Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter789

senior tag

válasz zka67 #22172 üzenetére

szia, igen pont így kötöttem be én is. a baudrate lemaradt, de beletaláltál: 9600

videotechnikus ismerős mondta, hogy bármilyen túrt lom kábel megfelel az rs422-nek - ők is mindig ilyeneket használnak a vezérlők között. de azért kerestem egy darab CAT5 UTP kábelt - nem változott semmi...

közben több helyen azt találtam, hogy az A-t tápra, a B-t földre húzzák egy 1K körüli ellenállással - kipróbáltam az adó oldalon beraktam 1-1K-t, de szintén semmi nem változott...

a vevő oldalon kivettem az AVR-t a foglalatból, és a helyén néztem a lábon hogy mi jön: továbbra is ha folyamatos az adás akkor az egészséges magas jelszintről lerángatást látom, de ahogy abbamarad az adás, egyből lemegy alacsony jelszintre a láb. a foglalatba betűztem egy 1K-s felhúzót, ez sem érdekli... a 75176 valamiért erőszakkal lehúzza a lábát idle állapotban... :F

esetleg van még valami tippetek ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában:                                                                          http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora

Új hozzászólás Aktív témák