatástalaníthatod.
Térképre kattintva tudsz aludni éjjelig.Vagy reggelig. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1894 üzenetére
Azért a mellék küldiket is told,amelyiktől megtanulsz betörni zárt ajtókon nagyon fontos.
A legtöbb jó cucc a játékban zárt ajtó mögött van.
Ami sötét varázslatokat illeti,nem kell őket megtanulnod,egyszer egy karival kipróbálni lehet,de többre mész egy jó csatamágus kombóval.
Irtózatosan nagy a cd-jük.
Bár kombinálva és upgradekkel elég jó,de ha eltolod a kombót lesz vagy 2 perc mire újra használhatod.
Ha van seprúd csináld a seprű küldit,keresd meg a leszálló platformokat,pukkaszd ki a lufikat,azokat seprüvel kell elütni és kipukkadnak.
Na és keresd meg az ősi varázslat erősítőket.
Kezdetben két ősi varázslatot tudsz elsütni csak,de ha megtalálod az elszórt ősi varzslat erősítőket,sokkal többet tudod használni sokkal többször. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1891 üzenetére
Szükség szobája itt van.
Belülről meg kb ilyen,de nálam ilyen,mindenki egyénileg személyre szabhatja.
Vannak benne viváriumok meg szobák is,szobákban növények bájitalfözőedények és egyéb vackok vannak.
Ez a szövőszék.Egyik szoba.
Ezzel a zsákkal kapod el az állatokat.
Harmadik képen a karácsonyfa mögött egy vivárium bejárata látható,négy van belőle nekem.
Ahol kisállatok vannak.Ez egy másik.
Harmadik.
Negyedik. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1891 üzenetére
Nem ez nem a szükség szobája.
Az a roxforts egyik tornyában van.
Sokkal hatalmasabb.
Térképen a fészkekben háziállatok vanak,nem megölni kell őket hanem begyújteni és eladni jó pénzért,vagy hazavinni a viváriumba hogy meg etesd és megtisztogasd őket,akkor adnak neked ritka szőrt és egyéb vackot amiből szőhetsz erős cuccokat.
Ismeretlen itemeket a szükség szobájában a szövőszéknél tudod azonosítani.
Egyébként otthon is tudsz állatokat szaporítani és eladni őket.
De ne aggódj nem ölési célból adod el.
Szükség szobájához egy manó fog elvezetni. -
tibaimp
nagyúr
Szia
Megint felmerült pár kérdés.
Ez a titkos barlang vagy mi egyúttal a Szükség szobája is?
A térképen vannak állat LAIR-ok (fészek, odú). Párat kipucoltam, de a jel a térképről nem tűnt el, nem is fog (vagy nem öltem meg valami "fő" szörnyet a fészeknél)? Csak mert a Treasure Vault (kincslelőhely barlangok), miután kipucoltam, el is tűntek a térképről.
Az ilyen Ismeretlen Item-eket hogy lehet "ismertté tenni"?
-
tibaimp
nagyúr
Igen így van, a küldetés már fel van véve és egy fölötte futó átjáróhídon nézek le a kőre épp a képen. A többi is magasan volt, de azokat leszedte az "odahívó varázslat", de ezt nem, akár hogy próbáltam.
Káposztám már van, mert a füveskerti küldetés/tanóra már megvolt.
OK, köszi a segítséget, majd még írok, ha valami nem stimmel
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1887 üzenetére
Hááát,először is nem tudom hogy a francba kerültél oda fel.
Másodszor az egy küldetés tárgy.
Egy kislány majd megkér hogy szerezd őket vissza mert nagyobbak bunkók voltak vele és eldugták.
A ruha upgrade akkor jön elő ha megszerezted a szükség szobáját.
De,az upgrade nem egyszerű,rengeteg varázslénytől kell szerezni alapanyagot,ami nem vészes mert lesz saját állatkerted,de a nehezebb az upgrade ami a képemen is látszik,három szintjük van 1-2-3,ezeket bandita táborokból lehet megszerezni,egyszer elég,utána már tudod akárhányszor elkészíteni,csakhogy asszem random adja.
Vagyis nagyon sok bandita tábort kell kipucolni.
Például az avada kedavra vagy crucio erősítőre elég sokat vadásztam.
De ha a ruhádat tele rakod 3-as erősítőkkel,úgy brutálisan erős leszel.
Ha arra vágysz akkro harcolnod sem kell,csupa zöldséges erősítőt raksz beléjük raksz a zöldségekre talent pontot,eldobsz pár káposztát és megesznek bármit.
Lesz majd saját kerted is ahol annyit termeszthetsz amennyit akarsz.Saját bűbáj főzőid.
Gyakorlatilag ha harc előtt benyomod az erősítőket és megfelelő varázslatokhoz való erősítőid vannak,eszement erős leszel.
Én a legnehezebb arénát is úgy levertem karakteremmel hogy szinte unatkozott.
Jött egy hullám a villám poti meg szó szerint agyonbxszta őket.
Plusz pár káposzta meg egyéb harci virág és az egész banda döglik.
Feltápolt káposzta bármit kinyyr. -
tibaimp
nagyúr
15-ös vagyok már, de még most megyek ki a kastélyból az első faluhoz, ahol a fő szál sztorija szerint találkoznom kell a lánnyal. Egy csomó tekercset meg gyűjthető cuccot megtaláltam, így kaptam a 80XP-ket, kb így lettem 15-ös.
Két kérés merült fel ismét: Ezt a Gobestone-t hogy lehet felvenni, ott van lent egy peremen? Az "odahúzás" varázslat nem működik.
A másik a gear cuccok upgrade-je, mindig csak mutatja, hogy lehet, de mikor és hogyan?Amúgy nagyon bejön a játék, és nagyon szép is, főleg így RT-vel!
-
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1884 üzenetére
Nézd a játék elején mikor kevés varázslatod van érdemes kimenni a kastélyból és gyalog bejárni az erdőket és a dombokat,mindenhol ahol ellenségbe ütközöl kihívást fogsz kapni.
Így vagy úgy öld meg az ellenségeid,ha sikerül kapsz xp-t és egyéb jó dolgot.
Amíg kevés varázslatod van,ezek nagyon könnyűek,mire a sztoriban elérsz oda hogy repülni tanulj,már simán lehetsz 20-as szintű is.
De ha gyorsan haladsz a sztorival és a mellékeseket hagyod vagy a kihívásokat akkor nehezebb lesz.
Minl több varázslatot ismersz a kihívás annál nagyob szívatás lesz.
Mellsleg ha megnyitod a saját boltodat roxmortsba akkor jobban kereshetsz a cuccok eladásával. -
tibaimp
nagyúr
Plata, itldj: Köszi
Ja és én Hugrabug vagy mi lettem, ha jól értem.Igen közben meglett a láthatatlanság
Persze, most így hirtelen egy-két ilyen ládát találok csak....is be kellett lopózni a könyvtárba!
Amúgy mindegyik500 aranyat ad?
Még egy kérdés:Ez a GEAR méret, most 20, növelhető? (idegesít, hogy állandóan a faluba kell ugrálnom eladni a sok szart, ami már nem kell)
-
itldj
aktív tag
válasz
tibaimp #1876 üzenetére
Ezek a rewardok általában nem konkrét tárgyak, hanem transmog "kinézetek". Elvileg bármilyen rajtad lévő cucc kinézetét át tudod alakítani a karakterlapon, ahol látod hogy milyen cuccok vannak rajtad. (Bármi olyanná, amit egyszer megtaláltál, feloldottál)
Így nem fogsz úgy kinézni az egész játék alatt, mint egy bazári majom, csak mert annak a cuccnak vannak jó statjai. -
Plata
félisten
válasz
tibaimp #1878 üzenetére
Igen a főszál része,nem akarom elspoilerezni,de nemsokára megkapod,amikor éjszaka elmész egy küldetésre.
Te még kb a tutorial résznél vagy.
Akkor kapod meg a láthatatlanságot amikor valakivel éjszaka be osontok az iskola egy zárt részébe.
Azt tudnod kell hogy a játék első része az attól is függ milyen házba osztottak.
Hülye Jack barlangjáig minden attól függ melyik házban vagy.
Azért nevezem hülyének,mert én végig vittem mind a négy házzal és tudom hogy a csóka egy rohadt nagy balek.
Mivel mindent csak akkor tudsz meg a süket sztorijáról ha mind a négy házzal megcsináltad.
Azt elkell mondanom még hogy griffendéllel a legnagyobb szívás. -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Most vettem meg a játékot kemény 15EUR volt a Steam-en, és nagyon tetszik, bár még csak az elején vagyok.
Két kérdésem már lenne is:
Ezt a ládát hogy lehet kinyitni (vagy 100-at találtam már)
Másik, hogy ezek az collectible items-ek, hol jelennek meg az inventory-ban? -
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Múltkor, hogy levolt akciózva a játék steamen így gondoltam kipróbálom. Örülök neki, hogy így döntöttem, mert nagyon jó kis játék, de hogy a lényegre térjek. Magyarítással játszom és sajnos az állat nevek is le vannak benne fordítva és mikor egy két cucc fejlesztéshez kell nem tudom megnézni neten hogy hol található
tudnátok segíteni benne hogy ezeknek az állatoknak mik a magyar neveik a fordítás szerint ?Puffskein
Fwooper
Jobberknoll
Graphorn
Mooncalf
Unicorn
Niffler
Giant Purple Toad
Thestral
Hippogriff
Kneazle
Diricawl
Phoenix -
Plata
félisten
Úgy nézki jön a sztori DLC és egy különleges kiadás.
[link] -
Plata
félisten
A Warner Bros pénzügyi igazgatója megerősítette hogy készül a játék folytatása,a megjelenés pár éven belül esedékes.
Nem hivatalos,de állítólag a játék Director Cut változata is jön.
A legutóbbi frissítés file-jait szétszedték és állítólag abban vannak rá utalások. -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Törölték a másik Hogwarts Legacy fórumot aminek nem volt a neve végén, hogy teszt?
Abban kérném a segítségeteket, hogy a nem találok 1-2 Merlin próbát. Írja, hogy 4/5 abban a régióban, de én nem találom...
Van ezeknek rejtett fajtája vagy esetleg barlangban is lehet?Üdv.
-
Plata
félisten
Na még is jött peccshez szöveg.
Hogwarts Legacy Hot-fix Notes - 7/24/2024 (PC)
Build Version – 1235957
Developer notes – This is a PC-only hotfix aimed to resolve critical crashes users may encounter due to memory leaks and invalid shared pointer usage when running on graphics cards that support frame generation and having HAGS (Hardware-Accelerated GPU Scheduling) enabled.
PC
Stability
Fixed instances where memory leaks and invalid shared pointer usage were found when running on graphics cards that support frame generation and having HAGS (Hardware-Accelerated GPU Scheduling) enabled. HL-16304, HL-18657
Knowledge
Fixed instance where buying a broom at Spintwitches would cause the ingredients’ collection tallies to reset. HL-18873 -
Plata
félisten
Ma is jött egy peccs,de steam nem írja mit tartalmaz.
Ha jól láttam 389mb,letölteni gyorsan le töltötte,de utána legalább 20 percig módosította a játék file-jait.Megvacsoráztam és vissza jöttem még tartott a filemódosítás. -
Plata
félisten
Ma jött egy nagy peccs.
Kb 690 mega.Build Version – 1228792
Developer notes – This is a hot-fix patch aimed to fix a few persistent crashes. Several lighting, collision and functionality issues that have popped up within the newest Photo mode have also been addressed. Multiple other bugs have been fixed.
Disclaimer – While this patch addresses multiple issues, there is one known crash that happens frequently on some systems that we weren't able to fix in time for this release. If you continue to experience frequent crashes, this temporary work-around may help: Go to Windows Settings, System, Graphics, and disable "Hardware Accelerated GPU Scheduling" if you have it enabled. We are actively working to resolve this issue and will release a fix as soon as possible
DLC:
Fixed instance where the Dark Lightning Broom could not be obtained when continuing a previous save after downloading and installing the latest patch. HL-18766
Localization:
Fixed incorrect Arabic translation of circular taped glasses pop-up reward screen message.
Photo mode:
Fixed instances where toggling the HIDE NPCs option didn’t work with some students, dragons, dementors.
Fixed instances where lack of collision would allow players to see OOW through dungeons’ ceilings.
UI
Fixed instance where using the Portrait Filter in Photo Mode would cause unintended artifacting. HL-19082
Compatibility
Fixed instance that would cause over exposed lighting after updating NVIDIA drivers to 555.99 version. HL-18678 -
homerhamm
addikt
A köcsög manóval miért nem tudok beszélni a szükség szobájában? Meg akarom változtatni a helység hangulatát. Talán megjött neki, vagy megint hisztiroham?
-
homerhamm
addikt
válasz
Lord Amper #1855 üzenetére
Szerintem meg más varazslóiskolák is jöhetnének fő helyszínként, pl. Durmstrang, Ilvermony, stb... Persze úgy megcsinálni, hogy azért ismeroős varázslatok, akár ismerős Durmstrangos karakterek legyenek benne, pl. utalás szinten.
De akár a Japán és Afrikai varázslóiskolát is megnézném, lehetne amúgy kreatívoskodni és legalább nem újjabb Roxforti kaland lenne.
A Durmstrangról már tudunk egy csomó dolgot, azért lehetne az a legvalószínűbb, persze a jövő kérdése, hogy mit hoz a HL2, ezt majd az első trailernél meglátjuk. És az már tuti nem jön jelen generációs konzolokra.
Persze ha a Durmstrangba játszódna a játék, akkor már nem Hogwarts Legacynak fogják hívni a játekot.
-
válasz
homerhamm #1853 üzenetére
Az látszik hogy maximális tisztelettel és alázattal nyúltak az alapanyaghoz de túlvállalták magukat. Alapból ez egy kis noname stúdió akik ilyen Verdák meg stb... címeket csináltak a Disney-nek. Ehhez képest kiváló munkát végeztek.
A játékban dataminerek találtak social pontrendszerre utaló részeket, és hogy Natty, Poppy és Sebastian olyan companionok lettek volna, akiket mindenhova lehetett volna vinni és az interakciók során szociális pontokat kaptunk volna így mindegyik companion máshogy viszonyult volna hozzánk.Tanórára is kellett volna járni rendesen, ez se lett kidolgozva.
Van nyoma egy rakat kihagyott varázslatnak, egy csomó varázslat feesztett "maxima" formájának etc...
Azt nagyon sajnálom hogy a WB-nél beindult a pénzszivattyú, ahelyett hogy amúgy ezt a játékot csiszolgatták volna tovább még úgy 2-3 season passal. Mert időhiány miatt sok minden nem valósult meg.
Viszont ebbe kellett volna belerakni, mert egy 2. részben újra Roxforti diák vagy sztori az erősen rókabőr lenne. Ellenben Roxfort meg megérdemelne még finomítást, amennyi meló van az egészben. -
homerhamm
addikt
válasz
Lord Amper #1848 üzenetére
Azért a varázsvilág sem ilyen g*ci.
-
-
homerhamm
addikt
Miért raknak Moonstonet a textúra alá??
-
homerhamm
addikt
Szerintem a Felix lötyi bugos nálam.
-
Ventur@
senior tag
"A küldetés télen jelenik meg."
Akkor ebben hiba van, mert nálam a játékban már messze nincs tél és mégis megjelent a küldetés, amint a nagy frissítés után beléptem. Főszálat rég befejeztem, egy-két kisebb mellékküldetés van még, 38-as szintű vagyok. Láttam két videót is, ahol az egyiknél tél volt és megjelent a küldetés, a másiknál ugyanúgy nyár, mint nálam és mégis ott volt a küldetés. Na, akkor ez most hogy van
?
Semmilyen modot nem használok a játékhoz, csak a magyarítás van fent. -
Ventur@
senior tag
Hali!
Ismerősömnek nem jelenik meg az új boltos küldetés. 39-es - azt hiszem - hollóháti vagy mardekár karaktere van. Összes fő és mellékküldetést megcsinálta. Volt már Steam-en fájlellenőrzés és teljes újratelepítés. Mit lehetne még csinálni, hogy megjelenjen a küldetés?
Neten semmit sem találtam erről, pedig szántam rá időt, hogy találjak infót.Ui: Nem kifejezetten szeretne új karaktert kezdeni, csak ezért
.
-
Plata
félisten
Na és ps5-re jön a Hogwarts Legacy Director’s Cut változat is.
-
Plata
félisten
Jelenleg épp jön le 53 giga frissítés.
-
Plata
félisten
Summer update.
[link] -
-
melega
őstag
Neked van időd, nekem nincs. Udvaros meló, aztán lovardába dolgozok nem részletezem, estefelé kimegyünk apámmal ahol a gyümölcsfák vannak.
Meg amellett szablyára járok.Úgyhogy nekem csak hétvégén van időm játszani, már nem úgy van mint régen hogy a videózott játékokba belefektetek napi 3 órát ,azt nagyon ritkán tudok.
Amúgy írtam DA Origins fórumon majd írd meg a véleményedet.
-
Plata
félisten
Jövő héten gyün a peccs.
[link]
Lösz fotó mód is. -
homerhamm
addikt
Imádom ezt a játékot.
-
melega
őstag
<spoiler>
végjáték: [link]
Osztályelső is meglettSzerintem 12-14 éves gyerekeknek aki szeretik az akciójátékokat, vagy akarnak egy jó változatos könyv adaptációt például fifa mellé tökéletes választás
</spoiler> -
Jön a Quidditch game is. Gondolom annak a sikere nagyban befolyásolja a jövőbeli HP játékok sorsát. Attól hogy a szuperhősös szarjuk senkit se érdekelt (mit vártak, mikor a Midnight Suns, meg a Gotham Knights is rohadt nagy bukó volt), a szuperhősfilmek döglődnek a Marvelnél is, a DC filmek a WB-nél meg sosem jöttek össze.
Ott lesz a HP Sorozata a WB-nek a Max-en, pont akkor lehetne megtolni egy új Hogwarts game szekerét, de neeem nehogy hosszú távú stratégia legyen...
Simán csak a DC Universe minden fronton bebukott, a Wizarding World meg újra fejhető rogyásig, mert felnőtt egy újabb generáció akikkel meg kell ismertetni. De rinyáljanak csak...
-
r6man123
senior tag
válasz
ericdrawen74 #1816 üzenetére
Nálam nincs hibaüzenez, fekete képernyő majd kicrashel az asztalra.
-
r6man123
senior tag
Még decemberben vettem meg PC-re a játékot, akkor írtam is, hogy játszhatatlanul fagy a cinematic-ok alatt.. Gondoltam adok még neki időt, hátha jön patch, driver, bármi... Friss Windows, minden naprakész és a játék még mindig kifagy... Másnál is van ilyen probléma?
4070ti, 32giga ram, R7 5700x - 4k, ultra, lagmentes amikor megy -
Plata
félisten
Petíció indult hogy a hogwarts legacy 2 ne live service játék legyen.
-
Plata
félisten
válasz
Celithrandi #1811 üzenetére
Ha azt kapod meg pc-n ami ps exkluzív tartalom és kezdetek óta benne van a játékban akkor az nem igszán dlc.
Tavaly is lehetett ősszel ruhákat szerezni twitchen,akkor már az is dlc. -
Plata
félisten
Volt egy hír miszerint valószínűleg mégis lesz második rész,de teljesen más mint az első,nyáron jön a mostanihoz egy update,de sajnos sem dlc sem hasonló nem jön,csak kis ráncfelvarrás pár küldetés és talán kozmetikai cuccok,meg egy két olyan tartalom amit talán kivágtak a játékból.
Második rész ha el is készül nem olyan lesz mint az első,az már a fizetős formában jön,vagyis lesz hozzá live service meg rengeteg fizetős cucc.Na és lehet telefonra jön. -
Plata
félisten
válasz
Celithrandi #1806 üzenetére
A modderek mikor szétszedték a játékot találtak egy nagy rakás kimaradt térképrészletet,van hol teljesen kész pályákat találtak,csak elzárva.
De egyébként a következő rész már eleve csak új generációs konzolon jelent volna meg ,Ps5 meg ps5 pro,xbox-os konzoloknak nem tudom mi a nevük,szóval azért nem írtam.
Majd ha ésszerű és követhető lesz a neve megjegyzem. -
Plata
félisten
válasz
Celithrandi #1804 üzenetére
Igen volt.
Ha jól tudom az volt hogy kb 2027-28-ra lesz kész. -
Plata
félisten
Úgy néz ki hogy lőttek a Hogwarts Legacy 2-nek.
Hiába volt sikeres a játék a warner másik játéka bebukott ezért többé nem csinálnak AAA játékot,csak mobilos és ingyenes játékokat akarnak kiadni.
[link] -
Plata
félisten
válasz
Celithrandi #1801 üzenetére
Jah.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest