Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
" Ott volt a link, rá kell kattintani. "
Látom a linket. Kiderül, hogy a somogyi gyártja (pfujj), hogy 30W (ami sokszor kevés), hogy 230V-ról megy, hogy 1.4m hosszú a kábele és kapsz hozzá asztali támasztékot (amiből egyébként 1000 forint alatt normálisat is beszerezhetnél akár).
A hőmérséklete mégis hol van? Azt kérdeztem, mi a megfelelő hőmérséklet. Erre nem kaptam választ, pedig jó volna számszerűsíteni."Spagetti pedig nagyon szépen néz ki nyáknál.
Tehát nem."Még mindig nem értem, hogy ezzel az egésszel hova akartál kilyukadni, de inkább hagyjuk.
"Mint írtam, volt hozzá szerencsém ezekhez a fárenhejt csodákhoz (emiatt nem írok típus számot) és egyik sem tudta az árához képest tudást."
Egyszerűen nem tudok eltekinteni tőle, hogy nem tudod használni a magyar nyelvet. Nem csak itt, nem csak most. Sportot űzöl a rendkívül értelmezhetetlen hozzászólások gyártásából.

Ez a mondat így hangzik magyarul:
Mint írtam, volthozzászerencsém ezekhez afárenhejtfahrenheit csodákhoz(emiatt nem írok típus számot)- márpedig igenis írj típussázmot - , és egyik sem tudtaaz árához képest tudástazt, amit az árlapján elvártam volna."Hát akkor olvas vissza amikor kibuktam mennyivel jobb volt SMA, amivel nem taknyolok (max. az aki nem tud forrasztani, de annál a profi cuccal sem tudna forrasztani)."
Itt a hozzászólásod: [link]. Az egyik konnektorba dugható vackot hasonlítod a másik konnektorba dugható vacakhoz. Állomásról sehol szó sem esik.
"Nincs kedvem berögződöttséggel vitába szállni."
Kell az állomás. Mindenki tudja, aki komolyabban foglalkozott már forrasztással. Ez az egész a kognitív disszonancia feloldása részedről. Amivel semmi gond, nekem aztán mindegy, hogy mivel szórakozol otthon, csak amikor egy szakmai topikban kezdesz el idióta tanácsokat osztani emiatt
(ahogy általában), akkor kinyílik mindig a bicska a zsebemben.
(#53244) cigam:
Ezen? Összeveszni? Dehogy ezen...
Ahhoz, hogy összevesszünk először egy nyelvet kéne beszélnünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Victus 15fa1002sf 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Yoga 6th 2-in- 14" FHD+ IPS érintő i5-1145G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ps5 2 év garanciával teljesen új 1 kontrollerel számlával dobozzal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold