Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
Üdv! 38-as szintű vagyok de még a talentekből hiányzik jó pár. Ugye pontokat csak szint lépés után kapunk, na most akkor így hogy lesz meg az összes? 40 a max szint
-
Plata
félisten
Azért vannak hibák a játékban.
Az előbb találtam egy levelet barlangban amit a gyógynövény tanár írt,hogy milyen magányos volt elsős korában a három seprűben.
A filmekben a roxmortsba csak harmadik évtől lehet le menni.
Vagy félre magyarítás? -
F_Peter
őstag
Igazából majdnem mindenre igaz ez. Merlin trialok, treasure barlangok, harcok, ősi mágia helyek, beast befogások, stb. Az első pár jó pofa, de a 40. után. Értem én hogy ne akarjak 100 különböző merlin trialt vagy akármit, de akkor inkább ne legyen benne 100 csak 40. Persze ilyen ez a műfaj - tisztelet a kivételnek.
-
shotika
őstag
Alohomorát érdemes minél előbb 3-as szintre húzni - nem nehéz, mert a térképen jelöli, hogy ha van a városban. Roxfortban mondjuk kutatgatni kell egy picit.
Viszont szerintem az egyik legbénábban kidolgozott elem a játékban. Az elején még élveztem, de amikor már a 40. lakatot kellett kinyitnom, már fogtam a fejem...
(ráadásul a nehezebb lakatok is ugyanazok...) -
Kylesa
aktív tag
Köszi! Mondjuk nem tudom, mi az a próba, amit említesz.
Most kell elmennem a könyvtár zárolt részébe.
Én a Morrowinddel és az Oblivionnal is brutálisan sokat toltam anno (játékidőben nálam csak a WoW és a Diablo 2 veri őket), imádtam mindkettőt, egyébként a Morrowind nekem is inkább a szívem csücske, mint az Oblivion. A kapukat én sem szerettem, de mással nem volt gond, 2006-ban eldobtuk az agyunkat tőle, sokkal nagyobbat ütött, mint 11-ben a Skyrim.Weasley professzor rokona a könyvbeli Weasley-knek, vagy csak névrokon?
-
Plata
félisten
válasz
Cseri0058 #766 üzenetére
Én jelenleg őszben járok a hollóhátas karakteremmel,de nagyon sokat mászkálok és felfedezek vele.Megvan mind a három szint az alohomora-ból,a roxfort körülötti régiókat be jártam,rengeteget párbajoztam,sok ládát megkerestem,barlangot kirámoltam,nagyon tetszik a mostani évszak,az ősz igazán csodás,gyönyörű a táj is,bár egy évszakkal korábban is szép,de ilyenkor már meg jelennek a halloween dekorácioók.rengeteget mászkálok csak úgy a nagy világban,a déli régiókban nem jártam,sok dolgot begyűjtöttem,mindne házban szét nézek minden szobát próbálok felfedezni roxfortban,bár most épp arra próbálok rá jönni hogyan kell egy erkélyre be jutni a harangotornyban.Se hogy sem találom a bejutást rá.
Telet nem nagyon szeretem,így minél többet akarok őszben el tölteni,télen csak egy jó dolog van,a hógolyócsata a hóemberekkel.
De a havas táj vacak.
Egyébként ezzel a karival sokkal többet vacakolok dolgok megkeresésével és felkutatásával,egy csomó érdekes levelet találtam már ami érdekes információkat ad sok emberről.#787Kylesa
Alohomora az első próba után jön.
Én csak akkor kaptam meg,elvileg 11-es szint kell hozzá,de nekem még 27-es szinten sem adta,csak az első próba után.
Morrowinddel iszonyúan sokat játszottam,hihetetlenül sok órát elmolyoltam vele,minden kiegészítőjét végigtoltam,de oblivion-t egyszer sem vittem végig.A sztorija nem lett volna annyira rossz,de az oblivion kapuk fárasztóak voltak,plusz tök gáz volt az optimalizációja,emlékszem hogy tele volt idióta grafikai bugokkal meg minden baja volt.Skyrim jó volt,azt is végig vittem,kivéve a vámpíros sztorit,az nem érdekelt.Skyrim mikor ki jött újra kedvet kaptam az oblivionhoz,ugyanazzal a géppel amin a skyrim gond nélkül ment az oblivion olyan textúra hibákat produkált hogy azt hittem rosszul látok. -
Kylesa
aktív tag
Nektek nem illúzióromboló az - az imént tűnt fel -, amikor megálltok meghallgatni két NPC beszélgetését, és mindig tök másról beszél mind a kettő?
Totál elbeszélnek egymás mellett. Az egyik mondja, hogy szívesen szétnézne a többi ház klubhelyiségében is, erre a másik nekiáll arról magyarázni, hogy még gyakorolnia kell az Acciot... És ugyanígy folytatják.
Még az Oblivionban is értelmesebb csevelyt folytattak egymással az NPC-k. -
Mizol29
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #782 üzenetére
Végig rohanni a story szálon és letörölni a játékot
-
Plata
félisten
Mardekáros karival kiakarom próbálni az összes csúnya átkot,na és meg is akarom szerezni.
Bár tuti hogy mardekáros karival nem lesznek olyan jó kis beszólások a mardekárosoknak.Kedveltem ahogy a griffendéles kari beszólogatott Sebastian-nak.
-
Plata
félisten
Azt tervezem hogy a mardekáros karakteremet még lassabban húzom,vele megpróbálok még hamarabb nagyobb szintre elérni minél kevesebb sztori küldetéssel.
Lol,miközben neked írtam közben félszemmel admiraltyzok,mert azt lehet csinálni meló közben,a mérnök karimnak vettem ki egy hajót hogy ki szedjem majd este a traitjét.
Amikor megveszel egy hajót a játék ad neki egy alap nevet,utána át nevezheted.
Poén de rólam nevezte el.
[kép]
Hopp,.eltoltam a képet,mert alt taboltam .
Hüyle steam elcseszte a képet. -
Plata
félisten
Nézd én sokat megcsináltam úgy hogy csak 3 támadó varázslatom volt.
Mindig olyan egyszerüeket kaptam hogy ezért lettem gyorsan nagy szintű.
Ha nár vannak cifrább varázslatok akkor mindig olyan idiótaságokat kér.
Mikor még alig volt varázslatom sokszor azt kaptam hogy fejezd be a harcot úgy ahogy csak akarod.
Annál lazább nincs. -
Plata
félisten
Ma rátaláltam arra a bugos NPC-re akivel az első karakteremmel is összefutottam.
Pasas most is a föld alatt volt az árnyéka a padlón mászkált.
De sikerült kiugratnom a padló alól incendio-val.
Viszont tovább nem tudtam sebezni,csak állt mint a sóbálvány és pofázott vég nélkül.
Ugyanez a papsajt az első karimmal.
[kép] -
melega
őstag
Srácok elbasztam az utolsó küldetést, mikor a főbossal küzdöttem 9 flaskám volt élet, mikor 0 ra reredukáltam akkor írtam felül au auto savet és haltam meg.
0 élettel kezdte újra a bossfightot mert elbasztam a mentést.Úgyhogy holnap újra csinálom az utolsó főküldetést.
-
Plata
félisten
válasz
Cseri0058 #766 üzenetére
Hát én nem tudom mást mit csinált,de én élvezem a játékot,a felfedezést,a mászkálást meg mindent.Nekem eddig 128 órám van benne,de ahogy elnézem még legalább ennyi lesz.Ahogy észre vettem mindegyik háznál valamennyire változik a sztori.Vagyis legalább egyszer mindegyikel végig viszem a sztorit.
Már meg is van kreálva a négy karakter. -
BenSopra
tag
válasz
csababarca #759 üzenetére
Jogos, de a golyó csak akkor működik ha előtte felégetted a lyukat borító növényeket, szóval megpróbálták megoldani hogy ne lehessen nélküle, csak szarul sikerült.
Onnantól meg, hogy feloldottad a RoR-t, tulajdonképpen unlimited mennyiségben gyárthatod a mallowsweet-et. -
Plata
félisten
válasz
csababarca #759 üzenetére
-
BenSopra
tag
válasz
csababarca #756 üzenetére
Ez nekem most több sebből vérzik:
- minden Merlin Trial-hoz kell mellowsweet
- a platformra szállás -amennyiben a "LANDING PLATFORM"-ról beszélsz- az viszont nem MT -
Plata
félisten
válasz
csababarca #756 üzenetére
Jártam már úgy hogy nem tudtam megcsinálni mert nem volt nálam.
-
csababarca
őstag
mondjuk úgy vettem észre, hogy anélkül is lehet csinálni a merlin trialokat.
legalábbis némelyiket.
a platformra szállós merlin trial az nem megy csak mellowsweet-tel. -
-
itldj
aktív tag
válasz
csababarca #748 üzenetére
Termeszteni tudod a Room of requirement-ben ha megveszed a magokat hozzá Hogsmeade-ben. (Meg a cseréphez a conjurationt, de gondolom az már van.)
Fejből nem tudom mekkora cserép kell neki, de érdemes nagyot venni, mert abban bármit növeszthetsz. -
Ventur@
senior tag
Az unikornisos képen, az milyen kabát? Mi a neve? Nagyon zsiványúl néz ki. Legtöbbször a PC Deluxe Edition-hoz kapott koponyásat használom, de ez kifejezetten tetszik és nem emlékszem, hogy ilyenem lenne (lvl 37-es vagyok, tehát már elég sok cuccal találkoztam a játékban). Ez netán valami PS5 exklúzív cucc?
-
Mike
veterán
válasz
csababarca #742 üzenetére
Megjegyzem párhuzamosan is lehet beszélgetni, ott a válasz erre. Téged a technikai probléma izgat, őt meg a sárkányok, engem meg speciel egyik se érdekel
-
csababarca
őstag
válasz
Cseri0058 #741 üzenetére
Már bocsi, de arról volt szó, hogy felmerült egy műszaki jellegű probléma, amiről ment a diskurzus. Sokakat érinthet, hiszen többeknél felmerülnek optimatizálási problémák.
Majd jött ő, hogy oké de sárkányok. És nem először van ez, hogy problémákat akarnánk megbeszélni, és akkor ő próbálja lesöpörni a témát.Szerintem mindkettőnek helye van a topikban, a beszámolóknak és a problémamegoldásnak is.
-
Cseri0058
őstag
Legalább valaki ír a játékról, nem kong az ürességtől a topik.
Hozzáteszem, hogy a Te hozzászólásod semennyire sem köthető a játékhoz mégis mást kritizálsz. Ha nem tetszik amit ír, görgess tovább, de ilyet írni... Ő a témához köthetően ír, Te pedig talán unalomból belekötsz másba?!
Feltételezem, hogy neked akkor ilyen hozzászólásokból van 11k? -
Puma K
nagyúr
válasz
csababarca #726 üzenetére
Már a GTA V és RDR2 topikban is ezt csinálta amit korábban láttam. Így lett félisten ~21.000 hozzászólással. Kb fossa a hozzászólásokat azokat is félig-meddig infantilis módon.
Szokj hozzá mert ezen a szinten mozog és amelyik játékkal játszik annak a topikjában ezt tolja.
-
Pokskill
tag
Ezek nem is értem mik pontosan, mert az fps nem esik 60 alá a 4080-al hogsmadeba sem, viszont a 60 fps folyamatosnak kellene legyen.
Inkább ahhoz tudnám hasonlítani mintha az autóban nyomunk egy padlót aztán visszaengedjük a gázt majd újra padló újra visszaengedjük, mindenzt úgy, hogy az fps nem esik lejebb.
Érdekes.
Redditen találtam közben:
-
Plata
félisten
Csak hogy abból sok van.
Ha járod a világot és begyűjtöd az oldalakat szép xp-t ad,a párbajokért xp-t ad.Ha csinálod merlin trial-t xp-t ad.Tele van Roxfort környéke olyasmivel ami xp-t ad.A mellék küldik xp-t adnak.Bár a sztoriban még nem járok sehol,de a terepszemle oldalak begyűjtésével elég előre járok.Még nem voltam egy próbán sem de már elég nagy a szintem. -
Szabi®
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #723 üzenetére
Stuttering, microlag, droppok lehetnek egy i9 13900k is, ha nincs megfelelő optimalizálás. Az az i3 a 4080-hoz elég, ez biztos. Számtalan vasat arra építettek 4080-an, 3080-an, 3090-es kártyákkal.
-
Plata
félisten
válasz
csababarca #728 üzenetére
Semmilyen,még a sztori legelején tartok.
Csak a szintem magas,mert sokat mászkálok és minden marhaságot meg keresek. -
Plata
félisten
válasz
csababarca #726 üzenetére
Hát röptében nem láttam,mert ez nagyon gyorsan elhúzott az égbe és pillanatok alatt eltűnt.Ahhoz hogy kövessem nem seprű hanem Opressor kellett volna.
Valszeg még azzal sem ment volna. -
csababarca
őstag
Redditten választ kaphatsz ezekre a kérdésekre is.
Több sárkány is van, több régióban is találkoztam màr velük.
talán érdemes lenne ha röptében látod követni őket, akkor szintén kiderül, hogy lehet-e velük harcol.Nem biztos, hogy jó irány a saját sztoriaiddal kisajátítani a kibeszélőt, ez alapesetben egymás segítésére lenne, és véleményeket kifejteni, nem pedig sztorimesélés.
ráadásul nem elegáns így lesöpörni technikai kérdéseket, ezek is fontos megbeszélnivalók, hiszen a jàték játszhatósága és így megítélése is múlhat ezeken.béke.
-
Pokskill
tag
válasz
TESCO-Zsömle #723 üzenetére
Igen.
Egyébként köszönöm mindenkinek.
A vége akkor kb az lenne, hogy ezekkel a mikrolagg problémákkal nem lehet mit csinálni, csak a patch fogja kijavítani majd őket elvileg? -
Plata
félisten
Ok proci témát kidumáltuk,de mi van a sárkányokkal?
Kerestem guglival infót róluk,de semmi sem szól róla hogy küldetésen kívül látnánk a szabadon sárkányt,vagy nem jól kerestem.
De szerintem van valami köze a sárkány megjelenésének a lökött sárkány sövény szoborhoz.
Miért pont ott és akkor támadott,vajon mi kell hozzá hogy máshol is támadjon,hány órakor kell próbálkozni és hogyan?
Vajon lehet is velük harcolni vagy esetleg be fogni őket? -
Plata
félisten
-
Pokskill
tag
Sziasztok.Nagyon tetszik a játék. Megfogadtam kivételesen több időt szánok rá kijátszom teljesen.
Ami viszont nagyon zavar benne az a grafika folyamatos laggolása hogsmade-be és a kastélyba. Hiába a 60-70 fps olyan mintha nem annyi lenne az fps a valóságba.
Korábban már lecseréltem a videókártyám 4080-ra, pont eztmiatt és raktam a gépbe 32gb memórát.
Sajnos az fps drop még mindig fent áll.Érdeklődnék érdemes lehet még pénzt kidobni és lecserélni a I3 12100-as processzort, vagy feltehetően ezek a be akadások nem a cpu miatt vannak? Azért nem szeretnék procit venni 60 helyett legyen 80 fpsem viszont azért igen, hogy élvezhető legyen a játék és az akadások eltűnjenek.A garázs config modosítós módszerek nem segítettek. Más tapasztal hasonlót?
Lehetséges a processzor okozná, vagy másnál is akad és játék hibája lesz?
Köszönöm előre is. -
Plata
félisten
Srácok,találkoztam egy sárkánnyal.
Úgy meg lepődtem hogy kicsit későn fényképeztem le.
Ilyet nem láttam az első végigjátszáskor.
Még nagyon a sztori elején tartok.
Az első próba előtt vagyok.A sárkánnyal így találkoztam.
A patak partján gyalog futottam,mikor megláttam ezt az elhagyott tábort a farakással,poénból meggyújtottam,erre a semmiből jött egy oltári nagy sárkány és a túlparton lévő sövény sárkánynál le csapott majd elhúzott. Túl parton ott a sövénysárkány.Csak a sapimtól nem látszik -
bakivarjú
friss újonc
nekem teszik a játék ...küldizgetős stb stb akkor rossz ha elfogy a küldi és szenvedned kell másikat találni vagy éppen feloldani ha elakadsz egy nem megtanult varázslat miatt ...grafika rendben van hack gyorsan megvolt ...remélem dead space remake is ilyen hamar törik és jöhetne már valami bacó alien is ,pl isolation folytatás, azt nagyon adnám
-
Plata
félisten
Azt hiszem a játék sztorija mégis eltér itt ott.Griffendél karival végig vittem a sztorit,de Hollóhátassal el jutottam Jack Daw barlangjáhozés megtaláltam a térkép termet.Teljesen más volt az oda vezetö küldetés.Griffendéles karakterrel mindenféle hülyeséget kellett csinálnom,mint rohadt hús szerzés és hasonlók.Itt meg fel sem jött,sem szellem foci.Sőt kaptam egy hollóhátas achit. -
Plata
félisten
Hollóhátas kiskarakterrel még mindig a sztori legelején járok,főleg csak császkálok a világba és olyan feladatokat oldok meg amiket lehet,nem mindent lehet mert jó pár hoz olyan varázslat kellene amit még nem kaptam meg.
De még az első próbánál sem tartok.
Viszont találtam vele egy nagyon idióta kinézetű sapkát amit sosem találtam meg első végigjátszáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest