Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Így van, megy minden piacon és mint mondtam, az elmúlt 15-20 évben ijesztően sok cég lépi át az egészséges határait, aminek aztán már nem meglepő mód következményei vannak vagy lesznek előbb-utóbb.
Melósokról meg nem beszéltem és arról sem, hogy bárki ne azt tenné a munkahelyén amiért a fizetését kapja. Én szakemberekről beszéltem, akiknek a műszaki tudása nélkül nincs termék. Bármikor megtehetik, hogy felmondanak és viszik a tudásukat inkább máshová, ha nem tudnak azonosulni a fillérbaszás aktuálisan elvárt haladó szintjeivel. Aztán nyilván lesz helyettük valaki, aki vagy ért hozzá ugyanannyira, vagy nem. És azért azt sem árt észben tartani, hogy ez egyébként sem feltétlenül az a műfaj, amit bárki is a pénzért csinálna elsődlegesen, főleg aki már benne van egy ideje, hanem mert élvezi, hogy alkothat. Ha viszont elrontják ilyenekkel a játékát (vagy pl. egy vezető tervező esetén mondhatni egyenesen meg akarják gyalázni a művét az érzéketlen spórolással), akkor onnantól jó szájízzel már biztosan nem fogja tudni végezni a munkáját ott, és ha nem is távozik, akkor talán az még rosszabb, hogy nem fog beleadni annyit szívvel-lélekkel, mint korábban és ő maga is hozzájárul utána a színvonal csökkenéséhez ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest