Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Akciókamerák
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
válasz
Lompos48
üzenetére
Na ez jó hír, akkor Te vagy az én emberem.
Én meg most kezdek belemélyedni, úgyhogy még belegabalyodok néha a saját gondolataimba is. Igen, 3 szál van most is, mint a fentebbi képen látszik, úgyhogy nem hiszem, hogy sok minden változott volna. Jelenleg ott tartok hogy fejben sakkozok, mi hova megy, mit zár rövidre, mi érvényes mi nem.
Ahogy nézem, ezek szerint ellenállásméréssel állapítja meg, hogy épp "missed" (bőrön), vagy érvényes a szúrás. VIDEO
Ha lesz még kérdésem, jövök segítségért kiáltani. (tuti lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én meg most kezdek belemélyedni, úgyhogy még belegabalyodok néha a saját gondolataimba is. Igen, 3 szál van most is, mint a fentebbi képen látszik, úgyhogy nem hiszem, hogy sok minden változott volna. Jelenleg ott tartok hogy fejben sakkozok, mi hova megy, mit zár rövidre, mi érvényes mi nem.
ekkold