- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- OLED TV topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Balázs1621 #58797 üzenetére
mondom, manapság már nem igazán raknak bele potikat (UNI-T-kben szoktam látni), gyárilag aklibrálják. az én 25ezres Brymenemben sincs egy darab se.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Kernel
nagyúr
Trimert nem látok én sem, viszont alábbi fórumon rákötik az AD584 referenciát, ami 2,5 - 5 - 7,5 - 10 V-ot tud leadni, látható az eredmény:
http://kazus.ru/forums/showpost.php?p=1069409&postcount=787
Ha az AD584 kínai másolat, szokásos célokra akkor is jónak tűnik, a nem létező trimmer sem tud elállítódni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
Később olvastam, ezek DTM0660 alapú műszerek, ahol a kalibrációs értékek is az EEPROM-ban vannak tárolva.
Gyakorlatilag ugyanaz, mint ahogy a korábban a képcsöves TV-kből is kipusztultak a trimmerek, szintén EEPROM-ba kerültek a geometriai beállítások stb.
Így egyszerűbb és olcsóbb gyártás, nem állítódik el. Ráadásul, mint a doksiból kiderül, méréshatáronként külön lehet kalibrálni, vagyis ez olyan, mintha sok trimmer lenne.
Életre szóló beállításnak tekinthető, hacsak az EEPROM nem hibásodik meg, bár annak tartalmát le is lehet menteni.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest